Scudo Sports

Bisiklet şapkası önerileri

Gönderilmiş olduğunuz kargoda isim soyad adres ve TC kimlik numarası bulunmakta. Bunun dışında yazışmalar ve internet bankacılığı üzerinden yapmış olduğum havale dekontu da mevcut. Ben vergi dairesi üzerinden gerekli yazışmaları yapacağım. Sizin tarafınızda böyle bir muafiyet bulunmakta ise zaten bir problem yaşamazsınız. İyi günler dilerim.
Hocam olayı tatlıya bağlayın gitsin .Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ,gereksiz yere birbirinizi kırmayın.Kaldı ki kimsenin 30 TL kargo ücreti birilerini dolandıracağını sanmıyorum.Adamlar her gün bize ne vergiler bindiriyor (KDV ÖTV ) kimsenin sesi çıkmıyor 😁emeğiyle çalışan bir arkadaşın istemeden yaşattığı bir olayı büyütmeyelim bence.

• Beğen
Tepkiler: Myali
Scudo
@Adil ÜNALDI Adil bey bu noktadan sonra şu forum üzerinde umarım tek bir hata ya da kurallara aykırı herhangi bir şey yapmazsınız. Firmayla herhangi bir ilişkim yok ama şahsen bu tavrınızı inanılmaz itici buldum. Sizi mercek altında tutacağımı ve gönderilerinizde en ufak bir kural dışı payına bile şikayet butonunu sık sık kullanacağımı belirteyim. Sizinle alış veriş yapmayı düşünen herkesle de bu konuda gösterdiğiniz tavrı paylaşacağım.

• Muhteşem
Tepkiler: Adil ÜNALDI
@Adil ÜNALDI Bu konuda dış kapının dış mandalı durumundayız biliyorum ama yine de arkadaşın samimi açıklamasının ardına sürdürdüğünüz tutum beni de ziyadesiyle rahatsız etti.

• Muhteşem
Tepkiler: Adil ÜNALDI
@Adil ÜNALDI Bu konuda dış kapının dış mandalı durumundayız biliyorum ama yine de arkadaşın samimi açıklamasının ardına sürdürdüğünüz tutum beni de ziyadesiyle rahatsız etti.
Siz de bana mercek tutup, şikayet butonunu kullanabilirsiniz. Teşekkürler. Bu arada benim yazdıklarımın şikayet edilmesi hakkı sizde var da. Benim olası vergi usulsüzlüğü konusunda devlet dairesine başvuru, bilgi alma hakkım yok mu? Ben şikayet, hak arama talebinde bulununca itici, siz şikayet butonu kullanınca farklı mı oluyor? Zaten karşı tarafta her şey kuralına uygunsa herhangi bir problem yaşamayacaklardır. O Yüzden bu kadar dert etmeyin bence.

• Kızgın
Tepkiler: krank
@Adil ÜNALDI Sizden bu haber verilmeyen, görece yüksek olan kargo ücreti alınmamış olsaydı acaba vergi dairesiyle yazışma girişiminde bulunur muydunuz acaba diye düşünüyorum. Bu kargo ücretinden dolayı misilleme amacıyla şikayette bulunup bir de "şikayet hakkım var, hakkımı arıyorum" diyorsanız bu yaptığınıza ikiyüzlülük deniyor. Size ikiyüzlü diyemem, bunun için niyetinizi okuyabilir olmam lazım çünkü. Bu da mümkün değil. Ancak sizin ikiyüzlü olmanız bence pek bir mümkün, kesin olarak söylenemese de.

@Adil ÜNALDI Sizden bu haber verilmeyen, görece yüksek olan kargo ücreti alınmamış olsaydı acaba vergi dairesiyle yazışma girişiminde bulunur muydunuz acaba diye düşünüyorum. Bu kargo ücretinden dolayı misilleme amacıyla şikayette bulunup bir de "şikayet hakkım var, hakkımı arıyorum" diyorsanız bu yaptığınıza ikiyüzlülük deniyor. Size ikiyüzlü diyemem, bunun için niyetinizi okuyabilir olmam lazım çünkü. Bu da mümkün değil.
Hah şunu bileydiniz Berkan Bey. Sizi engelliyorum. Bundan sonra da yazdıklarınız engelli olduğunuz için bana görünmeyecek. Bu sebeple bir cevap beklemeyin. Bol pedallı günler diliyorum.
Sizi anlıyorum. Amacım bir Canyon kullanıcısını kırmak veya irite etmek değildi. Size de bol pedallı günler diliyorum. Bundan sonra da artık bu konuda tartışılacak bir şey kalmadı diye düşünüyorum.

