Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

karbon dağ bisikletine göre (29inch) 10.5 kilo fazlamı fiyat 9000

Scudo
Öncelikle merhaba,
Yarış ve yol bisikletleri hakkında pek bir bilgim yok 2.bisiklet olarak bir denemek istiyorum.Salcano XRS 200 450 TL civarlarında fiyatı bu model hakkında ne düşünürsünüz ? Veya Maks 450 tl civarlarında başka yol bisikleti önerileriniz var mıdır? Bu fiyat verilir mi ?

aranıza yeni katıldım kron tx100 marka bisiklet kullanıyorum aydınlatma ve buff aldım ama korna ve kask da almak istiyorum Gebze civarında bildiğiniz yada güvendiğiniz iyi bir site var mı (bütçem çok yok) şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar,

Bisiklet almaya karar verdiğimde seçimim katlanır elektrikli bisikletten yana idi. Bisiklet aldıktan sonra, gerek değişebilecek parçaları, gerekse alınacak aksesuarları göz önüne aldığımda ve bütçemi hesaba kattığımda, o kadar çok para veremeyeceğimi anladım. Bu sebeple düz katlanır bisiklet almakta karar kıldım. Araştırmalarım sonucunda, konu adında bahsettiğim üzere Dahon Mariner D8 ile Carraro Flexi 108 arasında kaldım. Her ikisi ile ilgili hem videoları ve hem de forum konularında olsun, farklı internet sitelerindeki yazılı dökumanları inceledim. Aralarındaki fiyat farkı malum. Aralarında farklara istinaden fiyat farkı bu kadar çok olmamalıydı diyenler var. Carraro tam bir fiyat / performans canavarı diyenler var.

İzlediğim videolardan yola çıkarak çok keyifli bir uğraş olacağını düşünüyorum. Normalde spor ile aram fena değildir. Açıkçası gönlüm Dahon'dan yana. Duygularımı bir kenara bırakacak olursam, Carraro daha mantıklı gibi duruyor. Carraro'yu seçersem, cebimde daha çok para kalacak ve bisikletimi daha özgür bir şekilde kişiselleştirme şansım olacak. Yaşım 36 ve lise'den bu yana alacağım ilk bisiklet olacak inşaAllah. Anlayacağınız acemiyim. Acemi olanlara, ilk etapta giriş seviyesi bisikletlerle başlayın diye genel bir anlayış var diye düşünüyorum. Her türlü hobi için genel kabul görmüş bir anlayış olsa gerek. Merdivenleri yavaş yavaş çıkmak... Babamın genlerinden kaynaklanıyor olsa gerek, bütçemin el verdiği en iyi ürünü almaya çalışmak. Bu psikolojimden dolayı, konusunu yaptığım iki bisikletin ya da muadillerinin dışında bir bisiklet markası ya da modelini hesaba katmam diye düşünemiyorum. Bu sebeple, yukarıda söylemeye çalıştığım felsefeye -basamakları teker teker çıkmak- uygun şekilde düşünmeye ikna edecek arkadaşımız Hal böyleyken, bu iki modelden şunu seç mi dersiniz? Diyecekseniz gerekçeleriniz ile beraber yazabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: chanik chang
Herkese merhabalar. Eşimle beraber birkaç defa bisiklet alma girişiminde bulunmuştuk. Akşamları sahilde turlamak, tatile gittiğimizde yanımızda götürmek amaçlı gibi. Tabi bu durumu ara ara erteledik. Fakat pazar günü hepsiburada üzerinden gelen mail ile hiç beklemeden sipariş geçtim. Salcano' nun İzmir ve Easy lüx modellerini satın aldım. Çünkü oldukça uygun fiyata denk geldi. Kendim için İzmir, eşim için Easy lüx. Bisikletler dün elimize geçti ve akşam serviste kurulumunu gerçekleştirdik. Servis sahibi de aynı zamanda Salcano Ege - Akdeniz bölge müdürü. Çok yardımcı oldu. Bu modelleri çok fazla sattıklarını, herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını dile getirdi. Kısa bir tur atma şansımız oldu. O açıdan bisikletler ile alakalı fazla bir şey diyemeyeceğim fakat o kısa sürede dahi keyif verdi. Fakat forumda yaptığım gezintilerde Salcano modelleri ile alakalı fazla konu bulamadım. Ürünler fazla rağbet görmüyor mu yoksa yanlış bir seçim mi yaptım acaba? Genelde Dahon, Carrera gibi markalar ön plana çıkıyor. Çok fazla profesyonellik aramadığım için aldığım bisikletler belli bir süre iş görür gibime geliyor. Ayrıca şunu da sormak isterim. Bisiklet sürerken yanımızda olması gereken ekipmanlar nelerdir? Teşekkürler.

