StanicEnemy
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.327
- Başlangıç
- 2021—22
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Sadece IG üzerinde bulabildim dediğin firmayı, siteleri vb mevcut değil mi?
Sadece IG üzerinde bulabildim dediğin firmayı, siteleri vb mevcut değil mi?
Kayıt dışı iş yapanlardan daha önce hiç alışveriş yapmadım ve mantıklı gelmiyor açıkçası.@StanicEnemy Instagram'dan kayıt dışı iş yapan insanlar. O sebeple siteleri yoktur. Kargo ücreti almamaları için bir limit varsa o limiti yakalacak şekilde farklı farklı şapkalar al derim. El kadar şapka için 30 tl kargo ödemek mantıklı değil.
İnstgram üzerinden aldım bende.Alınabilir 2 yıl oldu kullanalı memnunum.Alırken kargo ücretini sorun tabi ,gerçi onlar söyler zaten 😉Sadece IG üzerinde bulabildim dediğin firmayı, siteleri vb mevcut değil mi?
Teri dışarı atıyor mu peki? Terletme yaratmıyordur umarım.İnstgram üzerinden aldım bende.Alınabilir 2 yıl oldu kullanalı memnunum.Alırken kargo ücretini sorun tabi ,gerçi onlar söyler zaten 😉
Atıyor hocam fena değilTeri dışarı atıyor mu peki? Terletme yaratmıyordur umarım.
Decathlon'un şapkasını kullanan var mı? Artık mağazalarına yeni ürünleri pek getirmiyor.İş gören cinsdense alabilirim.
Kask altına giymek için müsait mi peki@ghostt önerisi eşliğinde (link) sağolsun şapkamı tasarladı ve bugün elime ulaştı.
09.06.2022 tarihi itibaren 160 TL tuttu 21 TL de ptt kargo ücreti, toplamda 181 TL tuttu. Şapka daha ucuz tutardı eğer renkten ve tasarımdan kıssaydım.
289448 dosyayı görüntüle
289449 dosyayı görüntüle
Van Rysel Roadr 500 kaskın altına bisiklet şapkası giyilebiliyor, şahsen ben giyiyorum kaskın şapkaya hiçbir engeli olmuyor.Kask altına giymek için müsait mi peki
Edit
Satıcı ile gorutun müsaıtmıs ama decathlonun Van rysel 500 yol kaskını düşününce onun altına muhtemelen gıyemem çünkü alın kısmına doğru iniyor bir kısmı
Abı çok ıyı ya(link) bu tarz bir üründe alternatif olabilir. Kaskı çıkarınca cuma ya giden hacı amca mode on oluyor ama ıslatıp kullanınca gerçekten serinliği paha biçilemez.
287638 dosyayı görüntüle
Alayım o zaman bıdene takkeVan Rysel Roadr 500 kaskın altına bisiklet şapkası giyilebiliyor, şahsen ben giyiyorum kaskın şapkaya hiçbir engeli olmuyor.
Açıkcası ben de anlayamadım onu neden bu şaplara rağbet var normal şapkadan farkı nedir ?Ben kızılaydan alacam ya. O kadar kan verdik bitane verin derim. Şapkaları ince dandik esnek ve beyaz işimi görür diye umuyorumşapka için 150 civarı verip pepe gibi ortalıkta dolaşmak istemiyorum.
Kan bağışı yapan az olduğu içinAçıkcası ben de anlayamadım onu neden bu şaplara rağbet var normal şapkadan farkı nedir ?