Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Bisiklet almayı planlıyorum. Bütçe 30 bin tl civarı, avantaj sağlayacak durumlarda bütçeyi artırırım. Genelde şehirde kullanacağım, arada 50km civarı kullanırım. Asfalttaki çukura falan denk gelince jantın yamulmaması lazım. Ayrıca arada patika yollarda da kullanacağım.

Beğendiğim bisikletler bunlar
Riverside 700
Carraro Sportive 330

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Bisiklet almayı planlıyorum. Bütçe 30 bin tl civarı, avantaj sağlayacak durumlarda bütçeyi artırırım. Genelde şehirde kullanacağım, arada 50km civarı kullanırım. Asfalttaki çukura falan denk gelince jantın yamulmaması lazım. Ayrıca arada patika yollarda da kullanacağım.

Beğendiğim bisikletler bunlar
Riverside 700
Carraro Sportive 330

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Peugeot t11x2

• Beğen
Tepkiler: Yasin BAYRAM
Peugeot t11x2
Teşekkür ederim. Daha detaylı açıklayabilir misiniz önerinizi rica etsem. Beğendiğim bisikletleri seçme sebebim riversidenin dekatlondan olması ve garantisine güvenmem, carraronun ise deore kullandığından dolayı zor bozulacağını düşünmem. Attığınız bisiklet hakkında ise bilgim yok, ondan dolayı soruyorum.

Teşekkür ederim. Daha detaylı açıklayabilir misiniz önerinizi rica etsem. Beğendiğim bisikletleri seçme sebebim riversidenin dekatlondan olması ve garantisine güvenmem, carraronun ise deore kullandığından dolayı zor bozulacağını düşünmem. Attığınız bisiklet hakkında ise bilgim yok, ondan dolayı soruyorum.
Arkada Alivio(9 ruble), önde acera(2'li aynakol) olarak geliyor.

Ancak internette araştırırsanız model yılına göre vites modelleri değişebiliyor.

Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 40-60 km'lik sürüşler yapıyorum, tabii bazen daha fazla 100 km'yi geçen sürüşlerim de oluyor. Ekseriyetle asfaltta, rotaya göre bazen de toprak, engebeli yollarda pedallıyorum.

Oldukça memnunum. Frenler Shimano hidrolik disk. Lastikler 700x32 olarak geliyor.

Keyifli bir bisiklet, fiyatı 15-20 bin bandında. Diğer markalara göre uygun fiyat.

Bisiklet konu başlığı, göz gezdirebilirsiniz:

Peugeot T11 Kullanıcı Kulübü

Ustalara selam olsun,

Uzun zamandır dağ bisikleti kullanıyorum. Bisikletim de biraz yaşlandı. Maalesef zamlar da halihazırda ürünlere yansımış durumda. Ama yine de sipariş vermeyi düşünüyorum. Gravel bisiklet almak istiyorum. Carraro G4 pro ile Bisan all trail grx600 ın fiyatları çıkabileceğim maksimum fiyatlara denek geliyor. Bu iki model arasına donanım olarak G4 pro daha iyi görünüyor hatta bisan'ın all trail grx800 üne denk görünüyor ancak yine de sormak istedim.

Daha önce gravel bisiklet deneyimim olmadı aslında yol bisikleti de kullanmadım. Yol bisikletine geçiş yapamadığım için ve uzun tur yapmak istediğim için gravele yönleniyorum. Boyum 180-81 iç bacak boyum 79-80 cm'dir. Carraro'nun 52 ve 55 cm kadrosu bisan'ın 52 ve 54 cm kadroları var. 52'nin uygun olacağını düşünüyorum ama yine de sormak istedim. Ürün bisikletçilerde olmadığı için sanırım denemeden sipariş vereceğim. Yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim hangi seçenek niçin daha mantıklı.

Bisikletle beraber kilitli pedala geçmeyi düşünüyorum. Kilitli pedal da hiç kullanmadım. Önerebileceğiniz kilitli pedal olursa memnun olurum.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

BİSAN TRX8600 ALTUS DEORE KADAR İYİ GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE ALIN DERİM

Dosyalar

• IMG_20241222_134508_823.jpg
    IMG_20241222_134508_823.jpg
    71,4 KB · Okunma: 31
  • Beğen
Tepkiler: templeos
Yeni Legarda Pro modellerinin geometri tablosu var mı sitesinde yok.

Yeni Legarda Pro modellerinin geometri tablosu var mı sitesinde yok.
Sitede kadro boyları hakkında bile bilgi yok. Eskiden ağırlıkları yazardı onu da eklememişler.

Geri