Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhaba şuan kullandığım bisiklet carraro Sportive 220 ama değiştirmek istiyorum kafamda şunlar var hangisini onerirsiniz ? Yada o paralara başka şunu al gibisinden ne önerirsiniz ?
(link)
(link)

Scudo
CARRARO 27.5" DAYTONA 730 30-Vites Hidrolik Disk Fren

Arkadşlar bu dağ bisiklertiini almayı düşünüyorum sayaç olarak bu sizce nasıl öneriniz varmı bu 500-600 fiyat bandında daha iyi bilen varsa LÜTFEN yardım etsin

• Beğen
Tepkiler: desfox
Çok karışık gerçekten bu bisiklet seçme işi.

B643d7544-4e.jpeg
Merhaba arkadaşlar bu model MTB kron bisikletim var. Fotoğraf bana ait değil ancak modeli iyi anlamanız açısından bu fotoğrafı tercih ettim. 12 13 yaşlarında kalitesiz ve konforsuz kronik sorunlu bir bisiklet kullandığım için bisiklet sürmekten soğumuştum. Sonrasında bu bisikleti 2. El olarak aldım ancak bisiklet çok hoş görünse de biraz ağır geldi bana. Çoğunlukla yolda sahil kenarında kullanıyorum. Bilinçsiz bir alışveriş yapmış oldum yani. Ayrıca sürüş zevki ve istediğim konforu da tam olarak alamadım. Sürmekten zevk alamıyorumdum da denebilir. Isınamadım bisikletime bu yüzden satmaya karar verdim. 700 TL gibi bir fiyata satmaya çalışıyorum. IMG-20200708-WA0010.jpg
650 TL ye aksesuarlarıyla birlikte bu Bianchi 210 tourney model bisikleti almayı düşünüyorum. Yol bisikleti olduğundan daha iyi konfor sağlayacağını düşünüyorum. Sizce mantıkli bir şey mi yapıyorum? 800 TL gibi bir bütçem var görüşlerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.

Bisan trx 8600 hakkında ne düşünüyorsunuz shimano deore set var fiyatı yaklaşık 3300tl civarında şuan ilk bisikletim olacak bi yandan almışken tam alayım bi yandan da fiyat yüksek gibi geliyor bisikletten anlayan tanıdığım da yok fiyatı da Yüksek siz ne dersiniz şehir içinde vs. Gezme amaçlı düşünüyorum şehirler arası gidip gelmek çok az bi ihtimal

• Beğen
Tepkiler: FFatih ve ufuq81
Merhaba kardeşim için bisiklete bakıyoruz. Boyu 1.70. Liseye geçecek. Kendisine 900-2000 TL arası bisiklete bakıyoruz. Kendisi köy yolları ve şehir yollarında kullanacak. Bu yüzden dağ bisikleti iyi olur diye düşündük. Disk fren istiyor. Arkaya bagaj ve heybe koyacağız. Ne zaman alınmalı. Bakım maliyeti düşük olmalı. Bianchi yada Carraro var aklımızda. Kron'da hoşumuza gitti. 26, 27,5, 29 jant düşünüyoruz. 29 jant daha mantıklı geliyor. Zaten lisede boy atar. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhabalar. İlk defa bisiklet alacağım. Kaliteli güzel bir bisiklet almak istiyorum uzun yıllar rahatlıkla, keyifle binebilmek için. Boyum 170 ilçe merkezinde oturuyorum. Genelde yollar kilit parke taş. O kadar çok marka olmuş ki hiç anlamıyorum bilmiyorum. Arkasına çocuk koltuğuda bağlayabileceğim güzel bir bisiklet önerisi istiyorum siz değerli arkadaşlardan. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Öncelikle selamlar
Senelerdir bisan ihlas mountain cat bisiklet kullanıyorum (dayım kullanmış ve ondan sonra 10 seneye yakın yatmış ) artık yeni bisiklet almak istiyorum. Eğer bisiklet alırsam hem çatalca hem İstanbul/fatih te kullanicam. Boy 195 bacak iç boyu 84-85-86 bu üçünden biri her olcutugumde farklı çıktı. Kadro birkaç yerden baktığım parametrelerle beraber 18 olduğuna karar verdim.Biraz araştırdım baktım araştırmalarım ve isteklerim beni ümit accrue serisine itti.
Altta fotoğraflarini koymuşumdur (inşallah).
Kemik jant çok hoş duruyor ve beni direkt cezbetti,bununla beraber diğer özellikleri de gayet iyi gibi (en azından bana göre(Shimano)). Sizden de görüşlerinizi varsa 1500-2000 fiyat aralığında başka öneriler bekliyorum.( Almayı düşündüğüm model 29 jant accure hyd , btw gidip ümit in sayfasından kataloga bakabilirsiniz)Screenshot_2020-07-05-00-43-00-079_com.dropbox.android.jpg

Dosyalar

• Screenshot_2020-07-05-00-43-02-471_com.dropbox.android.jpg
    Screenshot_2020-07-05-00-43-02-471_com.dropbox.android.jpg
    240,2 KB · Okunma: 4
  • Screenshot_2020-07-05-00-44-11-822_com.dropbox.android.jpg
    Screenshot_2020-07-05-00-44-11-822_com.dropbox.android.jpg
    267,2 KB · Okunma: 3
@FFatih 1500 2000 bandında Carraro Mosso şehir bisikletleri her türlü işinizi görür, bunlara hiç para vermeye gerek yok...

• Beğen
Tepkiler: slckats ve MakRo
@MertV biraz daha açabilir misin acaba marka model vererek çünkü benim gördüğüm carraro ve mosso şehir bisikletleri 2.300-2.500

Merhaba,

Kilo vermek için bisiklet almayı düşüyorum. 173 boyunda ve 126 kiloyum. 3000 TL ye kadar bisiklet bakıyorum. 1 2 yıl beni üzmemesi yeterli benim için. Kilo verip biraz toparladıktan daha iyi bir bisiklete geçme gibi bir düşüncem var.

