MAERKEK
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.921
- İsim
- Mehmet Ali ERKEK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Diğer
Ben yapayim aciklamasini, bu pompa özel MTB icin üretilmis bir pompa. Nedeni ise 140-150 PSI basan bir pompanin misal 3 defa basmasi bunda 1 defa da oluyor. Yani digeri ile misal bir basmaya yarim bar basiyorsan bunula en az 1 Bar basiyorsun. MTB kullaanan bir kisi icin daha pratik ve MTB lastigine 4 Bar yada 60PSI basinc zaten basilmiyor.İşin ilginci bendeki taşınabilir Giyo el pompasının bile 100 psi basabilmesi. Ayaklı olarak Xlc var, o zaten 11-12 bardı sanırı. Topeak neden böyle afilli bir pompayı sadece 60 psi basar yapmış hayret.
Haklısınız, basım aralarını açınca basınç düşüyor ama bizde insan evladıyız bir süre sonra takat düşüyor ister istemez 😂Evet maalesef zor, 100 basış konusunda emin değilim. Şöyle de bir durum var, hızlı ve seri basmak gerekiyor. Eğer yavaş yavaş yapayım derseniz basınç kaybediyor. Sayı farklılığı buradan kaynaklanabilir.
Bu şekilde ifade ettiğime inanamıyorum. 😁🤣. Ve tamamen raslantısal. Tövbe yarabbi.
...Eskiden schrader valflerde de lastik dışına çıkan kısmı sabitlemek için halka vardı prestalardaki gibi. Şimdi yok. ...
...100 psi bir portatif el pompası aldım ama şişirmek için takmaya çalıştığımda supap sürekli içeri kaçıyor. Lastiği yanlardan sıkarak deniyorum ama yine tam oturmuyor. Bunun kolay bir yöntemi var mı? T pompa ile (hortumlu) sıkıntı olmuyor da portatif kadro pompaları çok bilinmeyenli matematik sorusu gibi
Şarkı!yı dinleyince benim tesadüf çok masum kaldı. 🙂Bu ifade tarzı, akıllara (link) getirmiştir
Kilonuza göre belirleyeceksiniz bu rakamı, bir hesabı var da hatırlayamadım. 🙂65-100 psi aralığındaki lastiğe 70 psi hava yeterli midir ?
Şarkı!yı dinleyince benim tesadüf çok masum kaldı. 🙂
Kilonuza göre belirleyeceksiniz bu rakamı, bir hesabı var da hatırlayamadım. 🙂
Uzun zamandır sorunsuz kullanıyorum.tekrar merhaba .Eğer başka bir önerisi olan yoksa bana önerilen bu pompayı alıyorum.
(link)