Deneme imkanınız varsa bulunduğunuz bayideki bir kaç bisikletçiyi gezin bütçenize ve zevkinize uygun olan hangisi ise onu alın. Bunu dememin sebebi boyunuz uzun. Bisikletten ve bisiklet forumdan bir haberken sırf arkadaşımda var diye 26" bisiklet bakarken bisikletçide 29" mtb denemem ile boyuma daha uygun olduğunu anladım ve onu aldım. Sonrasında 58 kadro yol bisikleti (st:60, tt:58) almam ile ben yıllarca bu dağ bisikletini nasıl sürmüşüm diye hayret etim bir türlü alışamadım çocuk bisikletine biner gibi geliyordu. 198cm, iç bacak 94cm. 17.5" mtb ile 3 yıl gezdim sürdüm. Şuanda dağ bisikletinde 20'nin altı, yol bisikletinde de 58'in altında bisiklete bakmıyorum bile.Öncelikle selamlar
Senelerdir bisan ihlas mountain cat bisiklet kullanıyorum (dayım kullanmış ve ondan sonra 10 seneye yakın yatmış ) artık yeni bisiklet almak istiyorum. Eğer bisiklet alırsam hem çatalca hem İstanbul/fatih te kullanicam. Boy 195 bacak iç boyu 84-85-86 bu üçünden biri her olcutugumde farklı çıktı. Kadro birkaç yerden baktığım parametrelerle beraber 18 olduğuna karar verdim.Biraz araştırdım baktım araştırmalarım ve isteklerim beni ümit accrue serisine itti.
Altta fotoğraflarini koymuşumdur (inşallah).
Kemik jant çok hoş duruyor ve beni direkt cezbetti,bununla beraber diğer özellikleri de gayet iyi gibi (en azından bana göre(Shimano)). Sizden de görüşlerinizi varsa 1500-2000 fiyat aralığında başka öneriler bekliyorum.( Almayı düşündüğüm model 29 jant accure hyd , btw gidip ümit in sayfasından kataloga bakabilirsiniz)233464 dosyayı görüntüle
Merhaba kardeşim için bisiklete bakıyoruz. Boyu 1.70. Liseye geçecek. Kendisine 900-2000 TL arası bisiklete bakıyoruz. Kendisi köy yolları ve şehir yollarında kullanacak. Bu yüzden dağ bisikleti iyi olur diye düşündük. Disk fren istiyor. Arkaya bagaj ve heybe koyacağız. Ne zaman alınmalı. Bakım maliyeti düşük olmalı. Bianchi yada Carraro var aklımızda. Kron'da hoşumuza gitti. 26, 27,5, 29 jant düşünüyoruz. 29 jant daha mantıklı geliyor. Zaten lisede boy atar. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Etiket fiyatına göre arada ciddi fark var hocam bisan rx 9200 yerine farklı bir ürün olmasın?Bisan rx 9200 Claris ile Mosso Cavalier 700 Sora arasında kaldım. Mosso 2019 model. Hangisini tercih etmeliyim?
Farklı ürün değil.Etiket fiyatına göre arada ciddi fark var hocam bisan rx 9200 yerine farklı bir ürün olmasın?
Bisan RX 9200 donanım olarak çok daha mantıklı. Tasarım güzel carraro da ama giriş seviyesinde f/p tartışılır. Carraro 012 ile tourney alırken rx9200 ile claris alıyorsunuz ön arka hazne sora orta göbek tiagra diğer tüm sistem claris.Merhabalar, şehirde oraya buraya gitmek ve il içi yolda sürmek için bisiklet bakıyorum. Şu anki bisikletim Salcano NG650 şehir içinde iyi ancak 20 km üstünde çok yoruyor o yüzden(50/100km gitmek) amaçlı bir bisiklet arıyorum. Şu an Carraro Race 012 Aero 2020 ile Gravel arasında kaldım. İkisi arasında neredeyse 1000/2000₺ fark var. Sizce nasıl bir bisiklet daha uygun olur? Yardım&tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve fren açısından şuan MD kullanıyorum CrRace012 Kumpas fren Gravel ise HD.234075 dosyayı görüntüle234076 dosyayı görüntüle