Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ne zaman alınmalı?

@ebubekir sözbir

"Noel Hediyesi" sözünü hatirlayin. Noel gecmeden ve yeni yil baslamadan önce indirim mantikli degil. Ama hemen akabinde yeni mallar gelecegi icin Ocak iyi icerisinde 2014 mallari ucuzlar.. :)

Scudo
Bisklet almamnin simdi tam zamani, nedeni de yeni modelleri gelecegi icin eskileri ellerinden cikarmaya bakiyorlar. Iste size örnek indirimler. Parasi olan bence hic kacirmasin bu bisikletleri.

Focus Izalco Max (Sram Red)
Focus Izalco Team SL (Dura-ACE DI2)
Trek Domane (Ultegra)
Scott Single Speed

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Selamlar, iyi akşamlar

Arkadaşlar ciddi manada kafam karışmış durumda...

Şehir bisikleti almak istiyorum bunu çevreme soyledigim zaman " manyak misin bu kışta ankarada bisiklet mi sürülü" vs.. gibi tepkiler alıyorum.

Acaba 2018 modelleri beklemeli miyim yoksa en ucuz dönem bu sıralar mi olur? 2018 modeller çıktığı zaman eski modeller indirime girer mi yoksa onlara da zam yapılır mi? 1 haftadır 50 civarı bayi ile telefonda görüştüm. çoğu bu sene yeni modellerde yüzde 15 zam geleceğini söyledi. Acaba bu zam eski modelleri de etkiler mi?

Bir taraftan da bisiklete binmek için sabırsızlanıyorum öte taraftan aradığım modeli tam bulamıyorum

Kafam çok karışık...

• Beğen
Tepkiler: K-Pax ve -Skynet-
@yorgun bekçi 2018'de de yeni zamlar geleceği söyleniyor. İmkanın varsa bu aylar bisiklet almak için uygun. Sıfır alacaksan stoklarda tek kalanlar olabiliyor, uygun fiyata bulabilirsin, sabır işi biraz.

@yorgun bekçi Bende aynı düşüncelere sahiptim. 2 hafta önce şehir bisikletimi aldım. Zam muhabbetini bende duymuştum. Şu sıralar uygun fiyatların son zamanları olabilir diye düşünüyorum. Hava meselesine gelince 2 haftadır havalar ankarada gayet güzel gidiyor. Akşam dahil keyifli bir şekilde bisiklet sürebiliyorum. Ama önümüzdeki hafta havalar soğumaya başlayacak. Ondan sonra nasıl süreceğiz bende bilemiyorum açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58
Arkadaslar az önce 56 kadro bir tane mosso legarda 1721 buldum. boyum 186 sizce olur mu bana?

Benim boyum 1.85. 18" (48) Kron Tx-100 aldım. Çok rahat kullanıyorum. 56 sanki biraz büyük gelir gibi geldi bana

Bisiklet almanın tam zamanı. Yeni yılda bisikletler 3.85-3.90 dolar, 4.50-4,60 (belki daha fazla) kurla gelecek. Ek olarak %20 vergi var. 1500 liraya zoom maşalı dağ bisikleti, 2200 liraya tourney setli yol bisikleti alacağız bu gidişle :acpsnr:

@yorgun bekçi Valla bisiklete yeni başlamış biri olarak sizi yanıltmak istemem ama bana öyle geldi. Kadro boyu tablosunda 56 cm 190-195 boy arasına denk geliyor. Belki seleyi fazla kaldırmadan kullanabilirsiniz. Diğer arkadaşlar yorum yazarsa daha iyi olur.

• Beğen
Kışında bisiklet sürülür,yalnız daha fazla ekipmana ihtiyaç duyulacaktır. Eldiven,bere,içlik,polar kazak,kışlık bisiklet ceketi,gerektiğinde balaklava,atkı,yağmurluk,ayakkabı kılıfı...Hatta imkan varsa mataraya sıcak bir içicek.:)Ben ceket ve kılıf dışındakileri hazırladım.Cekette baya pahallıya geliyor,diğer yandan sıcak tutar mı kışın pek güvenemedim.Bu aralar yağmurlukla idare ediyorym.Soğuk artınca kışlık montumu giyerim diye düşünüyorum,biraz yaban kalacak kışlık mont ama tüm ekipmanları,iyisinden normalinden temin etmek baya baya pahallıya geliyor.. En azında sorunun mevsimsel kısmına yanıt olmuştur.:)

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58 ve jeofby
@shooter06 eyvallah hocam. bisikletin üstüne çıktığımda kadro üst borusu bacak arama dayanmadığı muddetce sıkıntı yok diyebilir miyiz?

@yorgun bekçi 2018 Ocak ayından itibaren %20 ek gümrük vergisi geliyor. Bu bisiklet parçalarına da etki edecek yani alacaksanız hem kış olduğu için hemde zam gelmediği için en uygun zaman olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Lawyer58 ve jeofby
@yorgun bekçi
Fotoğraf atar mısınız? birde aldığınız yerde pazarlık yaptınız mı? indirim yaptı mı? ve hayırlı olsun :).

@yorgun bekçi
Yani mantıken öyle. Lakin dediğiniz kısım bacak arasına gelmesi durumu sadece bisikletten inerken binerken olur. Nette bu konuda bilgiler vardı diye hatırlıyorum, sitede vardır bir aratın isterseniz. Bende ideal kadro boyu konusunda pek bilgi sahibi değilim ne yazıkki. Eski bisikletimin kadrosu hariç diğer kısımlarını yenilediğimden, kadro olayına hiç ihtiyaç duymadım...

• Beğen
@D1999 teşekkür ederim. pazarlık yaptım. 800 e aldım nakit. 880 900 lira gibi bi fiyatı vardı. Ankara yiba çarşısından aldım. Maşallah demeyi unutmayın :p

Dosyalar

• 20171116_171751.jpg
    20171116_171751.jpg
    133,1 KB · Okunma: 86
Ben de mevcut bisikletimi satabilirsem claris veya soralı bi yol bisikleti alacağım. umarım zam gelmeden ve ikinci ele yansımadan hallederim.

• Beğen
Geri