Scudo Sports

Bisiklet önerileri

Arkadaslar ,

BMC ile iigili sayfayi , yakin zaman diliminde bulamadigim icin, simdi sizlerin bilgisine sunmak istedim.
2018 Team Machine 2 One ile ilgili yorumlariniz yada karsilastirmalariniz/tecrubeleriniz nedir ?

Scudo
Mtb den yol bisikletine geçeceğim şehir içinde kullanacağım rahat ve akıcı olsun yeter endurance kadro 50 34 ruble 11.32 olsun aynakol 2 li mi 3 li mu daha iyi olur
Triban 520 540 arasında kaldım en fazla 3600 vericem alternatifler CARRARO 052 ve 062 veya Bianchi SLR 600 bu fiyata en iyi ne alınır aradığım özelliklere Uygun aldıktan sonra kompenant yükseltmek ile de uğraşmak istemiyorum uzun yıllar kullanayim 3600 E ALINACAK EN İYİ YOL NEDİR ?

Arkadaşlar öncelikle foruma yeni katıldım ve yol- şehir karışık bisiklet almak isityorum ve bütçeme görede buldum zaten bu kadro meselesini hiç anlamadım.Ayrıcabütçem düşük olduğu için beni götürebilecek birşey istiyorum genelde ayda 3-4 kere uzun yol yapıcağım bu aşağıdaki linklerden hangisi daha iyi özellik açısndan yorumlarsanız sevinirim

Boy: 176 cm
Kilo: 64 kg

Kadro 18 mi 20 mi olur? 875 tl ye kadar felan bütçe ile yol şehir veya dağ yol karışımı bisiklet önerirseniz bana çok yardım etmiş olursunuz. Teşekkürler

Link1: (link)
Link2: (link)
Link3: (link)
Link4: (link)
Link5: (link)
Link6: (link)
Link7: (link)

EB82DDBC-8733-44C6-B15E-B9A819B89A6A.jpeg mosso marka bisiklet alıcam arka aktarıcısı yok mosso nun hangi modeli olduğunu bilmiyorum ve hangi marka aktarıcı alayım 300 tl ye alıcam sizce iyimi bi arkadaşımın tanıdığından

Dosyalar

• 51AADF1A-BAA9-4564-A763-BACB1D6476C3.jpeg
    51AADF1A-BAA9-4564-A763-BACB1D6476C3.jpeg
    91,8 KB · Okunma: 18
Boyum 1.93 105 kiloyum salcano ng 650 29 v mi alayim ng 750 v 29 mu 650 nin jantına baktım aralık var sıkıntı olur mu ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@MR.Yapan o siteden bi şey almanızı tavsiye etmem, ben dahil pek çok şikayetçi üye var forumda. teşhir ürününü göndermeleri çok muhtemel.

@mariokaldato

@mariokaldato abi bende bi bisiklet aldım ama ses geliyor böyle kurbağanın suya ilk atladığında çıkardığı sese benziyor. Boyum 1.70 bisiklet büyük geldiğinden mi oluyor acaba?:D

@PoliceBike
Nerden geliyor ses ?

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
@mariokaldato
Abi bilmiyorum ki onu da sen bilirsin diye yazdım. Ön yada arka taraftan geliyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Zaraki Kenpachi
Merhabalar arkadaşlar biraz kilo verme isteğimden dolayı bir bisiklete ihtiyacım var bisikletçiler ellerinde ne varsa en iyisinin o olduğunu söylüyor pek bilgim olmadığı için bilen arkadaşlardan bilgi almak istiyorum
kilom 135 boyum 188
Yaşadığım şehirdeki bisiklet yollarını kullanmak istiyorum bu yolların %75 i parke taş fakat duzgun guzel durumda geri kalanı düz mermer gibi yag gibi taşlardan oluşuyor bütçem 2000 en fazla gibi ama 100 200 fazla eksik çok dert degil mumkun mu bilmiyorum fakat ağır dağ bisikleti alıp zorlanıp spordan soğumak istemiyorum
Tüm öneri ve görüşlerinize açığım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Orhun k.
Yeni Merida Urban 40 d aldım. Gayet güzel tavsiye ederim ama düz maşa istiyormusunuz ona karar vermeniz gerekiyor. Parke taş yollarda biraz sarsabilir düz maşa. Amortisörlü isterseniz Crosway serisine bakın derim. Birde ben 2018 aldım, 2018 i butcenizi asabilir ama 2017 sini dediğiniz fiyata bulabiliriz.

