@Seyha07
Hocam abus'un bisiklet ile güven veren pek bir kilidi hatta çeşidi dahi yok sanırım
Ama diğer kilitleri biraz değil aşşırı pahalı (bakınız:(link)) benim bisikletten pahalı kilitleri mevcut olan kilit markası
@Afyon35 benim bisikletim calindi calinmadan once his boyle kilitler aklima gelmemisti iste biz turk milleti olarak ne yazikki basini bir olay gelmeden pek onemsemiyoruz ama bisikleti caldirmaktansa guvenlik icin para harcamayi tercih ederim
bende onguard pitbull u kilit var geçen sene 120 ye almıştım diye hatırlıyorum hepsiburadadan,ama şimdi 140 küsur olmuş.Sağlam kilit ,yurtta dışarı kilitlerken kullanıyordum,şimdi bisiklet evimin içinde olduğundan ihtiyaç olmuyor.
Sürekli aynı yere kitlenecekse dolayısıyla bisiklet üzerinde taşınmayacaksa kalın zincir ve kaliteli bir asma kilit ucuz ve güvenilir bir seçenek olabilir ama görüntüsü hoş olmayacaktır.
@Seyha07 eve kilit güzel ,bende ekstradan 2 kilit daha var 3 ünü kombin yapıyorum eğer uzun süre duracaksa ve sıkıntıysa ama onun dışında en iyisi hep göz ününde durması
4 kilit kullanıyorum ikisi decathlonun 10 liralık olanı pek işe yaramaz zaten bir tanesi onların kalınından ama marka ismi yok birde alarmlı asma kilidim var.