İyi günler herkese tekrardan. İkinci el bisikletleri gezerken bunu buldum ve size ne soracağımı sormak istedim. İkinci el bisiklette sahibine neler sorulabilir? İlan linki;
@Piscosour
Adam gayet guzel bilgiler verip, atarinida yapmayi ihmal etmemis. Fiyat iyi , alinir
Kaç km gittigini, donanimlarda herhangi bir yenileme var mı, jantlarin akort durumunu filan sorabilirsin ama
@mariokaldato
Şaştım kaldım mariokaldato kardeşimeüç bin küsürlü rakamlara ikinci el Merida scott ktm vs gibi bir bisiklet alınır dönüp arkana bakmadan kullanılır yazmasını beklerdim
@Evrenoz
Evet maryodan beklenen elbet ki o, fakat sifir isteyen insani ikinci ele ikna etmeye calisma gibi bir görevim yok.
Sifir bisiklet almak şu zamanda bana gore mantiksizliktan baska bir sey degil. (Sifircilari tenzih ederim. Bu sozum uzun bir zamana yayilan tecrübelerimden cikan sonuctur )
Beş para etmeyecek makinalara ciddi paralar ödenmez. Ama adam çamasir makinasi aliyor gibi bisiklet bakiyor.
Ben ne diyim bu adama simdi?
@Uerakman
Dedigim gbi insanlar canavar gbi makinalari yok paralara satiyorken sifir diye en dusuk donanim aletlere o para verilmez evet haklisin bence de agir oldu
Malum sitelerde komisyon karsiligi taksitli satis mumkun. Ben bedava fiyata satiyorum bendeki iki makinayi isteyene taksitte yapiyorum. Bakalım nolur
Bır bısıklet almaya karar verdım ve bır haftalık surec ıcerısınde tum ınternetı taradım tam bırsey begenıyorum bır olumsuz yorum goruyorum vazgecıyorum en son bu forumu gordum ve uye olup fıkırlerınızı almak ıstedım 186 boyunda 120 kıloyum sehır ıcınde gezıntıler ıcın estetık gorunusude guzel olan bır bısıklet bakınıyorum 1500-2000 tl arası yardımcı olursanız sevınırım