Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhaba, 2017 model carraro 330 bisikletim var. ikinci sahibiyim. Yaklaşık 3 yıldır bende. Model yükseltmek istesem bunun üzeri hangi bisiklet tavsiye edersiniz. Bisikleti genelde ilçe içerisinde , hafta sonları da yakın ilçelere tek kişi olarak kullanıyorum. Şu anki bisikletim sanırım 13-15 kg aralığında, daha hafif bir bisiklete geçsem iyi olacak sanki. carraro 350 var ancak onun da vites sistemi beni düşündürüyor. sram rival22 set hakkında olumsuz yorumlar da okudum. Bazen de diyorum, yol bisikletine geçeyim, sonra şehir bisikletinin rahatlığından sonra yol bisikletinin duruş açısının farklı olması düşündürüyor. sonra diyorum yaş 43, yavaştan elektrik dönüşüm işine mi girsem. kafalar biraz karışık yani. en nihayetinde , carraro 33o dan sonra hangi bisiklet beni paklar.

Scudo
Arkadaşlar merhaba; katlanır bir bisiklet almayı düşünüyorum. Hayatımız genel de iş ve ev arası geçtiği için boş vakitler de aracın arkasına atıp sahil kenarlarında gezmeyi, öğlen vardiyası çalıştığımız günlerde de evimin etrafında dolaşmayı planlıyorum. Evimin olduğu bölge inişlerin çıkışların bol olduğu yokuşlu bir güzergahta yer almaktadır. Katlanması rahat, hafif, yokuşlarda beni rahat ettirecek bir ürüne ihtiyacım var. Carraro markasını inceledim. Bu fiyat aralıklarında önerebileceğiniz ürün varsa yazmanızı rica ederim. Bu arada boy 1.75 kilom 100 bisikleti kırmamam da önemlidir 😃

Merhabalar . Rampalı bir yolda yaklaşık 2km ve nereden baksanız %20 eğim var işe gidip gelmelik bisikleti düşünüyorum. 4bine kadar düşündüm bütçeyi açıkçası. Tabi önerilere açığım. Boyum 180 kilom 88
Bir kaç tane kendim baktım , o konuda da fikir verirseniz memnun olurum.
Kron tx 75 HD ve Corelli nuptse

Merhabalar . Rampalı bir yolda yaklaşık 2km ve nereden baksanız %20 eğim var işe gidip gelmelik bisikleti düşünüyorum. 4bine kadar düşündüm bütçeyi açıkçası. Tabi önerilere açığım. Boyum 180 kilom 88

merhaba kron tx 75'in HD modeli olduğunu düşünmüyorum o bisikleti araştırın. onun dışında salcano ng 750, bütçe el verirse ng 444 tavsiye ederim.

3x7 vitesli Kron TX 75'in tüm çeşitlerinde ((link), (link), (link)) 6 vitese uygun Shimano Tourney (link) arka attırıcı kullanılıyor, attırıcı bacağının üstünde açıkça 6 SPEED yazıyor. Düzgün çalışan bir vites için bunun değişmesi gerekli. Yani o bisikleti aldığınızda 130 TL + işçilik gibi bir masrafı ya da düzgün çalışmayan bir arka vitesi baştan kabul etmeniz lazım.
Corelli Nuptse'de ise bileşenler ağırlıklı olarak Corelli'nin kendi markası Dacron'dan seçilmiş.
Her iki bisiklet de 14-28 ruble ve 48-38-28 aynakolla yüksek eğimli yokuşlarda yetersiz gelebilir. Rublenin 14-34 ile değiştirilmesi mümkün ama her iki modeldeki arka attırıcılar 28 dişten yukarısını desteklemediğinden onun da değişmesi gerekir.
Bu değişimlerden korunmak için daha büyük rublesi ve/veya daha küçük aynakolu olan bir bisiklet tercih edebilir ya da (link) gibi arka attırıcısı 34T'ye kadar destekleyen bir model tercih edip sadece ruble değişimiyle daha rahat yokuş tırmanabilecek bir bisiklete sahip olabilirsiniz.

Merhaba aradaşlar yol bisikletimin yanına dağ bisikleti almak istiyorum. Bütçem 15k, boyum 172cm kadro boyu konusunda da yardım lazım, önerileriniz var mı? (link) bu model güzel mi sizce?

