Scudo Sports

Bisiklet önerileri

bisana baktim gayet guzel bi bisiklet fakat 105 ile farki ne tam olarak? internette biraz baktim daha cok orta seviye icinmis sanirim. 105 setli ikinci ele de baktim btwinin 105li bi bisikleti 22500 tlydi 2020 yili. 4 bin liraya deger mi sizce? benim hic bir sete ihtiyacim yok kiyafet kask suluk fener vs hep var :D
Yol bisikleti grup setleri tourney-claris-sora-tiagra-105-ultegra-dura ace diye yukarı doğru gidiyor shimanoda. 105 set üst seviyeye geçiş gibi bir şey ama claris-sora-tiagra arasında vites geçişleri bakımından pek bir fark yok. Vites sayısı farkı var. Claris 2x8, sora 2x9, tiagra 2x10, 105 set 11/12 vites. Vites sayısının hıza doğrudan hiç bir etkisi yok. Merdivenden yukarı çıktıkça parçaların kalitesi artıp ağırlığı azalıyor. Alabiliyorsanız 105 set iyidir alamıyorsanız claris/sora/tiagra farketmez. Claris ile 105 arasında bile akıcılık olarak fark hissedilmiyor diyen çok kişi var. Decathlon Triban rc520'ye bakıyorsun muhtemelen. . Çıkacak extra masrafları karşılayabilecekseniz 22500'e alınabilir ama 4-5 yaşında bisiklet ne durumda bilen bir kişinin bakması lazım. Eğer temizse tabii ki fiyat farkına değer. Ama sıfır alayım kafam rahat olsun derseniz Bisan sora (link)alın geçin derim 18500'e.

Scudo
Orası öyle de arkadaşın bütçesinin en üst sınırında. Masrafı ne var ne yok bilemedim. İnternetten baktım SORA setli modelini bulamadım. Zİncirde aynakol göbeğinde pas var. Kadro kulağı da paslı gibi duruyor da o kendi rengi sanırım :D Temizse canondale güzel tabii. Düz barlı yarış bisikleti gibi.

Hangisini alırsanız alın pazarlık yapmayı unutmayın. T11 13000 altında satanlar da var.
Pazarlıkla 11 maksimum da 12 bandına indirmeyi düşünüyorum. Bir sorum daha var , bisiklette pas sorununu çözmek kolay mı zor mu ? Ve sonuç olarak sona kalan cannondale , peugot ve sıfır olarak attıgınız Legarda Pro x20 arasından hangisini tercih etmeliyim , hepsi az çok aynı dursa da flat bar hızlı bir sora setli ama dert olabilecek bir bisiklet mi yoksa daha ucuza neredeyse aynı kalitede ve temiz duran bir bisiklet mi yoksa sıfır hiç derdi olmayan bir bisiklet mi gerçekten kararsız kaldım.

Yol bisikleti grup setleri tourney-claris-sora-tiagra-105-ultegra-dura ace diye yukarı doğru gidiyor shimanoda. 105 set üst seviyeye geçiş gibi bir şey ama claris-sora-tiagra arasında vites geçişleri bakımından pek bir fark yok. Vites sayısı farkı var. Claris 2x8, sora 2x9, tiagra 2x10, 105 set 11/12 vites. Vites sayısının hıza doğrudan hiç bir etkisi yok. Merdivenden yukarı çıktıkça parçaların kalitesi artıp ağırlığı azalıyor. Alabiliyorsanız 105 set iyidir alamıyorsanız claris/sora/tiagra farketmez. Claris ile 105 arasında bile akıcılık olarak fark hissedilmiyor diyen çok kişi var. Decathlon Triban rc520'ye bakıyorsun muhtemelen. . Çıkacak extra masrafları karşılayabilecekseniz 22500'e alınabilir ama 4-5 yaşında bisiklet ne durumda bilen bir kişinin bakması lazım. Eğer temizse tabii ki fiyat farkına değer. Ama sıfır alayım kafam rahat olsun derseniz Bisan sora rx9300 alın geçin derim 18500'e.
ilan no 1191676471 sahibindende
yeni oldugum icin link paylasamiyorum. kafam rahat olsundan ziyade almisken iyisi olsun istiyorum. bir de benim eski bisikletim de rockrider oldugundan hep decathlona gidip modeli soyleyip uyumlu parca ve tamirinde ekipmanda vs yardimci olduklari icin biraz opraya kaydim sanirim.
ilanda kadro boyu 56 cm diyor benim boyun ise 178 cm. internette karsilastirmalarda normal ayakkabisiz boyu mu esas aliyorlar? nedense olculer siteden siteye degisiyordu. bi de baska bi cm olcusu de vardi ama o ne anlamadim

bisiklette pas sorununu çözmek kolay mı zor mu ?
Sadece yüzeysel pas ise wd40 gibi pas çözücülerle çok kolay çıkar ama paslanıp da parçanın içine işleyip ömrünü kısaltacak derecedeyse parçayı komple değiştirmek gerekir.
cannondale , peugot ve sıfır olarak attıgınız Legarda Pro x20 arasından hangisini tercih etmeliyim
Burası size kalmış. Kendinize maximum bir bütçe belirleyip o bütçedeki en iyi bisikleti almak en mantıklısı. Yani bütçeniz 20bin ise 13bine bisiklet bence almayın. Tabii 13binlik bisiklet sizi tatmin edecekse 20bin bütçe ayırmayın :D

Yakındaysa önce Canondale sonra t11'i gidip bir görün. Almak için değil bakmak için. Hoşunuza giderse ve satıcı güvenilir gibiyse alırsınız. Beğenmezseniz gidip sıfır Mosso pro serisinden birini alırsınız x18 de olur x20 de olur. MSM amortisörlü MDM amortisörsüz.
ilan no 1191676471 sahibindende
yeni oldugum icin link paylasamiyorum. kafam rahat olsundan ziyade almisken iyisi olsun istiyorum. bir de benim eski bisikletim de rockrider oldugundan hep decathlona gidip modeli soyleyip uyumlu parca ve tamirinde ekipmanda vs yardimci olduklari icin biraz opraya kaydim sanirim.
ilanda kadro boyu 56 cm diyor benim boyun ise 178 cm. internette karsilastirmalarda normal ayakkabisiz boyu mu esas aliyorlar? nedense olculer siteden siteye degisiyordu. bi de baska bi cm olcusu de vardi ama o ne anlamadim
Biraz eski bir model ve aşina olduğum bir model değil. Üzerindeki 105 set R7000 değil R5800 sanırım. Temiz görünüyor genel olarak. Çok masraf çıkartmayacaksa bir sorun olmaz alınabilir. Üzerindeki lastikler model olarak kötü. Eğer yeni değiştirdiyse bir süre idare eder belki ama ben olsam değiştirirdim. Lastik değiştirmek de kafadan 3 bin TL çifti için adam akıllı bir şey alayım derseniz.

Decathlon bisikletlerinde genelde kadrolar S-M-L-XL gibi sınıflandırılıyor. Satıcıyla görüşüp sorun. Size M kadro olur muhtemelen. Eğer esnek bir yapınız varsa L de olabilir belki. 56 kadro diye sahibindende S M L seçenekleri olmadığı için seçmiştir. 56 kadro da XL sayılır muhtemelen. Öyleyse size olmaz.

Son düzenleme:
Geri