Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ne zaman alınmalı?

@Kıvanç ERTÜRK
kıvanç abi ben delta bisikletin sitesinde baktım ama sedona yoktu sedonanın resmi sitesine girip bayilere bakınca baya yer buldum bike&outdoordan almak isterdim fakat 552 USD sedonanın sitesinde ise 450 USD neden böle bi fiyat farkı var kafam hiç basmadı öbür bisiklet bayilerinin sitelerinede bakacağım onlardada durum aynımı bakmak gerek :/

Scudo
sedona 741 d 650 $ bir fiyatı vardır. şuan bilmiyorum son halini mayıs ortasında internet sitesinde de 650 $ dı. 450 $ a koşa koşa yarın alayım ;)

hala da öyle 650 $
(link)

Sedona741 diyecem ama... Çok profesyonel biişi önermeyin demişsin. Bu profesyonel değildir ama disk fren V frene göre daha fazla bilgi ister... Düşün...

@Kıvanç ERTÜRK

Sirkeci'de Sedona satışı yapmıyor Aslı Bisiklet, en azından 2 ay önce öyleydi.Sebep bayiler demişlerdi.

@Özgür Kaan SİREL

ahahaha kusuruma lütfen bakma yanlış görmüşüm ben heralde Sedona 711 in fiyatıyla karıştırdım düzelttiğin için tekrar teşekkür ederim :)

mrb arkadaşlar forumu uzun zamandır takip ediyorum ama fazla olmadı üye olalı.bilgi için bir kac sorum olacak;
1-bisiklet hangi aylar içerisinde daha ucuz alınabilir.
2-Ankarada uygun bisiklet mazagazaları nereler,
3-model olarak carraro 475 raceyi düşünüyorum dogru mu yanlıs mı bir tercih sizce?
yardımcı olursanız sevinirim.

Carraro kadro kullanıyorum. Tavsiye ederim. Fiyatta uygunluk için 2. el öneririm. Ankara'da Delta, Erdoğanlar ve Güngörler tüm ihtiyaçlarınız için başvurmanız gereken yerlerdir.

• Beğen
Tepkiler: erdogan sahin
deltada carraro oldugunu bilmiyordum sitesinde göremedim çünkü carraronuzun modeli nedir acaba

Eğer Şu sıralar alırsanız indirimli alırsınız ve sadece kısıtlı,elinde bazı renkleri kalan küçük inç de gibi modelleri bulabilirsiniz. Şansınız varsa aradığınızı bulup alırsınız.Eğer birazdaha beklersenız mart ayında bisiklet fuarı olması lazım ozamana kadar 2012 bisikletler gelir diye düşünüyorum isterseniz 2012 lerden bitane alabilirsiniz hoşunuza gideni.

• Beğen
Yenimahallede Performans Bisiklet CARRARO satıyor.İnternet siteside mevcut.Buradan birkaç ürün almıştım.Yüzyüze görüşüp alışveriş yaparsan fiyatları biraz daha makul seviyelere çekebilirsin.

• Beğen
bu aylar bisiklet almanın tam zamanı.
Ankarada, Yenimahallede Performans Bisiklet
Konyada ykbike bisiklet.

yardımınız için sagolun internet sitesine baktım ama gidip nakit alınca yüzde kac iskonto yaparlar acaba bir bilginiz var mı?

Alacağın bisikleti ihtiyacın doğrultusunda iyi araştır ve ne alacağını saptayınca mutlaka kış ayları içinde al. Eğer Nisan ayı ve sonrasına kalırsan fiyatlar çok yükseliyor. Hatta almak istediğin modelleri internet üzerinden bile bulamıyorsun. Bu yaz sezonunda da öyle oldu. Örneğin Salkano ve Bianchi markalarının bazı dağ bisikleti modelleri tamamen bitti forumdan arkadaşlar bulamamışlardı.

473 H kadro kullanıyorum. Delta'da Carraro yok, genel ihtiyaçların için tavsiye etmiştim. 473 ile 475 modellerinin kadroları aynıdır.

Merhaba arkadaşlar.

Bisiklet sporuna hevesim geldi. Yalnız bisikleti şimdiden almak istemiyorum. Başka şehirde üniversite okuyorum. Bisikleti ailemin yanına tatile geldiğimde alacağım. Fiyatların en uygun olduğu , pazarlıkla iyi bir bisiklet alabileceğim aylar hangileridir acaba?

Birkaç araştırma yaptım MTB almaya karar verdim. Bulduğum bisikletler Carraro 419, Salcano ASTRO 240 SRV, Sedona Borla..

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Artık böyle bir kavram kalmadı,80 milyon adam var sana stamasa başkasına satıyor.En uygun alabiceğin yer herzaman satışı az olan pahalı bisikletlerdir.mesela specialized 7 milyardan kapı açarlar 3 milyara alırsın öbür kış.Ama 500 tllik bisikleti zaten 100 tlyemi alıcaksın?En fazla iner 450 ye o bile zor.

Geri