Merhaba arkadaşlar, öncelikle siteye yeni katıldığım için bir yanlışım veya cahilliğim olursa mazur görün. Başlıkta gördüğünüz gibi bu yaz yeni bir bisiklet almaya karar verdim. Bianchi model olan eski kullandığım bisikletimin gidonu kırılmasıyla birlikte, bisiklet konusunda sağlam bir karar almam gerektiğinin farkına varmış oldum :)
Elimde olan bütçe 1000 ile 1500 tl arası değişebilir, sizden öneriler de alabilirim. Hemen bisikletlerin özelliklerini paylaşayım:

Bianchi Aspid 47 HD

KADROALÜMİNYUM 1.1/8″
MAŞAALÜMİNYUM TAÇLI 1.1/8″ MLO
ARKA VİTESSHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTESSHIMANO TZ30
KRANK TAKIMIÇELİK 42X34X24T
ARKA DİŞLİSHIMANO TZ21 14-28T
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M310 3×7
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCHAOYANG 27.5X2.10 CELESTE BIANCHI LOGO
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELEDDK JELLİ

Mosso Legarda 1821 MSM HD

KADRO 6061 ALLOY FRAME
MAŞA MODE MD-689-M/LO
AYNAKOL SHIMANO FC-TY501
RUBLE SHIMANO MF-TZ21
VİTES KOLU SHIMANO ALTUS SL-M310 7X3
ARKA ATTIRICI SHIMANO ALTUS RD-M310-L
ÖN ATTIRICI SHIMANO ALTUS FD-TY510
ZİNCİR KMC-Z51
FREN SHIMANO BL-M315-L (Hidrolik)
ORTA GÖBEK KASET KL-08A
PEDAL HF893 ALLOY
HAZNE SF-A226A ALLOY RULMANLI
JANT STARRIMS J19SZ
LASTİK FLASH V66 37X622 LONG WAY (Zırhlı)
AĞIRLIK 14,30 kg

Kron XC150

Jant 27,5
Vites 24
Fren H.Disk
Kadro 6061 Pg Alüminyum
Kadro Ölçüleri 16"-18"-20"
Maşa Mozo M35 MLO
Arka Vites Shimano Tourney RD-TX800
Ön Vites Shimano Tourney FD-TY500
Vites Kolu Shimano SL-M310
Fren Shimano M315 H.Disk
Aynakol Shimano FC-M131
Ruble 8'li Ruble - MF-M60 13-32T
Gidon Zozo
Gidon Boğazı Zozo
Sele Borusu Zozo
Orta Göbek Neco
Jant 27.5" Zozo Çift Kat Alüminyum
Lastik 27.5X2.10
Sele Kron

Hazne Aluminyum

Bianchi Aspid 47 modelinin burada olmasının sebebi alt komşumun 1 senelik olan bisikletini satması. 1000 tl gibi bir fiyatta karar kılmış bulunmaktayız. Yarın bisikleti kendim bir bayiye götürüp kontrollerini yaptıracağım. Bisikletin nasıl kullanıldığı ile ilgili pek bir fikrim yok, fakat bugün kullandığım kadarıyla hidrolik frenlerde bir sıkıntı vardı. Daha önce HD fren hiç kullanmadığım için pek bilmiyorum fakat sanırım yağ meselesinden dolayı böyle bir durum yaşadım. Diğer iki model hakkında güzel bir geri dönüş alırsam, ikisinden birini tercih etmeyi isterim. Şimdiden iyi forumlar :)

Bianchi Aspid 47 HD / Kron XC150 / Mosso Legarda 1821 MSM HD arasından veya sizin önereceğiniz 1000-1500 tl arası bir dağ-trekking bisikleti almayı düşünüyorum. Eski bisikletimin gidonunun kırılmasından dolayı, sağlamlık konusunda güvenilir olması önemli benim için. Aspid in burada yer almasının sebebi ikinci el olarak 1000 tl gibi bir fiyata alabilecek olmam. Ön amortisörlü ve altus veya üstü vites sistemlerini bulunduran önereceğiniz başka modeller olur ise, öneriye açığım. Fiyat konusunda eğer gerçekten değer ise biraz daha yukarı çıkabilirim bisiklet için.

Edit: Spam için kusura bakmayın, açtığım konu buraya taşınmış ^^

Aranıza yeni katıldım. Boş zamanlarımda genellikle 40km yol yapabileceğim bir bisiklet arıyorum. Bisikletin beni yormasını istemiyorum. Şehir bisikleti arıyorum.

Bütçem ne yazıkki 400tl ilerleyen zamanlarda daha çok birikim yapabilirim.

Ankarada internette birkaç bisiklet buldum bisiklete bakmaya gittiğimde durumlar içleracısı. Yarış bisikleti , yol bisikleti diye satılan bisikletler sadece hurda. Bisikletin heryeri paslı , göbek bozuk istenilen para 400tl.

İkinci el şehir bisikleti arıyorum ankara içi öneriniz varmı ?

@Orhun k.
Selamlar ;
Butcene bagli ama iyi bir makina istersen oncelikle merida speeder 100 ve scott sub serileri , Giant air serileri oncelikli onerilerimdir.
Ama uzmeyecek cok pahali da olmayacak dersen,
Sirasiyla ; sedona 410,
Carraro 330,
Mosso legarda ( mdm v tipi olanlardan )
Oneririm

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Geri