1 hafta önce sıfır kron xc 100 aldım işte aksesuar filan 1010 tl gibi bir fiyatta geldi bana bisikletti sürekli tamirciye götürmem gerekti 4 kere filan bindim 30 km yaptım bisikletle sürekli bir sıkıntı çıkıyor bisiklet disk fren birinde disk takılıyormuş gibi bir ses geldi götürdüm vida sıktılar birinde bisiklet 3 e geçmiyordu ondan götürdüm hadi o benim hatam sert basmak gerekiyormuş bugünde ayna kola giden tel gevşedi sürekli tamirci deyim ve bu benim moralimi çok bozuyor 4 farklı ustadan geçti bisiklet ve genel olarak götürdüğüm bana mekanik bir alet ayarı bozulmuştur bir şey olmuştur normal deniyor sizce 0 bir bisikletin bu kadar problem çıkarması normal mi ? sürekli ayar istemesi

@Tolga1serbet teşekkür ederim önerdiğin bir kask yada forma varmı :)

@Sylar bende de kron var ve ben de ilk 45 km kadar bir yol yaptıktan sonra arka fren sistemi bozuldu ve değiştirildi daha sonra ön fran gevşeyip durdu ve lastikler ilk zamanlar hava kaçırdı sanırım kronun kronik bir arızaları var ama ben bisikletimden memnunum şimdilik bir sıkıntısı yok tabi bu biniciye ve binicinin yaptığı bakımlara göre değişir

Rockrider 520 mi, kron xc150 mi? 2 gündür tartışıyorum kendimle bir türlü cevap veremedim, yardımcı olabilir misiniz?

Arkadaşlar yeğenime bisiklet almayı düşünüyoruz boyu 1,57cm bacak boyu 70.5 cm sabit maşalı olmayan şehirde kullanmak için marka model ve kadro boyu önerilerinizi bekliyorum bütçemiz en fazla 1300tl genç kızlara uygun öneriler lütfen;)

Bu da benim ki,focus crater lake elite 2017, bugün ilk kez deneme fırsatım oldu ve hoşuma gitti, 43 yaşımda ikinci bisikletim,ilk bisikletim on lu yaşlarındayken Peugeot idi.
a65dbb779993072deac24a58944bfda8.jpg

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ilter Elmas CR-052 road dan memnun musun? ortalama hız kaç yapıyorsun? Ben 052 road ve 052 race arasında kaldım :) yardım edersen sevinirim.:acpsnr:

@Tolga1serbet Ağırlığı dışında bisikletten memnunum. 10 aydır kullanıyorum bir problem yaşamadım. Ortalama hız bisikletten ziyade bisikletçinin kondisyonu ile alakalı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga1serbet
Sizce hangisini almak daha mantıklı ve neden ? Maşa kalitesi vs genel olarak yani?
(link)
(link)

Cr 052 almayı düşünüyordum ancak şu an bisikletin 52 kadrosunu hiçbir yerde bulamıyorum Antalya içi veya internette stoğu olan bir yer bilen varsa bilgilendirirse sevinirim . Gelelim asıl konumuza bu iki bisiklet (Peugeot Gtr 940 vs Carraro Cr052) arasında kaldım ikisi de tiagra setli ama gtr 940 da tektro fren var ,cr052 full tiagra ve lastiği daha iyi gtr 940 ın daha aero bir pozisyonu olması hoşuma gidiyor bisikletler hakkında bilgisi olan varsa artılarını eksilerini yazarsa sevinirim :)

İyi günler, bir soru sormak istiyorum. btwin rockrider 520 mi kron zc 150 hd mi kullanmalıyım asfaltta kullanacağım sadece boyum 1.80 kilo 90

Fiyat farkı 150 200tl arası değişiyor

Önce mtb soruyordum ama şimdi yol bisikleti soruyorum 1.81 boyunda 95 kiloyum. Bulunduğum yerde ismini tam olarak bilmediğim dikdörtgen taşlı yol var. O ince lastiklerle bu yolda gidebilir miyim sıkıntı çıkar mı? Son olarak 1200 tl bütçem var yol bisikleti önerir misiniz?

@kodadibsSadece asfaltta kullanacaksanız iki seçenek için de pas geçin. Şehir bisikleti önerebilirim yol bisikleti bakmıyorsanız eğer. Sedona 410 düşünebilirsiniz ama 2017 bulursanız iyi olur. 2018'de arka aktarıcıyı Altus yapıp fiyatı 210 lira yükselttiler. Mosso Legarda 1824'de düşünebilirsiniz ama alacağınız ekipmanları ve asfaltta kullanacağınızı varsayarsak 1821 modelinin sabit maşalı versiyonu bence sizin için güzel bir seçenek olur. Forumdan okuduğum kadarıyla kullanıcıları memnun.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: kodadibs
Geri