• Kızgın
Tepkiler: krank
Merhaba Velocaps sayfası ile ilgili bilgilendirme yapmak için rahatsız ettim sizleri, şapkaları yapan kişi benim kızkardeşim şikayete konu olan kargo ücreti ise kesinlikle haklı 30 tl çok fazla vergi kısmı ise devletin girişimci evde üretim yapan kadınlara verdiği 43000 tl civarı yıllık vergi muafiyeti var kargo firmaları ile anlaşmanız yok mu derseniz maalesef haftada 20 kargo altına anlaşma yapmıyorlar kardeşim haftada 6 ila maks 10 tane üretebilir evet müşterimiz sormamış kardeşiminde dikkatinden kaçmış kargo alıcı ödemeli dememiş müşterimiz şapkayı umarım beğenmiştir gün içinde aradık cvp vermedi keşke kendisiyle konuşabilseydik dilerse içine sinmediyse ürünü geri gönderebilir iyi günler dilerim

Yahu yanlış anlaşılma olabilir, ürün beğenilmes yada sadece resmi şikayette bulunmak istenebilir. Elbette gidee şikayet eder. Velocaps uzun zamandır kullanıyorum, ürün kalitesi, ilgilenme ve bilgi paylaşımı konusunda ciddi manada memnunum.

Vatandaş burada "kuyruk acısı" gibi durumu irdeleyip saldırı moduna geçmek yerine iletişime geçse zaten yardımcı olunurdu eminim. Bu kadar kanunlara bağlı, idealist ve saygılı birinin bu denli amiyane tabiriyle körleme alışveriş yapması ve satın aldıktan sonra "tc verdim, faturam yok" demesi oldukça ironik.

Umarım idealist biri olarak gerekli kanunları ve evde üretimlere tanına hakları biliyordur demek istemiyorum çünkü kendisinden bahsettiği gibi biri olduğu için biliyor olmalı. İyi sürüşler diliyorum.:)

Konu bu değil. Sosyal medyadan iş yapanların yüzde kaçı vergi veriyor? Fiyatları belirlerken neye hangi maliyetlere göre belirliyor? Rekabet içinde oldukları esnaf son bir yılda bir bir kepenk kapatırken bu home office kayıtsız kuyutsuz işletmelerin işleri nasıl büyüdü?

O girmeli çıkmalı ifadeleri de ne ben kendi adıma kullanırım ne de başkasının bana hitap ederken yazmasını isterim.
Kepenk kaptanlar eşi, çocuğu, kardeşi, dostu yardımıyla sosyal medyadan satış yapmaya başladı en azından bir çoğu çevrende gördüğüm kadarıyla, biz de e ticaret sitelerine döndük maalesef trendyol, n11, HP, gitti, gibi sitelerde satış yapaya başladık onlarda bizi süğüşlüyor, komisyon, kargo, listeleme ücreti, ceza vb. , neyse ki satıcı buraya kadar ulaşıp ilgisini göstermiş.

Yerli üretim bisiklet şapkası düşünenlere:

IMG_20220411_152547.jpg
99.99 TL imiş.

(link)

@Adil ÜNALDI Kendisi zamanında şöyle bi laf sarfedip, sonra ölümlü vakalar yaşanınca sus pus olan biri zaten. Engellemekle bişey kaybetmezsin.
Doğal halinde yaşayan bir köpeğin bir insana saldırdığı hiçbir durum görmedim.

Şapka konusuna gelirsek, "X üzeri kargo bedava" gibi bi ibare görmedikten sonra bil ki kargo ücreti bize kitleniyor. Keşke 2-3 adet alsaymışsın, aynı kargo parasını öderdin.

Son düzenleme:
Kel bir insanım bu yüzden de kafam da kaska ve güneşe bağlı kısmi yanık izleri mevcut, tavsiye edeceğiniz bir şapka var mı?

@StanicEnemy
Ben decathlondan aldım. Kalitesi tatmin edici.

(link)

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Bende (link) almayı düşünüyorum. Sanırım ıslatıp sıkıp takılıyor. Ama nasıl olur bilemedim. Güzel birşeye benziyor kaskın altında ama saçlardan bir faydası olur mu bilemedim.

Kel bir insanım bu yüzden de kafam da kaska ve güneşe bağlı kısmi yanık izleri mevcut, tavsiye edeceğiniz bir şapka var mı?
(link) bu tarz bir üründe alternatif olabilir. Kaskı çıkarınca cuma ya giden hacı amca mode on oluyor ama ıslatıp kullanınca gerçekten serinliği paha biçilemez.
IMG_2361.JPG

Velocaps geçen sene 2 adet aldım memnun.45559CB8-33F8-4A4E-9F7F-F705858AB0D0.jpeg
A8FAC9D0-333A-48A2-82FC-5336798D636F.jpeg

Geri