Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@hakan1591
hayırlı olsun umarım gönlünce olur

Scudo
@hakan1591 hayırlı olsun güle güle kullanın ;)

Merhaba arkadaşlar. Dağ bisikleti alma aşamasındayım ve Carraro daytona modelleri dikkatimi çekti. 2927,2727 ve 2724 modellerine bakıyorum. Hangi modelini önerirsiniz veya bu fiyatlarda önerebileceğiniz başka marka model var mı ? Bütçem max 1700 TL

@hakan1591 hayırlı olsun gülerek kullan darısı bana inşallah :)

@Thulkor

Vallahi ben de biraz kararsız kaldım, birbirlerine çok yakın olan modeller. Seçenekleri arttırmak adına b'Twin Rockrider 340 (kötü yanı 26'' janta sahip oluşu), Corelli'nin MTB modelleri -oldukça fazla seçenek olduğu için belirli bir modeli yazmak istemedim, sitesinden hoşunuza gidenleri incelemenizi öneririm, fakat dikkatli olmakta fayda var çünkü bazı disk frenli modelleri hidrolik iken bazıları mekanik.- ve Carraro Daytona - Force serileri de düşünülebilir.

@hakan1591

Şimdiden hayırlı olsun. :) Sizin adınıza çok sevindim. Zor olan kısmı atlatmışsınız, şimdi sıra işin keyifli kısmında. :harika:

@Yakup ADIGÜZEL

Güzel bir tercih yapmışsınız, tebrik ederim. Hayırlısı olsun inşallah. Aldıktan sonra fotoğraflarını da görmek isterim. :komik:

@ozerpeker61

Corelli Leone 3.2'yi tek geçerim. Fiyatına oranla donanımı tartışılmaz bile. Fakat olur da hoşunuza gitmezse başka modeller de bulabilirim.

@BugAdam Hocam öncelikle teşekkürler öneri için yalnız 1700-1800 TL civarında bakıyorum. Corelli fiyatları 2.000 TL civarında internetten baktığımda. Yukarıda bahsettiğim carraro modellerini önermiyor musunuz ?

@ozerpeker61

Rica ederim, maşa olarak Corelli daha iyi ve sporcupazarinda 1700 tl civarında bir etikete sahip. Olmadı Leone 2.2 veya 1.2 düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Selamlar herkese,

Yaklaşık 11 senelik emektar Bianchi'mden sonra yeni bir beni götürecek bisiklet alma planlarındayım. Aşağı yukarı kararımı verdim ama son satın alma öncesi fikirlerinize danışmayı düşündüm. Aklımdaki ve bütçeme uygun bulabildiğim en makul seçenek Merida Speeder 20V gibi gözüküyor. 1800TL gibi bir bütçem olduğundan bulabildiğim en iyi tercih bu olacak sanırım.

Önceliğim düz maşa olması çocukluktan beri alışkanlığım olması ve daha hıza dayalı sürüş zevkimden ve çoğunlukla eğimsiz ve düz yol tercih edeceğimden aklımı çelen bu oldu. Bu bisikleti kullanmış olan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse sevinirim.

@BugAdam Hocam yalnız şimdi dikkat ettim de 29 jant bu bisiklet. Benim boyum 1.72 o yüzden 27.5 jantlara bakıyorum

@ozerpeker61

Corelli'de modelleme şu şekilde işliyor: Leone (modelin adı) ardından 1-2-3-4-5 diye donanım numarası, en sonunda 0-1-2 şeklinde jant çapı. 0-> 26'', 1->27.5'', 2->29''. Yine de bulabilirseniz 18'' kadro boyuna sahip 29'' janta sahip modeller incelenebilir. Boyunuza uygun olması muhtemel.

@BugAdam Bu bisikletlere çok ısındım nedense.
2018 Mosso Wildfire LTD 27.5 HD Dağ Bisikleti (FAVORİM nedense =) )

Corelli Dusty 3.1 27,5 HD 24 Vites Dağ Bisikleti

Bakabilir misiniz acaba :) hem şekil olarak hem de okuduklarımdan kadro kalitesi olarak epey pozitif yorumlanmış (MOSSO)
Corelli hakkında bilgim yok ama fiyat ve görünüş olarak bu ikisi hoşuma gitti bu ikisi üzerinde yürüyelim derim.

