mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.509
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@Safiye Hepsiburada.com da alacağınız firmalara dikkat edin. Bazı indirimli ya da her bisiklet modelini çok seçenekle satan firmalar genelde sorunlu oluyor. Burada ben bir iki gun önce bir iki firmanın ismini yazdım. Forumlarda da var. Firmalarla ilgili şikayet var sitesine bakarsanız fikir verir. Ben iki hafta önce Ankabike Ankara firmasından ( hiçbir ticari bağım yok ilk kez siparişle alışveriş yaptım. Ankara ya ara ara gittiğim için daha sonra muhatabimi gorebilirim diye düşündüm) iki adet bayan bisiklet aldım kron ve carraro. Sizin baktığınız model orada da var. Firmada Özkan bey arayınca çok ilgili fiyatta da ayrıca yardımcı oldular. Fiyatta da ayrıca yardımcı oldular. Kargo çok özenli ve oldukça hızlı geldi. Pazartesi 16:00 verdiğim sipariş oldukça uzaktaki şehrimize iki aktarma olmasına rağmen Çarşamba sabah geldi. Bisikletforum da haklarında olumlu görüş vardı. Ben sadece internetten bisiklet almaya cekinenler için yeni aldığım için öneriyorum. Sizin baktığınız model ordada var. Şehir bisikleti secimi ve bisiklet seçimi basliklarinda yazdım özellik ve kadro boyuyla ilgili şehir bisikleti basliginda 111,112,113. Sayfalarda @mounsouki ve @ halo isimli üyelere yazdigim bilgiler var bakarsanız yararlı olur.
Bisikletin gövdesinin alüminyum olmasına dikkat edin 6061 yada 7000 kodlular. Alüminyum Bisiklet çelik bisikletlere göre 5 kg daha hafif olur. Bir bisikletin 14,5 kg. geçmemesi idealdir. Bianchi de de güzel modeller var. Delta bisiklette Geotech bayan bisikleti kategorisinde baktığınız modele benzer özellikli alüminyum kadro mavi ve altın rengi indirimli bisikletler var Çelikten biraz daha ince işlenerek üretilen Crom-Moly kadrolarda var. Peugeot alüminyum bayan bisikletler de guzel ve dayanıklı alüminyum kadroları hafif.Tabii bisikletin üretim yılına da dikkat etmek lazım. Eski tarihli bisiklet sıfır ürün olsa da aslında durdukça eskimektedir. Çünkü yağı kuruyabilir aynı şekilde durustan zincir ve bilyalar yer belleyebilir, sarkabilir, teker lastiği ömrü dolabilir. Legrande şehir bisikletler Polonya menseili güzel modeller var bayan icin,kaliteli,bazı firmalarda indirimde,kendi sitesi daha pahali,Giant en hafif bisikletlerden, Merida, Schiwin, Canondale, Whistle,scoot bunlar üst sınıf pahalı bisikletler.Sizin baktığınız carraro güzel, Bianchi aynı firmada üretiliyor, kaliteleri iyi. ondan sonra Salcano ve Kron sonraki tercih olabilir, ümit bisikletin bazı modelleri iyi hepsi değil. Bisan da güzel model var ama fazla tutmuyor. Legrande,Bianchi, Peugeot,carraro,Geotech,Salcano,kron,Bisan,ümit sırasıyla gidebilirsiniz,
Abi kac gündür ayni mesaji yazıyorsun valla gözlerim kanadi ayni yaziya denk gelmekten.
otomatik google reklami gbisin
Hem uzun, yalan yanliş, hemde onemli bir tecrubeye ait olmayan bilgiler yaziyorsun.
Lutfen daha basit ve daha az tavsiye iceren seyler yaz.
Son düzenleme: