Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@Safiye Hepsiburada.com da alacağınız firmalara dikkat edin. Bazı indirimli ya da her bisiklet modelini çok seçenekle satan firmalar genelde sorunlu oluyor. Burada ben bir iki gun önce bir iki firmanın ismini yazdım. Forumlarda da var. Firmalarla ilgili şikayet var sitesine bakarsanız fikir verir. Ben iki hafta önce Ankabike Ankara firmasından ( hiçbir ticari bağım yok ilk kez siparişle alışveriş yaptım. Ankara ya ara ara gittiğim için daha sonra muhatabimi gorebilirim diye düşündüm) iki adet bayan bisiklet aldım kron ve carraro. Sizin baktığınız model orada da var. Firmada Özkan bey arayınca çok ilgili fiyatta da ayrıca yardımcı oldular. Fiyatta da ayrıca yardımcı oldular. Kargo çok özenli ve oldukça hızlı geldi. Pazartesi 16:00 verdiğim sipariş oldukça uzaktaki şehrimize iki aktarma olmasına rağmen Çarşamba sabah geldi. Bisikletforum da haklarında olumlu görüş vardı. Ben sadece internetten bisiklet almaya cekinenler için yeni aldığım için öneriyorum. Sizin baktığınız model ordada var. Şehir bisikleti secimi ve bisiklet seçimi basliklarinda yazdım özellik ve kadro boyuyla ilgili şehir bisikleti basliginda 111,112,113. Sayfalarda @mounsouki ve @ halo isimli üyelere yazdigim bilgiler var bakarsanız yararlı olur.
Bisikletin gövdesinin alüminyum olmasına dikkat edin 6061 yada 7000 kodlular. Alüminyum Bisiklet çelik bisikletlere göre 5 kg daha hafif olur. Bir bisikletin 14,5 kg. geçmemesi idealdir. Bianchi de de güzel modeller var. Delta bisiklette Geotech bayan bisikleti kategorisinde baktığınız modele benzer özellikli alüminyum kadro mavi ve altın rengi indirimli bisikletler var Çelikten biraz daha ince işlenerek üretilen Crom-Moly kadrolarda var. Peugeot alüminyum bayan bisikletler de guzel ve dayanıklı alüminyum kadroları hafif.Tabii bisikletin üretim yılına da dikkat etmek lazım. Eski tarihli bisiklet sıfır ürün olsa da aslında durdukça eskimektedir. Çünkü yağı kuruyabilir aynı şekilde durustan zincir ve bilyalar yer belleyebilir, sarkabilir, teker lastiği ömrü dolabilir. Legrande şehir bisikletler Polonya menseili güzel modeller var bayan icin,kaliteli,bazı firmalarda indirimde,kendi sitesi daha pahali,Giant en hafif bisikletlerden, Merida, Schiwin, Canondale, Whistle,scoot bunlar üst sınıf pahalı bisikletler.Sizin baktığınız carraro güzel, Bianchi aynı firmada üretiliyor, kaliteleri iyi. ondan sonra Salcano ve Kron sonraki tercih olabilir, ümit bisikletin bazı modelleri iyi hepsi değil. Bisan da güzel model var ama fazla tutmuyor. Legrande,Bianchi, Peugeot,carraro,Geotech,Salcano,kron,Bisan,ümit sırasıyla gidebilirsiniz,

Abi kac gündür ayni mesaji yazıyorsun valla gözlerim kanadi ayni yaziya denk gelmekten.

otomatik google reklami gbisin

Hem uzun, yalan yanliş, hemde onemli bir tecrubeye ait olmayan bilgiler yaziyorsun.

Lutfen daha basit ve daha az tavsiye iceren seyler yaz.

Son düzenleme:
Scudo
Abi kac gündür ayni mesaji yazıyorsun valla gözlerim kanadi ayni yaziya denk gelmekten.
Hem uzun hemde onemli bir tecrubeye ait olmayan bilgiler yaziyorsun. Lutfen daha basit ve daha az tavsiye iceren seyler yaz.
Hay bin yaşa. Yazıp yazıp siliyorum ayıp olacak diye...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato soran birkaç kişi için yazıyorum bazen her mesaj okunmuyor okunmuş olsa çoğu şey sorulmaz Ayrıca internette çok firma var çok araştırma yaptım ben yakın zamanda alısveris yapıp memnun kaldığım için ve farklı üyeler icin yazıyorum. Üyeler bazı beğendikleri bisiklet linklerindeki firmaları tanimayip fiyatı ucuz diye yöneliyorlar. Şikayetvar son haftalarda hep yeni alinmis bozuk bisiklet şikayetleriyle dolu. Mesajlarında bahsettigim firmaların hiçbiri ile ticari bağım yok sadece kendimde aynı yolu takip ettiğim için ürünlerini aldığım için belirttim. Bir de Corona var biliyorsunuz. İnsanlar görsele bakıp aldanabilir. Ben Türkiye nin bir ucunda oturuyorum her kargo buraya gelirken başka şehirde kargoyu indirip ikinci kez kargoyla yola çıkarıyor çoğu ilde benzer durum var bu nedenle tekrar yaziyorum

@mavi182002 Yapmayin bunu bence . Bisiklet hakkinda yalan yanlis bilgiler veriyorsunuz oda ayri bir mesele

