Scudo Sports

Bisiklet şapkası önerileri

Scudo
@StanicEnemy Instagram'dan kayıt dışı iş yapan insanlar. O sebeple siteleri yoktur. Kargo ücreti almamaları için bir limit varsa o limiti yakalacak şekilde farklı farklı şapkalar al derim. El kadar şapka için 30 tl kargo ödemek mantıklı değil.

@StanicEnemy Instagram'dan kayıt dışı iş yapan insanlar. O sebeple siteleri yoktur. Kargo ücreti almamaları için bir limit varsa o limiti yakalacak şekilde farklı farklı şapkalar al derim. El kadar şapka için 30 tl kargo ödemek mantıklı değil.
Kayıt dışı iş yapanlardan daha önce hiç alışveriş yapmadım ve mantıklı gelmiyor açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Sadece IG üzerinde bulabildim dediğin firmayı, siteleri vb mevcut değil mi?
İnstgram üzerinden aldım bende.Alınabilir 2 yıl oldu kullanalı memnunum.Alırken kargo ücretini sorun tabi ,gerçi onlar söyler zaten 😉

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
İnstgram üzerinden aldım bende.Alınabilir 2 yıl oldu kullanalı memnunum.Alırken kargo ücretini sorun tabi ,gerçi onlar söyler zaten 😉
Teri dışarı atıyor mu peki? Terletme yaratmıyordur umarım.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@StanicEnemy Kafanı bir kumaş parçasıyla örtüyorsun... Tabii ki ekstradan bir ısınma ve terlemeye sebep olur. Islatıp takarsan o başka.

• Beğen
Velocaps'ten ben de aşağıdaki linkte yer alan şapkayı sipariş vermiştim. Başından sonuna kadar sürecin ilgililer, her tasarım aşamasında fikrinizi alıyorlar. alışık olduğum diğer şapkalar gibi elastik değil, daha kalın bir kumaşa sahip. teri atıyor mu? evet. ancak kuruması diğer şapkalara nazaran biraz daha uzun sürüyor. bir de elde soğuk suda yıkamama rağmen boyaların bazı yerlerinde akıntılar oldu. mesela pikachu'nun artık burnu yok :)

• Beğen
Decathlon'un şapkasını kullanan var mı? Artık mağazalarına yeni ürünleri pek getirmiyor.İş gören cinsdense alabilirim.

@ghostt önerisi eşliğinde (link) sağolsun şapkamı tasarladı ve bugün elime ulaştı.

09.06.2022 tarihi itibaren 160 TL tuttu 21 TL de ptt kargo ücreti, toplamda 181 TL tuttu. Şapka daha ucuz tutardı eğer renkten ve tasarımdan kıssaydım.

IMG_20220609_163528.jpg
IMG_20220609_163544.jpg

Son düzenleme:
Decathlon'un şapkasını kullanan var mı? Artık mağazalarına yeni ürünleri pek getirmiyor.İş gören cinsdense alabilirim.

ben kullanıyorum, klasik decathlon uzun etiket problemi dışında bir sorunu yok. velocaps siparişimi bekliyorum ben de, o gelince van rysel ıskartaya çıkacak.

@ghostt önerisi eşliğinde (link) sağolsun şapkamı tasarladı ve bugün elime ulaştı.

09.06.2022 tarihi itibaren 160 TL tuttu 21 TL de ptt kargo ücreti, toplamda 181 TL tuttu. Şapka daha ucuz tutardı eğer renkten ve tasarımdan kıssaydım.

289448 dosyayı görüntüle
289449 dosyayı görüntüle
Kask altına giymek için müsait mi peki

Edit
Satıcı ile gorutun müsaıtmıs ama decathlonun Van rysel 500 yol kaskını düşününce onun altına muhtemelen gıyemem çünkü alın kısmına doğru iniyor bir kısmı

Son düzenleme:
Kask altına giymek için müsait mi peki

Edit
Satıcı ile gorutun müsaıtmıs ama decathlonun Van rysel 500 yol kaskını düşününce onun altına muhtemelen gıyemem çünkü alın kısmına doğru iniyor bir kısmı
Van Rysel Roadr 500 kaskın altına bisiklet şapkası giyilebiliyor, şahsen ben giyiyorum kaskın şapkaya hiçbir engeli olmuyor.

Van Rysel Roadr 500 kaskın altına bisiklet şapkası giyilebiliyor, şahsen ben giyiyorum kaskın şapkaya hiçbir engeli olmuyor.
Alayım o zaman bıdene takke

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Craft marka bisiklet şapkası nasıl arkadaşlar ? Ondan almayı düşünüyorum.

Ben kızılaydan alacam ya. O kadar kan verdik bitane verin derim. Şapkaları ince dandik esnek ve beyaz işimi görür diye umuyorum :D şapka için 150 civarı verip pepe gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum.

Ben kızılaydan alacam ya. O kadar kan verdik bitane verin derim. Şapkaları ince dandik esnek ve beyaz işimi görür diye umuyorum :D şapka için 150 civarı verip pepe gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum.
Açıkcası ben de anlayamadım onu neden bu şaplara rağbet var normal şapkadan farkı nedir ?

Açıkcası ben de anlayamadım onu neden bu şaplara rağbet var normal şapkadan farkı nedir ?
Kan bağışı yapan az olduğu için :) bisiklet şapkaları galiba daha yumuşak ve siper kısmı kask altıba giymek için daha uyumlu.

Ciro markasının kask altı şapkası mevcut mu? Google’da arattım ama bulamadım.

Geri