Merhaba aradaşlar yol bisikletimin yanına dağ bisikleti almak istiyorum. Bütçem 15k, boyum 172cm kadro boyu konusunda da yardım lazım, önerileriniz var mı? (link) bu model güzel mi sizce?
Merhaba;
Burada boydan ziyade en büyük etken iç bacak mesafesi. Bunu ölçüp seçmeniz daha iyi. (link) güzel fakat
(link) modelini tercih ederim. Aralarında fiyat farkı çok yok. Dağ bisikleti değil diye düşünme aynısını kullanıyorun 700x45 lastik ile geliyor. Donanım olarak çok güzel. Dağda ve arazide sürüş için aldım. Tabii vites oranları hariç :D:D

Merhaba;
Burada boydan ziyade en büyük etken iç bacak mesafesi. Bunu ölçüp seçmeniz daha iyi. (link) güzel fakat
(link) modelini tercih ederim. Aralarında fiyat farkı çok yok. Dağ bisikleti değil diye düşünme aynısını kullanıyorun 700x45 lastik ile geliyor. Donanım olarak çok güzel. Dağda ve arazide sürüş için aldım. Tabii vites oranları hariç :D:D
Bacak boyum 75, Carraro'da en küçük 44 kadro var, büyük gelir mi acaba diye düşünüyorum.

Bacak boyum 75, Carraro'da en küçük 44 kadro var, büyük gelir mi acaba diye düşünüyorum.

Büyük gelmez. Küçük bile olabilir. 82 cm ile 52 Kadro kullanıyorum carraro ile.

• Beğen
Tepkiler: sauron
Önümüzdeki yıl 40 kadro üretimi olabilir dediler mail attım, biraz bekleyeceğim zaten yol bisikletim var acelem yok.

• Beğen
Tepkiler: mhmtp
arkadaşlar merhaba,

hobi amaçlı kullanmak için bisiklet satın almak istiyorum. hem kardiyo yapmış olurum. şehir içinde kullanacağım. genelde bisiklet yolunda vs. tavsiyelerinize açığım.

arkadaşlar merhaba,

hobi amaçlı kullanmak için bisiklet satın almak istiyorum. hem kardiyo yapmış olurum. şehir içinde kullanacağım. genelde bisiklet yolunda vs. tavsiyelerinize açığım.

Tüm trekking bisikletleri, kısmen de fitbike ve yol bisikletleri bu kullanım amacına uyar. İşe yarar tavsiye alabilmek için bütçe belirtmenizde fayda var.
Mesela bu da o amaçla kullanılır: (link)
Bu da: (link)

Tüm trekking bisikletleri, kısmen de fitbike ve yol bisikletleri bu kullanım amacına uyar. İşe yarar tavsiye alabilmek için bütçe belirtmenizde fayda var.
Mesela bu da o amaçla kullanılır:
Bu da:

Bütçem max 10k diyeyim ama eğer arada çok fark olmayacaksa f/p 5-7k arası bir bisiklette işimi görür. Yani şu an bu işe çok ciddi bakmıyorum açıkçası spor salonlarını pek sevmediğim için biraz açık havada spor olsun, kardiyo olsun, bir de ekstra bir hobi olsun diyorum. Bütçemi şu an için çok zorlamam mantıklı olmaz. Teşekkür ederim.

(link) şu bisiklet iyi duruyor sanki

Güvenli alışveriş olmadığı sürece çoğu kişi potansiyel dolandırıcı bu sitedekilerin.
Doğan görünümlü şahin resmen bu. :D
(link)

harbi öyle duruyor ya :) ama ben antalya'da olsam gider bakardım mutlaka.

Merhaba arkadaşlar 12 k için daha iyi önerisi olan varmıdır?
(link)

Merhaba ben Ahmet.
Size bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Bisan MTX 7500 ile rockrider st540 v2 arasında kaldım genelde şehir ara sıra dağa çıkmak için kullanacağım. Tek teker drop yapıyorum fazla abartmadan. Rr540 hafiflik açısından daha iyi benim için. Ancak bisan mtx 7500 kadronun içinden kablo geçmesi olsun maşa olsun daha iyi. Hangisini önerirsiniz(mtx i ileride tek yaprak yapmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar 12 k için daha iyi önerisi olan varmıdır?
(link)
(link) bisikleti görmeden alayım deme sakın. birde boyu sana uyar mı bilemedim :) boyu bana olsaydı alacaktım ancak benim için küçük geliyor S beden.

• Beğen
Tepkiler: Fatihgok
Geri