Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Kiralama Servisimiz Başlamıştır

Tolga Ayla ve ulas.

yardımınız için teşekkür ederim. cadde bisikletin numarasına internetten ulaşıp irtibata geçeceğim.

Scudo
@şahin mert

Merhaba,

İstanbul Kızıltpraktan bahsediyoruz. Ankara'daki kiralama fiyatları farklıdır. Konuştuğumuz bisikletler yeni ve üst model bisikletlerdir.

İlgili arkadaşlara bu bilgiyi ilettim. Eminim en kısa zamanda eksiklikler giderilecektir. İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

her modeli kiralayamıyoruz heralde di mi ya. sonuçta 15milyarlık bisiklet de var kızıltopraktaki mağazada mesela. nasıl bilgi alabilirim mağazaya gitmeden tuzladayım çünkü bayaaa bi zor oluyo sırf bilgi almak için oraya kadar gitmek. parça almaya gelmek bile zorken:)

@çağrı kolçak

Daha kolay yolu var 0 216 450 66 30

Tabiki her model kiralanmıyor zaman zaman modeller değişiyor şuanda sadece MTB ve Tur bisikleti var.

Gerçekten süper bir hizmet veriyorsunuz. Sabah sabah çok mutlu oldum. En kısa zamanda Kızıltoprak şubenizde olacağım. Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: ulas
Yeni bir çalışma yapıyoruz. Sistem tam devreye dirdiği zaman bir çok noktadan kiralama yapabileceksiniz. Bisiklet seçimini ve randevuyu internet üzerinden yapabileceksiniz

@ulas

Banane bende kiralamak istiyorum bana göre bisikletiniz niye yok küstümm...:D
1000 Eurolik bisikletde istemedik çok şeymi istedik yanii 24 jant altı üstü. Bu dünyada minik insanlarda var ühüüü :River-102

Hafta sonu Büyükada'da Delta Bisiklet'ten bisiklet kiralayalım dedik. Ama kötü bir anı yaşadık;

İlk sorduğumuz ilgili(!) Schwinn bisiklet için saati 8 TL dedi.
Hangisini alsak, Tandem mi Mtb mi derken bir başka ilgili(!) geldi ve aynı Schwinn için saati 10 TL dedi.
Bunun üzerine sırf meraktan üçüncü ilgiliye(!) sordum ve aynı Schwinn için saati 12 TL dedi!...

"Siz ne biçim iş yapıyorsunuz, hiçbirinizin birbirinizden haberi yok" dediğimiz zaman da bize "Almak zorunda değilsiniz!" gibi bir cevap verdiler!

Yorum yapmıyorum. İlgililere(!) duyurulur.

@Serkan Çoban

Merhaba,

Geçmiş olsun. Adada iki bayimiz var. Schwinn kiralayan bayimiz ada bisiklet. Gerekli uyarıları yaptık. Ne yazık ki adada bisiklet neye tutturulursa o fiyata veriliyor. Buna bizim yapacağımız bir şey yok. Çünkü bağımsız kişiler bizim sadece bayiliğimizi yapıyorlar.

Yeniden geçmiş olsun..

• Beğen
Tepkiler: adem bekdemir
Kocaelinde mtb kiralayabileceğim bir yer var mı cok acil. Salı günü üniversiteler arası bisiklet yarışı var fakat ben daha bisiklet bulamadım ...

Lütfen acil yardım edin

teşekkürler..

Merhaba,

Kızıltopraktan size bir bisiklet ayarlayabilirim ama Kocaeli'nde bildiğim bir yer yok. Belki o civarlarda bir gönüllü size yardımcı olabilir.

Ben takım arkadaşım ile uşakdan katılacağım için sorun olabilir oradan temin etmek. Gönül arkadaşlar aradım fakat hepsinden olumsuz yanıt geldi . sizin kocaelinde gönullü olabilecek tanıdıgınız bırıler var mı acbaa .

iyi günler;
yarın bir veya iki arkadaşım için ankara emek şubenizden bisiklet kiralamak istiyoruz.mümkünmüdür acaba? gitsek hemen verirlermi?

Merhaba 0 312 223 60 27 nolu telefonu ararsanız size bilgi verirler...

Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Orkun ÖZDEN
Ailem Ankara'da olduğu için tatilde buradayım, bi bisiklete bineyim dedim iki kiralama yeri buldum. Güngörler bisiklet 10 günlüğüne bisikletlerin hepsini kiralamıştı. Bende Delta Bisiklete gittim. 2 tane bisiklet vardı. Corratec ve Geotech, Ulas beyin açtığı konuda bahsettiği gibi 1000 Euro'luk bisiklet kiralandığını sanmıştım günlüğü 30 TL'ye itiraz edilmişti ama ben söylendiği gibiyse her türlü verirdim değerdi ama hayallerim suya düştü. Kızılaydan bisiklet kiralamak için Emek'e olan yolculuğum bisikleti alıp bitmesi yerine Ankaray'a binip eve dönmemle bitti. Bisikletler vasattı, belki de ben gittiğimde diğerleri kiralıktı ve onlar çok güzeldi ama bilmiyorum, oradakiler sıradan V frenli bisikletlerdi. Umarım ileride daha güzel bisikletler gelir ya da ben daha güzel bir yer bulabilirim, saygılar ..

Valla bende bisiklet almadan birer gün kiralayıp binmek istiyorum ona göre karar vermek. Tabi böyle bir imkanı verebilen yok olsun ne diyelim. Ama kime gidersen git vereceği bisiklet iç güveysinden halice olur. Delta yine corratec falan iyiymiş :) ama günlük 50 çok. 1000 euroluk bisiklet 50 olmasın mı deniyor ama 1000 liralık bisiklet veriliyor. Neyse bakalım.
Bu arada katlanır kiralanıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Recep G
Biz günlük fiyatı 10tl'ye müşteri bulamıyoruz :)

Geri