Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet şapkası önerileri

Scudo
Pardon. Bugün full çalıştım (12 saat) ismi yanlış yazdım :) şapka güzel fakat ücreti biraz yüksek mi acaba?

Yerel alternatif: (link)
Kışlık: (link)
Bunu da kask altına takanlar var: (link)

• Beğen
Tepkiler: efe.drngl ve MakRo
(link) Giro diye aratmayı deneyin.

Bunu gece gördüm fakat Türkiye’de yok sanırım, sipariş ettiğimde de bayağı maliyetli oluyor. Velocaps var çok uzun zamandır takip ediyorum ve burada da övgüler almış bayağı, sanırım oradan sipariş edeceğim. İlginize teşekkür ediyorum🙏🏻

Yaz boyu aliexpresten west biking marka şapka kullandım oldukça memnun kaldım. indirim ya da kupon yakalarsanız tavsiye ederim.

Sizin tavsiyeniz üzerine haziran ayı gibi velocaps den kendime bir şapka yaptırmıştım. Şapkanın rengi çok çabuk soldu bir ay geçmeden, onun harici kumaşta bir deforme bulunmuyor. Sizin de başınıza renk solması geldi mi?
Kumaşta sıkıntı yok hocam yazın haftada 3-4 gün sürüyordum .Çok büyük renk solması yok .Boyama kısmı az soldu.Elde sabunla yıkamak lazım .İki yıldır kullanıyorum fena değil

Kumaşta sıkıntı yok hocam yazın haftada 3-4 gün sürüyordum .Çok büyük renk solması yok .Boyama kısmı az soldu.Elde sabunla yıkamak lazım .İki yıldır kullanıyorum fena değil
Bende elde yıkamama rağmen bir ay içerisinde hemen soldu renkleri. Renkler solduğu için artık çamaşır makinasında yıkıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacım olduğunu düşünmedim.

Son düzenleme:
Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacın olduğunu düşünmedim.

Görsel olarak güzel göründüğü için takıyorum normalde ben. Ayrıca havalar da biraz serinleyince kafamı rüzgardan koruyor hasta olmamı engelliyor.

Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacın olduğunu düşünmedim.

Yazın teri emip suratınızdan aşağı akıtmıyor, kaskın süngerleri teri emmiyor. Rahatsız da etmiyor. Gözünüze güneş direk vurduğunda önünü gözünüzün üzerine indirebiliyorsunuz. (Genelde şeffaf camlı gözlük kullanıyorum) Ben beklediğimden fazla memnun kaldım şapka olayından.

Bisiklet şapkası işe yarıyor mu? Kafamda kask gözümde gözlük oluyor zaten, şu ana kadar şapkaya ihtiyacım olduğunu düşünmedim.
Şapka güzel gösteriyor .Normalde yaban hayvanı görse kaçar beni 😁

Kel bir insanım, soğukta ve sıcakta kelimi koruyor. Kask havalandırma aralarına böcek girdiği zaman kafanızda sıkışmasını engelliyor veya böcek çarptığı zaman canınız acımıyor.

Merhaba. Lazer z1 mips kask aldım. Yıllardır Rudy kaskimi kullanıyordum ve içindeki pedler yüksek yoğunlukta olduğu için butun teri emiyordu fakat lazer hiç ter emmiyor. Bu sebeple şapkadan ziyade şu ürünü alsam işimi görür mü?

Screenshot_20230624_124610_com.android.chrome.jpg

(link)

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Merhaba. Lazer z1 mips kask aldım. Yıllardır Rudy kaskimi kullanıyordum ve içindeki pedler yüksek yoğunlukta olduğu için butun teri emiyordu fakat lazer hiç ter emmiyor. Bu sebeple şapkadan ziyade şu ürünü alsam işimi görür mü?

306197 dosyayı görüntüle

(link)
Bu ürüne bu kadar para vereceğinize instagram üzerinden velocaps ile iletişime geçin. Hanım efendi kendileri el emeği ile özel bisiklet şapkalarını istediğiniz ölçüde, renkte ve tasarımda tasarlayarak satışa sunuyor. Ben bir senedir fazla kendime öz tasarlanmış velocaps kullanıyorum memnunum.

(link)

Bilgilendirme için teşekkürler, sayfaya baktım gerçekten görseller üzerinden hoş çalışmalar gibi görünüyor. 👍

Geri