Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

(link)
Tax free ile 2700 euroya geliyor
Bu fiyata başka SIFIR önerebileceğiniz alet var mıdır
Not: yeni yılda alınacaktır :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
@Hirakaymak
Facebook ikinci el sayfalarda ve sahibindende uygun fiyatli komple vites sistemleri mevcud

@Aksoy55
Focus daha iyi görünüyor

@pandor
Pahaliya gelir . Yeni bisiklet al derim

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve pandor
1 Ay araştırıp, hangi bisikleti alacağıma karar verdikten sonra ev ahalisinin havalar soğuyor, yağmur yağıyor bu havada bisiklet sürülmez gibi söylemleriyle şuan almaktan vazgeçtim Mart, Nisana kadarda beklemek istemiyorum okula ve işe giderken 4-12 km süreceğim sizce ne yapayım?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
çok sağolun arkadaşlar peki bu btwin riverside benzeri gidonu alabileceğim yer var mı? yada ona yakın bir tarz ?

@Aksoy55

Boyunuza uygun bisiklet bulmakta yaşamış olduğunuz zorluk, sizin avantajınız olabilir.Zira yurtdışı sitelerde size uygun kadro boyundaki tek kalmış bisikletlerde devasa indirimler olabiliyor.Sizin yerinizde olsam yurtdışı sitelerin altını üstüne getiririm.Belirttiğiniz bütçeye karbon ve 105 setli yol bisikleti bulmanız olası bir durum

@yasin58tr

Turkiyede dolar her daim yukseleceginden ve buna bagli olarak bizimde alim gucumuzun her daim düşeceğini soyle. Ne kadar erken alirsaniz o kadar kardasiniz. Birde 2019 modellerde komponentler daha dusuk seviye cikabilir. Zaten yıldan yila daha alt kalite urun kullaniyorlar.

Merhaba arkadaşlar burada yeniyim ama aklıma bir şey takıldı sizinle paylaşmak istedim. Almayı planladığım bisiklet var resmini koydum fiyatı nasıl bu kadar düşük olabiliyor onu merak ettim sıfırıyla arasında dağlar gibi fark var.
pb4yON.png

LlPkL1.png

kocaman bir adam değilim 176 75 kilo ama bisiklete oturunca minnacik kaldı alışmak gerek sanırım

Carraro sportive 330 daha şık gelsede mosso 771 deore nin donanımları daha iyi gibi mi acaba?Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

• Beğen
@Cihat ÖzinanCarraronun bence mosso dan tek geride kalan yonu frenleri. Artisi ise goruntusu ve arka attiricisi. Frenlerdense arka attiriciyi upgrade etmek daha kolay ve az maliyetli olur diye düşünüyorum ondan mosso onde. Ama burada bisikletleri ne kadara alabildiginizde önemli. Liste fiyatlari yakin olsada illaki indirim olacaktir.

• Beğen
@uussff

mosso nun taiwan internet sitesinde bu model bir kadro mevcut değil.bu anlamda kadrosunun markası ne acaba ? carraro manisada üretilen bir bisiklet ve kadro üretici bir marka sonuçta?Buda artı bir sonuç carraro adına sanki

@uussff

2019 modellerini bekliyorum zaten.fiyatları merak ediyorum ama yinede aynı şekilde carraro 330 bir cıt geride olacaktır fiyat olarakta

@Cihat Özinan

2 kistas daha eklersek carraro 330 2016 modeli 12.7kg, mosso 12kg gozukuyor.

Diğeri ise mossoda kadro 7005 iken carraroda sanirim 6061. 7005 daha sert olduğu icin yere aktarimda kayip daha az olur deniyor. Forumda konusunu bulabilirsiniz.

Ben oncelikle 2019 modelleri beklemeden alirdim çünkü yillar gectikce bisikletlerin ustundeki komponentlerin kalitesi azaliyor.
Birde fiyat olarak 2019 da gelecek urunlerin fiyatlarinin 2018 modellerden daha dusuk olma ihtimali zaten bulunmuyor. Beklemek bu acidan cok iyi bir hareket degil bence.

Kadro ureten bir firmanin disarda bir urun urettirmesi cok aklima yatmadi acikcasi. Mossoda kadro ureten bir firma sonucta.

• Beğen
Kararsiz arkadaslara Bisan mountain cat oneririm. Ne component karsilastirmasi gerekir nede binlerce soru ile muhattab olurlar

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve uussff
@uussff

Güzel bilgi.kadroya hiç dikkat etmemiştim.Birde mosso nun 2018 modelini bulamıyorum piyasada, carraronunda istanbuldan 1 yerde buldum Bursa getirtmem gerek.Mosso için beklemeye devam o zaman

@Cihat Özinan2017 si yok mu?

Olmayan bisikleti beklemeninde manasi yok. 2019da daha pahali olacaktir. Mosso yoksa carrarodan yola devam edin bence.

Merhabalar bütçeme uygun olarak bu iki bisiklet arasında kaldım. Birinin donanımı daha iyiyken diğerinin vitesi daha yüksek, siz ne dersiniz?
Teşekkürler.

MOSSO

(link)

KRON

(link)

@berkerbey12
Duz.maşali model bakin. Mosso legarda 1821 msm v modeli misal

• Beğen
Tepkiler: uussff
Geri