Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

@Sarp34
Taşıma kolaylığı ve sağlamlık birarda olsun istiyorsan dechatlonda 900 serisi u kilit var. Kadro monte aparatiyla geliyor.

Scudo
@Şerif Feridun
Onu alıp iade ettim çünkü çok kısa bir kilit

@mustafa tanrıverdi

@mustafa tanrıverdi
Sen o olasılıkları 30-60 dakıka içinde gerçekleştir sana istediğin bisikleti alayım :D

• Beğen
Tepkiler: enescanoz55
(link)

(link)

(link)

Sizce bu kilitler güvenli midir? Yoksa Grade 80 zincir+yassı asma kilitten şaşmayalım mı?

Çin işi kilit yerine zincir+kayar milli asma kilit

Tek bir kilidin en iyisi dahi olsa %100 güvenilir olması imkansızdı. En az 3 kilit lazım ki güvenilirliğin yüzdesi artsın. Bundan 2 sene önce arkadaşımın başına gelenleri söylüyorum;

Bisikletini ön tekerden kilitledi. Geri döndüğünde ön teker yerindeydi. Bisikletin gerisi yoktu.
Daha sonra yeni bir bisiklet aldı onu direk kadrodan bağladı. bu sefer ön-arka teker ve sele yoktu.
En sonunda 3 tane kilit aldı ön tekere bir kilit, kadroya bir kilit arka tekere bir kilit.
Sonuç bu seferde selesi çalındı.

Şuanda 3 kilit kullanıyor ve selesinide eve götürüyor. Gene çalınırsa en kötü en bakımsız ikinci el bisikleti bulup onu alacağım dedi. Eğer o da çalınırsa bisikletleri uzaktan izleyeceğim. Almayacağım yeni bir tane diye isyan etti:)

Kısacası hırsızların önüne geçmek imkansız. Çalacak olan her türlü çalar. Öenmli olan çalınma yüzdesini düşürmektir

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@chuck_schuldiner
Arkadaşına alyanlı sele kelepcesi öneririm.

@erayhayta
Sana şurdan koca bir höstt ......... diyasm var ama , polemiğe gerek yok.Memeleketimin adını anarken besmele çek.

Hocam taktikleri önceden bisiklete yanaşıp kilidi öğreniyorlar sonra sn yeler içinde açıp gidiyorlar.....

@Adrenalin26 fatih hocam ne yazık ki doğru şuan Ankara Bahçelievlerdeyim hırsızlıktan mahalle olarak bıktık gazetelere bile çıktık emniyet müdür bir alt sokağımızda kapıdaki korumlara bile söyledik kamera kayıtları var hırısızı yakaladılar tekrar sokakta millete gülüyor e devletten yazıyoruz ama sonuç yok arsız ve çok tehlikeli hale geldiler dikkat emek var ise insana çok koyuyor benim bisikletim çalındı halen içime ukde dir. daha bugün bir arkadaş daha yazmış çalındı diye forumda... (ceza yoksa adalet yoktur. )

Ben yatak odamda saklıyorum. Ayrıca iki kilidim var markete girersem diye.

Selamlar herkese. Uygun fiyatlı RR 340'ı yeni satın aldım. Bu forumda da yeniyim haliyle (ve sanırım bulabileceğim en güzel forum burası). ;) Tabii bu bisikleti koruyup kollamak lazım. Bütçem maksimum 75 TL. Alarmlı kilit önerilerinizi bekliyorum.

@Atakan D. Kardes ne yaparsak bos hirsizliklar bitmez benim bisikletim gunduz evdeyken dokuz bucukla on bucuk arasinds calindi birazda ihmalkarlik iki tanne kilit vardi ben birimi kitliyodum ilk zamanlar ikisini birdrn kitliyodum sonra usengeslik ve simdi bisiklet yok simdide 3 tane kilitle hepside us seviye kilitlerle kitliucem

• Beğen
Tepkiler: Atakan D.
Selam arkadaslar bisan marka bi şehir bisikleti kilitli olmasina ragmen calindi. Uzerinde zhongli diye bi kilit vardi çelik kablolar birbirine sarilarak disi hortumla kaplanarak yapilmis bir kilitdi ama calmislar yinede. Sedonam calinmadan onun icin acil işe yarar bi kilit bulmaliyim. Yeri geliyo bi kaç saat bi demire kitleyip uzak yerlere gidebiliyorum. Bisikletini şekilde kullananlar memnun kaldigi bir ürün varsa tavsiyede bulunabilirmi. Tşkler

• Beğen
Tepkiler: Seyha07
(link)

şundan kullanan varmı? bisikleti çizer mi?

katlanabilir-bisiklet-kilidi.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ozicu ve Seyha07
@BurakLEE fiyatı ney birde onların düz olanları var katlanir

@BurakLEE Deneyimleyen var ise koruyor mu? Bir zorlamada falan eski halini alabiliyor mu?

Abuz yada onguard kilitleri tavsiye ederim ama fiyat olarak biraz pahali

Geri