Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler. Dayimla birlikte hem spor için hemde bisiklet hevesimizi yeniden canlandırmak için bir bisiklet arıyoruz. 2 haftadır araştırma yapıp duruyoruz ve feci şekilde kafamız karıştı artık. Yasımız 24-30 boy 1.86 kilo 100 108 ikimizinde. Siz tecrübeli abilerim kardeşlerim olarak bir yardımcı olsanız bize önden amartisorlu genellikle şehir içinde asfalt ve bazende bölgemiz kapadokyasindaki arazilerde gezinti amacıyla fiyatı 700 lirayı geçmeyecek ve uzun ömürlü olacak hangi marka bisikleti önerirsiniz. Artık araştırmaktan bakmaktan sıkıldık bu hafta içinde bu işlere son verip yollara çıkmak istiyoruz. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Daha öncesinde şehir bisikletine yönelmiştim ama bazı maddi sorunlar yüzünden alamamıştım. Şimdi ise arkadaş grubumla turlara çıkmayı felan planlıyoruz + olarak işe gidip geleceğim. Bulunduğum şehir Tokat burda zaten yol şartları belli turda da gezeceğimiz yerle hep arazi o yüzden mtb almaya karar verdim. (link) bu linkteki bisiklet özellik + renk + temizlik vs. açısından çok hoşuma gitti sizce fiyatı normal mi pazarlık felan yapmadık henüz. Ben istanbuldaki arkadaşlarıma baktırıp aldırcam kadrosu boyutu felan bana uyumlu. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Daha yeniyim ?

1.70 boy. 77 kiloyum. İç bacak boyumu bilmiyorum.
Mosso 1821 mdm v fren almayı düşünüyorum.
Kadro ve inç nasıl olmalı?

@legendrapi neredeyse aynı kilo ve boydayız en son tartıldığımda 70kgydim şimdi 75 falan olmuşumdur birde bir kaç forumda soru paylaşılmış özelliklerden anlamadığım için bir şey diyemiyorum ama 1 kaç özelliği iyi olmadığından tavsiye etmiyorlar sizin düşünceniz nedir?

Merhabalar ben aşağıda verdiğim linkteki bisikletler arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de bu fiyat bandında önerebileceğin V frenli bisikletlere açığım.

(link)

mosso legarde 1821 duz masami v fren mi alinmali yoksa hidrolik frenli masalimi alinmali hangisini tavsiye edersiniz ?

@birbeyKullanacağınız yere göre değişir fakat düz maşa ve V-fren daha avantajlı, amortisörlü maşasının yeterince kaliteli bir maşa olmadığından sıkça bahsediliyor.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
@BugAdam Kullanim sehirici olacak ama biraz gorseli daha iyi gibi geldi amatisorlu masanin sizce ne yapmaliyim ?

@BugAdam Kardesim birde boyum 1.72 kilo 70 46 kadro yuksekligi uygunmu ?

@birbeyNormalde 1.67 boy ve 74 cm iç bacak boyu için 46 kadro öneriliyor. Her iki kadro boyu artışında(cm cinsinden), 5 cm boy ve 2 cm iç bacak boyu artıyor. Ona göre hesabedin.

@eaplkHocam genel olarak o fiyat aralığında Salcano iyi sayılabilecek bisikletlere sahip. Özellikle donanım açısından. Bir göz atın dilerseniz.

Merhaba arkadaşlar, eski bisikletimin çalınması üzerine 1 yıl sonunda nihayet yeni bir bisiklet alacağım fakat model konusunda bir karar veremiyorum. 16 yaşındayım ve Antalya'da yaşıyorum, bisikleti okullar açılana kadar haftada 4-5 gün sahil turları için, okul açılınca da günlük 15-20 km civarı okula seyahat için kullanacağım. İzleyeceğim rotada hafif yokuşlar var ve çoğunlukla kaldırımdan sürmek zorunda kalacağım dolayısıyla kilitli ön amortisörlü bir modelin daha rahat olacağını düşünüyorum. Bundan önceki tüm bisikletlerim ağır dağ bisikletleriydi bu yüzden bu sefer hafif ve ince tekerli bir şehir bisikleti almak istiyorum. 1000 tl civarına dayanıklı ve sürüşü kolay olan bir şehir bisikleti önerir misiniz? Teşekkürler.

Yol bisikletine yeni başlamayı düşünüyorum. 2 bisiklet arasında kararsız kaldım. Mosso 735TCA Tiagra mı yoksa Salcano XRS 001 Uci Tiagra mı almalıyım. Para konusunda sıkıntım yok. Düşünceleriniz benim için önemlidir.

Yol bisikletine yeni başlamayı düşünüyorum. 2 bisiklet arasında kararsız kaldım. Mosso 735TCA Tiagra mı yoksa Salcano XRS 001 Uci Tiagra mı almalıyım. Para konusunda sıkıntım yok. Düşünceleriniz benim için önemlidir.

Merhaba arkadaslar simdiye kadar hep dag bisikleti kullandim hep dag bayir tirmandim kron xc 250 vardi ve artik bmx bisikleti almak istiyorum baya bir arastirdim ama duzgun satis yapan biryer bulamadim ya cok kalitesiz yada cok pahali 1500tlyi asmayan bana uygun bisiklet yada satan yer soylermisiniz
178 cm boyum var 55 kiloyum

Merhaba arkadaşlar. Foruma daha yeni üye oldum. Cumartesi günü maltepe decathlon mağazasından başlıktaki bisikleti 1.399,99 TL ye satın aldım. Bisiklet tasarım olarak bence güzel fakat kafama bazı takılan sorular var. Sizce bu fiyata alınabilecek bisikletlerden birisi miydi ? carraro,bianchi,salcano marka bisikletleri alsam daha mı mantıklı olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Bisikleti çok kullanma şansı bulamadım o yüzden bir yorum yapamıyorum.

@ozerpeker61En iyi bisiklet altindaki bisiklettir. Gule gule kullan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım için bisiklet araştırıyorum. Bütçe 1000 tl, piyasa ne durumda bilmiyorum ama eğer olabilirse kilitli maşa iyi olur, olmazsa da çok önemli değil.

Kısa 2-3 günlük turlarda kullanılacak, indirimde güzel f/p bisiklet varsa max 1100 tl ye çıkılabilir.

Şimdiden teşekkürler

@eaplk Salcano tarafında City Sport 40 v fren bakın , ben kullanıyorum çok memnunum. Komponentleri gayet iyi ve maşası Suntour NEX HLO Kilitli Maşa . Kilitlediğimde esnemiyor , açtığında gayet konfor sağlıyor başarılı bir maşa fiyatına göre. Aynı zamanda Salcano City Wind 40 var .

Geri