dorukgencel17
Üye
- Tepki
- 47
- İsim
- Doruk Gençel
- Bisiklet
- b'Twin
Arkadaşlar Merhaba, ben bir konuda kararsız kalarak size danışmak istedim.
Elimde şuan btwin triban 500 ve btwin rockrider 500 olmak üzere iki bisiklet var. Ben Rockrider 500'u sattım ve üstünü tamamlayıp 2500tl'ye güzel bir bisiklet almak istiyorum.
Btwin'in Türkiye distürbitörü olan Decathlonun sattığı ve ömür boyu garantilediği bisikletleri çok seviyorum. Çok dayanıklılar ve fiyat bakımından uygunlar.
Benim öncelikli baktığım bisiklet bu;
(link) 2500 TL
-Teknik Özellikler-
Maşa: ROCK SHOX XC30 TK SOLO AIR 100mm
Çekiş sistemi: SHIMANO DEORE 3'lü aynakol ve Shimano SLX 10 vitesli vites attırıcı.
Jantlar: AERO TRAIL lastikler, çift katman alüminyum jantlar ve 32 jant teli. Uzun ömürlü, hafif ve yüksek performanslı jant göbeği. 2 mm paslanmaz Mach1 jant telleri.
Latikler: MICHELIN Wild Grip'r 27.5 x 2.1, yumuşak damak telli lastikler.
Frenler: AVID DB1, ön ve arka 160mm disk frenler.
Bu bisikleti önerirmisiniz? ve önerebileceğiniz başka seçeneklerde varmı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Elimde şuan btwin triban 500 ve btwin rockrider 500 olmak üzere iki bisiklet var. Ben Rockrider 500'u sattım ve üstünü tamamlayıp 2500tl'ye güzel bir bisiklet almak istiyorum.
Btwin'in Türkiye distürbitörü olan Decathlonun sattığı ve ömür boyu garantilediği bisikletleri çok seviyorum. Çok dayanıklılar ve fiyat bakımından uygunlar.
Benim öncelikli baktığım bisiklet bu;
(link) 2500 TL
-Teknik Özellikler-
Maşa: ROCK SHOX XC30 TK SOLO AIR 100mm
Çekiş sistemi: SHIMANO DEORE 3'lü aynakol ve Shimano SLX 10 vitesli vites attırıcı.
Jantlar: AERO TRAIL lastikler, çift katman alüminyum jantlar ve 32 jant teli. Uzun ömürlü, hafif ve yüksek performanslı jant göbeği. 2 mm paslanmaz Mach1 jant telleri.
Latikler: MICHELIN Wild Grip'r 27.5 x 2.1, yumuşak damak telli lastikler.
Frenler: AVID DB1, ön ve arka 160mm disk frenler.
Bu bisikleti önerirmisiniz? ve önerebileceğiniz başka seçeneklerde varmı?
Şimdiden teşekkür ederim.