Çocukluğum gençliğim bisiklet tamir atölyelerinde geçti sayısız bisikletim oldu çoğu da yeniydi. Türkiye Bisiklet milli takımında önemli bir isim sayısız ödülü var akrabam olur. Belki genel ifadeler kullanıyorum daha farklı ifade edilebilir tabiki siz de bilirsiniz ki mesela her hafif alüminyum bisiklet çelik kadrodan iyidir anlamına gelmez. Bianchi,Peugeot bisikletlerin işçiliği iyidir mesela, alüminyum olduğu halde kron çoğu modelde estetik yuzunden tercih ediliyor, marka farkı donanım farkı önemlidir bilirsiniz. Her maşa çok ağır olmayabilir ama takınca sürüş konforunu degistirir olumlu ya da olumsuz. Model vereyim internete yazın Bisan Alize bayan şehir bisiklet 14,5 kg çelik kadrodur geçen yıl 1200 TL ye satılıyordu şimdi 534 ili 649 TL arası kalitesi tartışılır çoğu aluminyum kadro bu seviyede olunca fiyatları yüksek oluyor. Aynı özellik ve donanıma sahip bisikletler her markada var ama etkisi aynı değil biliyorsunuz Geely de araba Dacia da, Ford da daha üst modelleri saymıyorum bile donanım aynı bile olsa hangisini tercih ederiz belli, torklari ,motor gücü aynı yazsa bile etkisi aynı değil, çok ağır Mercedes kağıt Dacia dan daha verimli sürülür ağırlığı bile farkedilmez.Benim hedefim düşük bütçeli bisiklet bakıp özellikle de şehir bisikleti bakıp internetteki ucuzcu sitelerden kişiler kandirilmasin diye bazilari koronayi bahane edip yarım yarım iş yapiyor ekonomik şartlardan sebep mağazalarin bir kısmı ellerinde ne varsa elden çıkarmaya çalışıyor alanlar sonra muhatap da bulamayacak . Şikayetvar bu haftalarda internetten alınmış bisikletlerle dolu.

• Beğen
Tepkiler: Mesut ERYILMAZ
@ahmettkc Açıkçası çok güzel bir bakış açısı verdiniz. Turu köy yolları, orman içleri ve patikalarda düşündüğüm için hiç incelememiştim MB harici olanları. Dayanıklılıkları sizce zor şartları karşılamada yeterli olur mu?

@AzzBayraktar günümüzde eğer kaliteli bir marka ve model alırsanız tabikide olur hatta daha iyi olur sizin için tur bisikletleri yük konusunda MTB den cok ama çok daha iyi.
Fuji, spezializlend,Trek vs çok kalite bisikletlerler.
@AzzBayraktar şöyle de ekleme yapayım 2016-2017 arası mtb kullandım special edition bir bisikleti full deore ve 29 jant olması münasebetiyle çok iyi bir tur bisikleti çok iyiydi bir dağ bisiklet olduğunu düşünüyordum İstanbul Başakşehir den gebze'ye gittim geride döndüm sıkıntı yok fakat şunu keşfettim bisikleti satıp tur bisikletine geçtikten sonra ne kadar üst segment olursa olsun ne kadar iyi donanımı olursa olsun eğer kadro yapısı tur dizayn edilmediyse uzun yol yük taşıma potansiyeli geride kalıyor.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Ani bir kararla bisiklet almaya karar verdim kendimce biraz araştırma yaptım fakat çok kararsız kaldım. Kararsız kaldığım nokta boy 1.75cm kilo 110 Dağ bisikletimi yoksa şehir bisikletmi almalıyım? Yol genellikle asfalt kullanma amacım öncelikle spor ve yakin mesafe işlerimi halletmek. Ev iş arası gidiş geliş 12 km. Evim ve çarşı arası gidis gelis 6km bu güzergahta kullanmak için kiloma ve boyuma uygun (1000tl) bütçemi aşmayacak bisiklet tavsiyenizi bekliyorum. İstanbulda oturuyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

@Soydank hocam şehir bisikleti almalısın
2. El temiz bitane bul al 😊

@ahmettkc Cevap için teşekkür ederim. Bir tane buldum Mosso dre 301 M kadro 26" jant hidrolik disk fren kilitlenir maşa ve 27 vites bu model nasıl sizce?

Hidrolik disk frene ihtiyacim varmı ?
Eğer asfaltta surceksen iyi olmaz fakat dağda surceksek olur bildiğim kadarıyla dağ bisikleti o
Şehir içi dağ bisikletleri ağır kalıyor lastik felan değiştirmen gerekebilir

Özellikleri ben seçmedim fazla bilgim yok. mosso şehir ve bisikleti araken karşıma bu çıktı. Tabiki hidrolik şart değil donanımı fazla olunca dikkatimi çekti bir sorayım dedim. Tecrübe olarak sizinki daha fazla tabiki. Sizin bir öneriniz varmı?

Bütçenize göre değişiyor ben asfaltta kullanicaksaniz iyi bir şehir bisikleti öneririm
Carraro,mosso legard , spezializlend, kron bile uygun bütçe için olabilir
@Soydank (link)

Teşekkür ederim. 😊

@ahmettkc Salcano city life 10 jant 28" vites 24 bu nasıl?

Geri