@Thulkor

Sanırım hemen hemen aynı fiyata sahipler. Donanım açısından inceleyecek olursak Mosso'nun yalnızca arka aktarıcısı Altus, onun dışında aynakol, vites kolu ve ön değiştirici Tourney. Corelli'de ise Altus grupset kullanılmış. Jantlar ve lastikler benzer ayarda. Frenler bire bir aynı. Mosso 21, Corelli 24 vites. Maşaya bakarsak ikisinin de teknik özelliklerini inceledim, Mosso'da bulunan maşa daha çok esneme kabiliyetine sahip. Yani daha önde olduğunu söyleyebiliriz.

@BugAdam aklımı okudunuz mosso'ya nedense aşırı ısındım ama nerden temin edeceğim konusunda bir fikrim yok Çanakkale'de var mı acaba satan bayiliği vs.
Mosso'yu siz aklıma soktunuz bende seçimimi yaptım diyebilirim :) N11 vb siteleri önerir misiniz ya da şurdan alabilirsiniz tavsiye ederim dediğniz yerler?

@Thulkor
KALE TİCARET

...
Yetkili: Muammer Sabuncu
Adres: İnönü Cad. No : 247 Çanakkale
Telefon: 0286 217 35 19

Böyle bir bilgi yer almakta. Belki de bildiğiniz bir yerdir. Bu arada tercihiniz şimdiden hayırlı olsun. İnternette ise en düşük 1300 TL'ye bulabildim ben. Eğer satıcı daha pahalıya satmaya kalkarsa internette böyle böyle diyebilirsiniz. :koptum:
Bu arada kadro boyu tercihinizi doğru yapın. Sanırsam size 18'' uygun.

• Beğen
Tepkiler: Thulkor
@BugAdam
büyük ihtimal 172 boyum var 90 kg yim idealdir umarım :) Bakayım bende hemen fiyat vs nasıl nedir ararım sorarım en kötü telde fiyatı

Evet arkadaşlar daha önce de yazmıştım. Cumartesi günü decathlondan Btwin RR 520 modelini satın almıştım. Fakat hiç memnun kalmadığım için biraz önce hiçbir sıkıntı olmadan iademi gerçekleştirdim. Şimdi 1700-1800 civarında 27,5 jant MTB önerisi istiyorum sizlerden. En önemli kriterlerim tasarım,sorunsuzluk,hidrolik fren ve kilitli maşa. Carraro markasına çok sıcak bakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum :)

@ozerpeker61

memnun olmama sebebinizi, aksaklık gördüğünüz yerleri yazabilir misiniz?
almayı planlayanlar için bilgi olur...

@Noldor Tabikide hocam. Cumartesi günü bisikleti çok güzel hayallerle aldım ve eve geldim. Sonra site içerisinde sürerken ufak bir su birikintisinden geçerken fren yaptım ama lastikler sabun gibi.Neredeyse düşüyordum ve kaskım da takılı değildi. İnternetten araştırdığımda ise herkes lastiklerden şikayetçiydi. Sonra fren diskleri sürekli sürtüyor ve ön dişli 3. viteste olduğunda ön attırıcı zincire değiyordu. Neyse eve çıkardım bisikleti ( o kayma olayından sonra direk soğudum zaten daha binmedim) hemde biraz kontrol ederim dedim. Arka fren diski yamuk o yüzden sürtüyormuş. Ön ayna kol dişlisi de çok az da olsa yamuk olduğu için zincire sürtüyor. Bende bisiklete daha hiç binmeden bu sabah gidip iade ettim. 1.400 TL fiyatı var ve şimdi üzerine 400 TL falan ekleyip güzel bir marka bisikleti almak istiyorum.

@ozerpeker61
teşekkürler hocam...
yalnız benim anladığım siz "modeli" değil "ürünü" beğenmemişsiniz gibi... (lastikler hariç)
ayıplı ürün gibi birşey satmışlar sanırım. Ya da ayarları tam yapılmamış bir ürün. Tabi sıfır alınan ürünlerde böyle aksaklıklar görünce insan gerçekten soğuyor. Umarım istediğiniz model ve ürünü bulursunuz...

Geri