Scudo Sports

Bisiklet Kiralama Servisimiz Başlamıştır

Herkese Merhaba

Oncelikle bu pazar tandeme kimse sulanmasın o benim...

Değerli arkadaşlar kiralanacak bisikletler üst model bisikletler.

Bir arkadaş sormuştu downhill var mi diye Corratecin bir modeli var

Diğer bisikletler de üst model bisikletler

siz yeterki isteyin biz elbet buluruz caresini

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
Ulaş abi sanırım mağazadaki daha önce gördüğüm Tandem'i mi kiralıyorsunuz. Ben bir tane görmüştüm eger sadece bir tane varsa. Sanırım onu kiralamak için ön kayıt yaptırmak gerekecek. Birde bir sorum daha var. (link) bu bisikleti kiralıyor musunuz? Ben bu bisikleti çok merak ediyorum. Kullanmak denemek istiyorum.

Sayın Delta Bisiklet, sizden gelen haberleri mutlulukla takip ediyorum. İzmit, Bursa gibi şehirlerde de şubeler açacağınza dair bir haber alırsam çok daha mutlu olacağım.

Güzel haberlerinizin devamını ve diğer bisiklet firmalarının sizi örnek almasını temenni ederim.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@soneryen

Sevgili Soner

Elimizde suan yok olsa ne demek lafı mı olur hatta biz fuarlarda onu insanlara veriyoruz kullansınlar diye :)

esenlikler dilerim.

mart ayında katılmayı düşündüğüm bir duatlon için istanbulda yarış bisikleti kiralamak istiyorum.
bu konuda bana yo gösterirmisiniz, nereye başvurabilirim?

ilk mesajdan bu yana 3 yıl geçmiş, hala kiralama servisi mevcut mu acaba?

Arkadaşlar merhaba kiralama servisimiz devam ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Aykut Subaşı
Tüm Türkiyeye yayılması dileğiyle...

Delta bisiklete telefon açtım, yarış veya yol bisikleti kiralamadıklarını öğrendim.

1 günlüğüne Yarış veya yol bisikleti kiralamak istiyorum. Bu konuda nerden yardım alabilirim acaba?

@serhat1923

kiralamıyoruz anlamında anlaşılmasın..kiralayamıyoruz.çünkü şu an için malum tadilat sebeplerinden dolayı kiralık olarak çok fazla bisiklet bulunmamakta.Ama bu demek değildirki Delta bisiklette yol veya yarış bisikleti kiralanmıyor :) ilerleyen dönemlerde her tarzdan bisiklet kiralayabiliceksinizdir :)

bu ay bisiklet kiralamam gerekiyor. istanbulda delta bisiklet dışında kiralayabileceğim bir yer var mı acaba?

Tolga Ayla

henüz özel mesaj gönderme yetkim olmadığı için burdan yazıyorum.

28 mart pazar günü istanbulda yapılacak bir duatlon yarışı için bisiklet kiralamak istiyorum. yarış veya iyi bir yol bisikleti benim için uygundur.

Bostancıda cadde bisiklette yol bisikleti kiralayabilirsiniz. Sitemizden bayiler kısmında iletişim bilgileri bulunuyor oraya bakın.

Ankarada ise şuanda MTB bisikletler var 0 312 223 60 27

İstanbulda kiralama servisi şuanda sadece Kızıltoprak mağazasında mevcut. Şuanda hazırda bulunan bisikletler MTB ve Tur bisikleti

Bisiklet kiralamaya başladınız , iyi güzel ancak 30 tl biraz fazla olmuyor mu ? Araba kirası gibi ..

Söz konusu ortalama 1000 Euroluk bisikletler olunca fiyatı oldukça normal karşılamak gerekiyor.

Geri