Scudo Sports

Bisiklet ne zaman alınmalı?

@Berksan
hocam bir kaç arkadaşta misal veriyorum salcano xrs030 tiagra sormuslar sıfırı 2000 tl lıste fıyatı fakat pesın 1750 bırakmslar. heralde peşin alımlarda %10 civarında indirim yapıyorlar. ama mesele daha aşagı çekebilmekte :)

Scudo
@murataslan

Peşin alım indirimi dışında, biraz da çene lazım ki satıcı bıksın he desin versin :D

@Berksan

aynen öyle valla ben pek pazarlık etmıyorum su fıyata verıyosan ver hesabı yapıyorum genelde verıyorlar vermeyende vermıyor ama :D

@Gökhan Ö.

haklısınız hiç bu açıdan yaklaşmıyorum sanki marketten bisküvi alıyorum acayip komiğime gitti :D bu arada pıyasada ne hıkmetse hep 54 cm kadrolar dolanıyor heralde herkes medium :)

Bu günlerde uygun bisiklet bulmak zor gibi,ama bir ihtimal çıkabilir..

Aralık yada Ocak ayını beklemek lazım..

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
@Çağlayan

kendi bisikletimi sattığım için sanırım o kadar bekleyemem alırım 1 ay içinde gibime geliyor. kısmet belki o zamanlara dogru aldıgımı satar daha ıyı bır bısıklete gecerım

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@Gökhan Ö.

Katiliyorum :alkis:

@Berksan

o zaman bisiklet bir aşktır dicez öğrenci bütçesiyle ne alabiliyorsak onu alıcaz demektir ölü sezonada çok uzak oldugumuza göre yapıcak tek birşey kalıyor elde avucta ne varsa dökmek :)))

@murataslan

Ben hep soylemisimdir bisiklet benim icin asktir diye. Benimde yasim 20 bende ogrenciyim. Su kadrom servisten gelsin 1000 tlye satip direk crx 2012 alicam. Bu crx bisikleti alabilmek icin 850yi zar zor kazandim orda burda :) 1000 tlden gelecek olan kadronun musterisi var kismet artik

@Berksan

bende kendiminkini sattım telefonumu sattım daha düşük model bir telefon aldım üstüne amelelik fln yaptım anca daha 1750 fln birikti :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@murataslan

Ayni seyleri yapmisiz :) 2050 tl bu bisiklet bendede 1700 civari para var. Pazarlik ve pesin almak istedigimi soyleyince 1800 1850 arasi fiyat cekiyorlar. Bu bisikleti sanada tavsiye ederim

• Beğen
@Berksan

ben zamanında o bisikletin 2. elini alıcaktım dağ bisikleti olmasına rağmen bayagı hafif sanırım 30 vites buda çok iyi her bisiklette yok. Ama yol bisikletine iyiden iyiye merak saldım. Sanırım bisikleti alır almaz ilk binişimde istanbuldan kocaeli tarafına gelirim gibime geliyor o gazla :D

@murataslan

Ahahah :) evet cok hafif ve 30vites. Ben aldigimda kocaeliden yalova yapacagim :) yol bisikletini daga tasa topraga sokamazsin sonrada hevesin kacar :)

• Beğen
@Berksan

onun için uygun fiyatlı bir dağ bisikleti de ayarlamaya çalışıcam daha sonra :D mtb den vazgecmıs değilim zaten ama yol bisikleti kesinlikle alıcam :D

@murataslan

Hayirli olsun ne diyelim :)

İzmirde seda ve doruk bisiklette şuan giant ve scott bisikletlerde %25 indirim var.Arkadaşım giant 1850 tllik bisikleti 1500 tl ye aldı.İstanbuldada böyle yerler vardır mutlaka

@Berksan

valla kaliteli lastik ve aktarıcıya bakar :) bende carraro cr 022 var, mtb'li arkadaşlar bana yaklaşamıyor çok çok zor arazilerde :) şöyle diyeyim off-road'un zor çıkacağı rampaları tırmanabiliyorum.

@Uğur Ece

Doğrudur, kum ve ufak taşlı sert toprakta geçebilirsiniz. Ama kalın ve/veya oynar taşlı yollarda yol bisikleti çok yorucu olur hatta saplanma ihtimali fazladır. ve dönüşlerde arka daha çabuk kayar.

Geri