Scudo Sports

Bisiklet önerileri

@huseyin_89 Mosso 2021 olabilir. Ağırlığı fiyatına göre iyi;

(link)

Çayyolu'ndaymış dükkan. Sanırım siz de Ankara'dasınız. Gidip bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: huseyin_89
Scudo
Arkadaş merhabalar. Öncelikle bisikletler hakkında çok az bilgi sahibi olduğumu belirteyim. Fakat bisiklet almaya ve kullanmaya niyetlendim. Kullanacağım yer üniversitesinin kampüsü yani şehir bisikleti istiyorum. Günlük 20 dk+20 dk en fazla 40 45 dk lık düzenli kullanimim olacak. 1500 TL - 2000 TL arası bisiklet önerileriniz olursa çok memnun olurum

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Rekkles35 merhaba

Böyle modellere bakıyorsunuz sanırım:
(link)
(link)

Daha fazla model için de link vereyim:
(link)
(link)

@Rekkles35 410'dan daha rahatlar benim attıklarım. Hem frenleri hem ön amortisörleri daha rahat. Sedona 410 biraz sert kalıyor bunların yanında, konfor açısından

• Beğen
Tepkiler: Rekkles35
@Serkan Mıstınoğlu hocam boyum 1.93 ve 90 cm bacak boyu ölçtüm sizce kadro hangi boyutta olmalı

@Rekkles35 bacak iç boyunu almanız lazım, 90 biraz fazla görünüyor o_O

Boyunuzdan yola çıkarak L kadronun bile size küçük geleceğini söyleyebilirim. XL(18") veya XXL(19') bakacaksınız, zaten yerli üretici 4 çeşit boy üretiyor, en büyüğünü alacaksınız :D Umarım olur!

• Beğen
Tepkiler: Rekkles35
@Serkan Mıstınoğlu hocam izninizle son bir soru sorayım.mosso legarda 2021 mdm ile sedona 410 arasında 400 lira kadar bir fark var sizce günlük basit kullanımlarda ciddi bir fark farkedilir mi ?

• Üzgün
Tepkiler: Road_Runner
Arkadaslar carraro daytone 930 2020 mi yoksa daytone 2930 mu, 930 shimano 6000 serisi aksamlar var 2930 da m610

arkadaşlar bilgisi olan yok mu ? bu 930 larda shimano deore m6000 shadow arka aktarıcılar ve 2930 da m610, arada 500 lira gibi bir fark var değer mi acaba lütfen yardım.

930:
KADRO
ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA
ALÜMİNYUM 1.1/8" RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTES
SHIMANO DEORE M6000 SHADOW
ÖN VİTES
SHIMANO DEORE M6000
KRANK TAKIMI
SHIMANO MT500 40X30X22T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG50-10 11-36T KASET
VİTES KOLU
SHIMANO DEORE M6000 3x10
FREN
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
LASTİK
SCHWALBE 29X2.25 57-622 TOUGH TOM K-GUARD
JANT
CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
SELE
DDK JELLİ
EK ÖZELLİKLER
XLC GİDON-GİDON BOĞAZI

2930:
KADRO ALÜMİNYUM 1-1/8’’ YARI-ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA ALÜMİNYUM 1-1/8” RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTES SHIMANO DEORE M610
ÖN VİTES SHIMANO DEORE M610
KRANK TAKIMI SHIMANO MT500 40X30X22T
ARKA DİŞLİ SHIMANO CSHG5010 11-36T KASET
VİTES KOLU SHIMANO DEORE M610 3X10
FREN SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK LASTİK
CHAOYANG 29X2.10 JANT
CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELE DDK JELLİ ÖLÇÜ 43, 48, 53

@werasus M6000'de Shadow+ özelliği var. Aktarıcı üzerindeki mandal sayesinde arka teker yere çarptığında zincir çok daha stabil kalıyor. Diğeri 2020 model olmadığından daha ucuz.

@Aybek Cihan peki sizce 500 liraya değecek bir fark yaratır mı ? çünkü 500 liraya da kaskımı taytımı aparatlarımı falan alabilirim diye düşünüyorum, keşke der miyim ?

