Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Öncelikle herkes merhaba bugun sarachanedeki bisiklet carsını gezdim ve mosso city life altus modelini gordum 1400 tl dedi 28 inç 24 vites v fren amortisorlu kadrosu alüminyum vitesler shimano altus 15 kg arka port bagajı mevcut acıkcası benım hosuma gitti bu modeli kullanan yada oneride bulunacak arkadaslar olursa cok sevinirim benım ilk uzun yol bisikletim olucak 2018 de bursa balıkesir yaptım 250 km bu yıl istanbul antalya yapmayı düşünüyorum benı goturur mu yardımcı olursanız cok sevinirim teşekkür ederim şimdiden :)

Dosyalar

• IMG_7614.JPG
    IMG_7614.JPG
    1,5 MB · Okunma: 20
  • IMG_7615.JPG
    IMG_7615.JPG
    1,4 MB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
İnternette bir süre araştırma yaptığımda piyasadaki bisikletlerin neredeyse tamamının katlandığı zaman itilerek veya çekilerek hareket ettirilemediğini öğrendim. Bu özelliğe sahip Türkiye'de satılanlardan benim bildiğim sadece b'twin tilt 500 modeli var. Bu da sadece 7 vites olduğu için yokuş çıkanlar için dezavantaj oluşturuyor. Eğer bildiğiniz katlandığında itilebilme-çekilebilme özelliğine sahip başka bisiklet modelleri varsa önerilerinize açığım. Hepinize iyi günler...

@qwertyuop Tilt 500 ün katlandığında kadroyu bir arada tutan parçası kalitesiz lastik bir parçaymış, zamanla deforme oluyormuş bu parça; bilginiz olsun.

Bromptonların itilebiliyor olduğunu biliyorum ama bu bilgi bir işinize yaramaz herhalde :D

Iyi gunler dostlar 2500 lira butcem var. Aradigim bisiklet aynakolu boş cevirmiyecegim cok hizli giden konforu orta nin biraz ustu olan tirmanisi iyi olan aluminyum kadrolu bir bisiklet. (claris setli olursa guzel olur) gorunusu hic onemli degil ben hız delisiyim . Ayrica yarislara katilmak da istiyorum. Suan kafamda bianchi slr 400 var fakat internette 56 kadrolu bianchi slr 400 satan kimse yok tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden herkese tesekkurler.

Selam herkese. Öğrenci bütçesiyle aldığım kron rc1000 marka yol bisikletim gecen hafta elime ulasti. 168 boyda oldugum icin en dusuk kadrosu olan 52 kadroyu aldim. 1 haftadir deniyorum fakat bisikleti sürerken çok eğildiğimi farkettim. Ust kollardan tutmama rağmen aşırı eğilme boynumu ve bileklerimi ağrıtıyor. Acaba yapabileceğim bisey var mı.?

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. aşğıdaki bisikleti bir ikinci el sitesinden buldum acaba nasıldır 4000 tl ye mal oldu sizce bu fiyat edermi daha gelmedi şuanda kargoda.

CUBE GTC PRO KARBON KADRO
MAVIC CROSSMAX SLR JANT SETİ
CONTINENTAL RACE KING 2,2 TUBELESS LASTİK
ROCK SHOCK SID XX SOLO AIR SOKAM MİL MAŞA
XT M785 FREN SETİ , XT SM RT86 180/160 6 VİDA ROTOR
XT M780 ARKA AKTARICI , AYNAKOL VE RUBLE
SLX M 660 VİTES KOLU VE DEORE M610 ÖN AKTARICI

Merhaba 12.sınıf lise öğrencisiyim bisiklet alamk istiyorum elimde yaklaşık 1000tl para var bunu ile hangi bisikleti alabilirm?.
Bulunduğum yer kırsal alan yani her yer asfalt değil yani toprak yolda çok fazla günlük gideceğim toplam yol 10-15km arası filan o yüzden 2-3 km gidince beni yorsun istemiyorum.1000tl'nin biraz altında olursa yani elimde azıcık para kalırsada mükemmel olur sizin tavsiyeleriniz neler olurdu?