Hangi modelleri önerirsiniz.

Öncelikle selamlar
Senelerdir bisan ihlas mountain cat bisiklet kullanıyorum (dayım kullanmış ve ondan sonra 10 seneye yakın yatmış ) artık yeni bisiklet almak istiyorum. Eğer bisiklet alırsam hem çatalca hem İstanbul/fatih te kullanicam. Boy 195 bacak iç boyu 84-85-86 bu üçünden biri her olcutugumde farklı çıktı. Kadro birkaç yerden baktığım parametrelerle beraber 18 olduğuna karar verdim.Biraz araştırdım baktım araştırmalarım ve isteklerim beni ümit accrue serisine itti.
Altta fotoğraflarini koymuşumdur (inşallah).
Kemik jant çok hoş duruyor ve beni direkt cezbetti,bununla beraber diğer özellikleri de gayet iyi gibi (en azından bana göre(Shimano)). Sizden de görüşlerinizi varsa 1500-2000 fiyat aralığında başka öneriler bekliyorum.( Almayı düşündüğüm model 29 jant accure hyd , btw gidip ümit in sayfasından kataloga bakabilirsiniz)233464 dosyayı görüntüle
Deneme imkanınız varsa bulunduğunuz bayideki bir kaç bisikletçiyi gezin bütçenize ve zevkinize uygun olan hangisi ise onu alın. Bunu dememin sebebi boyunuz uzun. Bisikletten ve bisiklet forumdan bir haberken sırf arkadaşımda var diye 26" bisiklet bakarken bisikletçide 29" mtb denemem ile boyuma daha uygun olduğunu anladım ve onu aldım. Sonrasında 58 kadro yol bisikleti (st:60, tt:58) almam ile ben yıllarca bu dağ bisikletini nasıl sürmüşüm diye hayret etim bir türlü alışamadım çocuk bisikletine biner gibi geliyordu. 198cm, iç bacak 94cm. 17.5" mtb ile 3 yıl gezdim sürdüm. Şuanda dağ bisikletinde 20'nin altı, yol bisikletinde de 58'in altında bisiklete bakmıyorum bile.
Örnek olarak şu 2 bisikletin 56 kadrosu uygun olabilir.
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Beyler bayanlar ALLAH Rızası için bana 3000TL civarı bisiklet önerirmisiniz dağ bisikleti olsun arazi yapcam şimdiden teşekkürler.

2000-4000₺ arası bisiklet bakıyorum. Belirlediğim bazı modeller var. Bazıları donanımla bazılar kadro yapısıyla öne çıkıyor.
Bisan RX 9200
Carraro Race 022/042
Mosso Cavalier Claris/Sora

Bu bisikletlerden carraro tasarımını daha çok seviyorum ama Bisan RX 9200 fiyat/performans olarak öne çıkıyor. Bisan RX 9200 kullananlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Bunlar arasından veya başka tavsiyeleriniz var mı?

Merhaba kardeşim için bisiklete bakıyoruz. Boyu 1.70. Liseye geçecek. Kendisine 900-2000 TL arası bisiklete bakıyoruz. Kendisi köy yolları ve şehir yollarında kullanacak. Bu yüzden dağ bisikleti iyi olur diye düşündük. Disk fren istiyor. Arkaya bagaj ve heybe koyacağız. Ne zaman alınmalı. Bakım maliyeti düşük olmalı. Bianchi yada Carraro var aklımızda. Kron'da hoşumuza gitti. 26, 27,5, 29 jant düşünüyoruz. 29 jant daha mantıklı geliyor. Zaten lisede boy atar. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bisan rx 9200 Claris ile Mosso Cavalier 700 Sora arasında kaldım. Mosso 2019 model. Hangisini tercih etmeliyim?

Merhabalar, şehirde oraya buraya gitmek ve il içi yolda sürmek için bisiklet bakıyorum. Şu anki bisikletim Salcano NG650 şehir içinde iyi ancak 20 km üstünde çok yoruyor o yüzden(50/100km gitmek) amaçlı bir bisiklet arıyorum. Şu an Carraro Race 012 Aero 2020 ile Gravel arasında kaldım. İkisi arasında neredeyse 1000/2000₺ fark var. Sizce nasıl bir bisiklet daha uygun olur? Yardım&tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve fren açısından şuan MD kullanıyorum CrRace012 Kumpas fren Gravel ise HD.Screenshot_20200715-152600_GittiGidiyor.jpg20200715_152617.jpg

Merhabalar, şehirde oraya buraya gitmek ve il içi yolda sürmek için bisiklet bakıyorum. Şu anki bisikletim Salcano NG650 şehir içinde iyi ancak 20 km üstünde çok yoruyor o yüzden(50/100km gitmek) amaçlı bir bisiklet arıyorum. Şu an Carraro Race 012 Aero 2020 ile Gravel arasında kaldım. İkisi arasında neredeyse 1000/2000₺ fark var. Sizce nasıl bir bisiklet daha uygun olur? Yardım&tavsiyelerinizi bekliyorum. Ve fren açısından şuan MD kullanıyorum CrRace012 Kumpas fren Gravel ise HD.234075 dosyayı görüntüle234076 dosyayı görüntüle
Bisan RX 9200 donanım olarak çok daha mantıklı. Tasarım güzel carraro da ama giriş seviyesinde f/p tartışılır. Carraro 012 ile tourney alırken rx9200 ile claris alıyorsunuz ön arka hazne sora orta göbek tiagra diğer tüm sistem claris.

Geri