@mariokaldato hocam merhabalar 2000 TL bandında sedona 410 dışında önerebileceğiniz modeller var mı ?

@Rekkles35 pejoT19 lar fena degil. Sedona 410 en ideali yalniz sinifinda fiyat performans olarak

Sevgili forumdaslarim, çocuklu anneler için bisiklet önerisine ihtiyacım var, bütçemiz maximum 5000 tl, sıfır veya ikinci el tercih edilebilir, görsel ekleyeceğim illa görseldeki olması gerekmiyor, bu kategoride bilgim olmadığı için başka tavsiyelere de açığım. images.jpeg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sevgili forumdaslarim, çocuklu anneler için bisiklet önerisine ihtiyacım var, bütçemiz maximum 5000 tl, sıfır veya ikinci el tercih edilebilir, görsel ekleyeceğim illa görseldeki olması gerekmiyor, bu kategoride bilgim olmadığı için başka tavsiyelere de açığım. 219541 dosyayı görüntüle
Hocam bisiklet ne olsa olurda arkaya çocuk romorku bakip begendigini almasi iyi olur. Bayan tur bisikleti olarak sedona 410 lady rahatça is gorur. Yada Salcano'nun city modelleri

Hocam bisiklet ne olsa olurda arkaya çocuk romorku bakip begendigini almasi iyi olur. Bayan tur bisikleti olarak sedona 410 lady rahatça is gorur. Yada Salcano'nun city modelleri
Not alıyorum abi bunlara da bakayım. Bu bisikletlerin arka bağlantı noktası var sanırım o zaman? Birde bu römorkleri nasıl secmeliyiz? Belli marka veya bir özelliği var mı?

@yavuzkosar Her bisiklete olur arka Qr mandaldan bağlanıyor bildiğim kadarıyla. En uygun modeli decathlonda vardı. Ben olsan römorkta ikinci ele yönelirim. Çocuğu büyüyen bir aile için yarı fiyatına gözden çıkartılabilecek bir ürün neticede. 2 kişilik ve tek kişilik modelleri var. Şehir içinde özellikle İstanbul içinde kullanması kolay bir ürün değil. Arkadan gelecek tehlikelere açık olduğumuz İstanbul trafiğinde arka kısıma çocuğumu bağlayıp gitmek istemem açıkçası. Ayrıca römorku muhafaza etmek sıkıntılı. Katlamak kaldırmak. Günümüzde güvenlikli bir sitede bile hırsızlıkları görüyoruz.

@yavuzkosar Her bisiklete olur arka Qr mandaldan bağlanıyor bildiğim kadarıyla. En uygun modeli decathlonda vardı. Ben olsan römorkta ikinci ele yönelirim. Çocuğu büyüyen bir aile için yarı fiyatına gözden çıkartılabilecek bir ürün neticede. 2 kişilik ve tek kişilik modelleri var. Şehir içinde özellikle İstanbul içinde kullanması kolay bir ürün değil. Arkadan gelecek tehlikelere açık olduğumuz İstanbul trafiğinde arka kısıma çocuğumu bağlayıp gitmek istemem açıkçası. Ayrıca römorku muhafaza etmek sıkıntılı. Katlamak kaldırmak. Günümüzde güvenlikli bir sitede bile hırsızlıkları görüyoruz.
Bir akrabam için bakıyorum, kendisi Fethiye de yaşıyor, iki tekerli araçların zaten rahat dolaşımda olduğu bir yer :) memleketim diye demiyorum. Orada sanırım bir tehlike oluşturmaz diye düşünüyorum. Evleri de müstakil zaten sakin bir mahalle yer sıkıntıları yok 👍ikinci el ilanlara bir bakayım inşallah, teşekkür ederim Çetin abi.

Merhaba,
Arada bir doğaya çıkacağım bazende şehiriçi gezilerinde kullanacağım bir bisiklet arıyorum. Kron xc 150 baktım biraz ama gidon kırılıyormuş kronik sanırım, soğudum o yüzden.
Alabileceğim en sorunsuz, işimi görecek bisiklet bakıyorum max 1500tl ye kadar. Maşa kilitlemeli olursa çok daha iyi olur tabiki.
selamlar

Geri