Selamlar Dostlar, Abiler, Ablalar, Üstadlar
Öncelikle belirtmeliyim ki ki bu alanda daha çok tazeyim!
Bir öğrenci kardeşiniz olarak Hibrit (şehir) bisikleti bakıyorum, İzmir'de yaşıyorum ve bu bisiklet ile üniversiteye gidip geleceğim fakat ayrıca Aydında ikamet eden Amcam ile Aydın ve çevresine çok bisiklet yapıyoruz, köy yollarına dahil girdiğimiz için hibrite yöneldim bu sebeple, fakat üniversite için gidip geleceğim için dağ bisikletine de gidemezdim bu sebeple hibrit bakıyorum. Bütçem 20k civarı, biraz oynatabilirim 23 bandı tarzı ama 30 lara maalesef çıkamam,
boyum 190, bacak boyumu bilmemekle birlikte 54,56 kadran uyum sağlıyacağımı düşünüyorum,
Bisiklet yetişkinlik anlamında ilk kendi aldığım bisiklet olacak, o yüzden benim için çok değerli, amcamla yaptığımız yollarda onun hibrit bisikletini kullanıyordum.
Şuan Mosso Legarda Pro x21 Msm H 56 şehir bisikletini bakıyorum, takribi fiyatı 18-19k arası sizde kontrol ederseniz,
Bu bisikletin hibrit odluğunu düşünüyorum? bütün görüşlere, model önerilerine marka önerilerine çok açığım.
beni bilgilendirmek istediğiniz bir alan, tavsiyeniz için benim hakkımda bilmeniz gereken bir bilgi vesaire varsa lütfen çekinmeyin,
ben şimdiden yardımcı olacağınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Yorumlarınızı Bekliyorum!!
Forumdan okuduğum kadarıyla değerli
@Spartiat hocam görüşlerinizi ve tavsiylerinizi çok beğendim, Karşıyaka'da olduğunuzu da görünce sizden de özellikle yorum ve önerilerinizi almasam olmazdı(KafSinKaf- Körfez) , tavsiyelerinizi bekliyorum!