Amanita
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 446
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yol bisikleti grup setleri tourney-claris-sora-tiagra-105-ultegra-dura ace diye yukarı doğru gidiyor shimanoda. 105 set üst seviyeye geçiş gibi bir şey ama claris-sora-tiagra arasında vites geçişleri bakımından pek bir fark yok. Vites sayısı farkı var. Claris 2x8, sora 2x9, tiagra 2x10, 105 set 11/12 vites. Vites sayısının hıza doğrudan hiç bir etkisi yok. Merdivenden yukarı çıktıkça parçaların kalitesi artıp ağırlığı azalıyor. Alabiliyorsanız 105 set iyidir alamıyorsanız claris/sora/tiagra farketmez. Claris ile 105 arasında bile akıcılık olarak fark hissedilmiyor diyen çok kişi var. Decathlon Triban rc520'ye bakıyorsun muhtemelen. . Çıkacak extra masrafları karşılayabilecekseniz 22500'e alınabilir ama 4-5 yaşında bisiklet ne durumda bilen bir kişinin bakması lazım. Eğer temizse tabii ki fiyat farkına değer. Ama sıfır alayım kafam rahat olsun derseniz Bisan sora (link)alın geçin derim 18500'e.bisana baktim gayet guzel bi bisiklet fakat 105 ile farki ne tam olarak? internette biraz baktim daha cok orta seviye icinmis sanirim. 105 setli ikinci ele de baktim btwinin 105li bi bisikleti 22500 tlydi 2020 yili. 4 bin liraya deger mi sizce? benim hic bir sete ihtiyacim yok kiyafet kask suluk fener vs hep var![]()