Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Yaklaşık bir yıldır TRELOCK FS 300 kullanıyorum.Bisiklete takabildiğiniz aparatı var gayet kullanışlı.Çok güvenerek aldım.Kolay kolay açılacak bir kilide benzemiyor ,sağlam görüntüsü veriyor ama youtube a yazarsanız TRELOCK FS 300 diye maalesef bazı anahtarsız açılma videoları mevcut.Aynı zamanda ağır bir kilit.Zannedersem 1kg civarında.Tartmadım ama ağır fark ediyorsunuz.Benim düşüncem kilitlere çok güvenilmemeli ,bisiklet yine kilitlenmeli ama herkese açık ,guvenli bir yere.Aynı zamanda kısa süreler için.

Scudo
Şuan elimde btwin cb-7 var gayet guzel kullanıyorum hicbir sıkıntısı yok gayet güvenli ağırlık biraz fazla bisikletin üstünde taşıyacaksanız birazcık zorlanirsiniz ama belirli bir yerde durarsa cok kullanışlı

Benim bildigim en saglam kilitler ya U kilit yada katlanabilir plaka seklinde bulunan kilitler ancak biraz pahali oluyorlar.Siz yinede disarda biryere bisikletinizi uzun sure birakmayin calacak olan hirsiza kilit dayanmaz cunku.. :ckskc:

@19tunahan93
Dedigim gibi calacak hirsiza kilit dayanmaz.Ama her hirsizda spiralle gezicegini zannetmiyorum.Eger bisikleti gozune kestirise spiralle tekrar gelebilir o yuzden uzun sure disarda birakmayin bisikletinizi.

• Beğen
Tepkiler: muratbahar
(link)
fiyatı uygun bence.
buda en uçuk olanı
Litelok kilit.

ben kendim (link)
kullanıyorum tek kötü tarafı direğe kitleyemiyorsunuz çelik halat ilekitlenemilir ama o da o kadar güven vermez.

Ya o zaman ben niye bisiklet kullanıyorum? Gittiğim yerde işim var ve bir yere baglamak zorundayım.sureklı yanımda mı gezdırıcem.

AIM diye bir marka aldım geçtim, şu kadro üstünde spiral durunlardan aldım, mecbur göz önünde bir yere kilitlicez. bence U tarzı kilitler caydırıcı duruyor, tamam kesilebilir belki ama zaman alabilir açması.

Arkadaşlar şifreli kilitleri unutun çünkü şifreli kilidi patlatmadan açıyorlar bizim doktorun şifrelikilidini çözüp bisikletini hastane otaparkından çaldılar buraya dikkat önce benim Trek 3700 marka bisikletimi çalmak için ugraştılar alarmlı kilit sistemi kullandıgım için vazgeçti ve doktorun kron marka bisikletini çaldı
videoyu izleyin ben halen bu alarmlı asma kilidi kullanıyorum fakat bu kilidin su geçirmez özelligi olanları var onu tavsiye ederim birdepaslanmaz pirinç zincire ve bisiklet iç lastigine ihtiyacınız var zincir kadroyu çizmesin diye bisiklet iç lastiginin içinden geçirip her iki uçtan bir hazincir halkası kalacak şekilde plastik cırtla cırtlıyoruz işlem tamam birde kilitle ilgili söyleyecegim var ben asma kilit gövdesini yere düşürdüm ve anahtarın girdigi göbekti bilyalar dagıldı ve kilit çöp oldu kısacası pillerin ve alarımın bulundugu gövdeyi yere düşürmemenizi tavsiye edrim sonra ikinciyi aldım şimdi dikkatli kullanıyorum kilidin başka bi artısı ister alarmı kuruyorsunuz isterseniz alarmı kurmadanda kitleme yapabiliyorsunuz

. yeni konu açmadan burdan devam edeyim dedim :) Bu kilidin diğer,çelik halat kilitten farkı var mıdır sizce? bisikleti aldığım satıcı idareten kullanmam için üstü pvc kaplı anahtarlı kilit vermişti gövdeye sabitlenenden,dün bisiklet bakım için gittiğimde kilit alayım dedim bunu önerdi dışı kauçuk bişey dolgulu içi dedi.gerçi ikisinide kullanırım ama şifrelileri daha kısa sürede açıyorlar videolarda.

Dosyalar

• 20160825_172925_HDR.jpg
    20160825_172925_HDR.jpg
    122,7 KB · Okunma: 53
kilitten ziyade uyarı ve ortalığı velveleye vermek için alarmlı kilitler .Geceleri iyi olur ortam sessizken .Birisi denemiş videosu

İyi akşamlar herkese benim kilit için 50 tl bütçem var bu bütçe aralığında ne önerebilirsiniz eğer ille de şu olsun diyeceğiniz bi ürün var ise 10-20 tl artabilir bütçe şimdiden teşekkür ederim

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kilit bir işe yaramaz bulabildiğiniz en kalın kilidi alın.

@brky1905
Btwin 700 U diye bi kilit var o da mı yaramaz

bunun içinde konu açmayın bare be kilit öneriside nedir asma kilit al tak sen en güzeli:koptum:

@Ersydn
Hocam gayet güzel konu bence. Hırsızlık ilanı kaynıyor forum. Bundan daha boş konular var forumda.

kilitle beraber kullanıldığında güzel olur . birisi paylaşmış böyle bir şey ;

@shaqovictr Sana iki tavsiyem var;

1- Yanında taşımak için kısa süreli kilitlemelerde kullanılacak kilit : (link)

2- Uzun süreli güvenlik sağlayacak kilit : (link)

Eve koymuyorsan bisikletini bu iki kilidi aynı anda bağlarsan daha güvenli olur.İkiside fiyatına göre çok güzel kilitler.

@shaqovictr Resimden pek kaliteleri belli olmuyor Koçtaş Antalya / dokumacılar ve topçular mağazalarında stokta varmış.Gidip yakından bakarsanız beğeneceksiniz.

Geri