Salcano City Fun 60 vs Kron TX 100 V Bu iki bisiklet arasında kaldım.Parçalarına kadar nerdeyse herşey aynı fiyatları da öyle.Hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar mrhb bu bisikletler arasında kaldım tavsiyeniz varsa çok memnun olurum
Scott SpeedsterS30 #S30 2x10 Sram Rival Setİlan No: 538827883
(link)

Trek 1.1 Alphaİlan No: 588005586
(link)

Cube Peloton Yol Bisikleti Acillllİlan No: 598515673
(link)

CANNONDALE CAADX SE 2014 SORA SET.SON FIRSAT.İlan No: 575598741
(link)

Scott speed 20 yarış bisikletiİlan No: 630134991
(link)

2014 giant defyİlan No: 623115630
(link)

Arkadaşlar bir cevap çıkmadı ne oldu öldümü bu form yaptığım araştırmalar sonrasında cube ile scoot speed 20 arasındayım bi el atın

Ghost panamao x3 mü Yoksa Geotech trip 6 cx mi alsam? Fiyatlari aynı.

Dosyalar

• 20181206_161057.jpg
    20181206_161057.jpg
    2 MB · Okunma: 21
arkadaşlar bisiklet sürerken 15 günde bir akım yapmazsam sürtme sesi geliyor (hidrolik fren) ne yapabilirim ?

Arkadaşlar Kron 2017 XC100 kullanıcısıyım rengi sarı siyah beyaz.Islak mendille silsem rengi solar mı renginde bozukluklar olur mu? sanki biraz oldu gibi üst taraflarında?

ıslak mendille silme motosikletimin deposu mahvolmuştu bez kullan su ile sabunlu olabilir

@ocean966

Escape AIR çok rahat işinizi görür. Bildiğim kadarıyla Fastroad dan da daha hafiftir 9 kg, neredeyse yol bisikleti kadar. Fastroad daha çok cyclocross tarzı, hem asfalt hem arazide çok kullanıyorsanız. İleride satıp yol bisikletine geçmek isterseniz de Fastroad almışsanız size daha fazla zarar ettirir.

Herkese Merhaba,

Yeni üyeyim ancak bisikletsizim :)

Anadolu yakasında bu aralar fena halde bisiklet almaya kafayı takmış bir bireyim. Çokça araştırıp almak istediğim bisiklet Carraro Sportive 224. Genel olarak sahilde gezme, bazen işe gitme amaçlı olarak kullanacağım. Ancak maddi olarak biraz fiyatlar yükseldiği için erteliyorum.

Asıl sorum ise boşnak mahallesinden bir esnafın bulgaristandan 2. el bisiklet getirmesi ve içlerinden birinin çok hoşuma gitmesi. oldukça hoş görüntüsü ve donanımı var gibi geldi ama çok anlamadığım için siz üstatlara danışmak isterim. bu bisiklet 750 TL eder mi 2. el?

Selamlar sevgiler
1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Başlıktaki 2 bisiklet arasında kaldım. CORELLİ 730 TL
SALCANO ise 780 TL ücrete satışda.
Sizce hangi modeli almalıyım ?

@cekoist bu bisikleti gerçekten 750 TL ye alabiliyorsanız kaçırmayın

@cekoist Parçaların arızası yoksa çok iyi fiyat. Sadece deore xt arka aktarıcı 430TL (link)
Acaba çalıntı mı da o kadar ucuza satıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@gezgin gezer Bulgaristandan 2. el geliyor çalıntı demeyelim:D

Şöyle bir baktım tekrardan ama görseldeki parçalardan farklı olan vardı, örneğin arka aktarıcı deore değildi. Ben de gittim Carraro Sportive 224 Aldım:)

Merhaba
Iki ikinci el bisiklet arasinda kaldim
1.merida crossway 100 (2011 model)
Alivio 24 vites
V fren
Suntour amortisorlu masa
Alexrims jant
Fiyati 850 tl

2. Cannondale quick 7 (2017 model)
Acera 24 vites
V fren
Rijit masa