Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi; 2500 TL

Arkadaslar rockrider 580 hakkında yorum yapacak kimse yokmu.Yorumlariniz onemli

Scudo
2500tl civarında. Linkte vermiştim detaylar burada mevcut >>

Sattiginiz bisiklette size eksik gelen konular neydi ?
Bisikleti gercekten off road sartlarindami kullanacaksiniz ?

Cevaplariniz oncesi yorumun 2500 tl bu bisiklete fazla gibi geldi. Donanim iyi olabilir ama kadro estetik olarak biraz basit gibi (fiyata gore). Birde ben michelin lastikten illallah etmistim. Her binisimde kesin bir patlak oluyordu.

Hocam evet bu bisiklet güzel ama aynı modelin 26 jantı 1800! Sadece XL kadrosu kalmış.Yanlış değilsem Mersin şubesinde.Medium ise haziranda gelecek diyorlar. Link atayım.

(link)

hocam bence araba alın

Benimde 2500₺ bütçem var.Bu modeller arasında kaldım:
Mosso 7571TB Deore 27'5
Ktm Ultra Fire 27'5
Carraro CRX 960 26
Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

@egebey3461
Kardeş baktığın bisiklet çok güzel.Çok beğendim ama yerinde olsam RAFAL 740 modeline bakardım.
Ayrıca önceki mesajlarda belirttiğim Btwin 560 26 jant modeline bak istersen.Haziranın ilk haftası gelecek diye biliyorum.

Bisiklete her gün binince zaten 3-5 kg rahat verirsin :) bisikletin kadrosu diğer ekipmandan daha önemli. Diğerini değiştirirsin sorun değil. Kadroyu herzaman değiştirmek zor. :koptum:

Cube'nin özelliklerine göre fiyatı çok pahalı ama tasarım muhteşem.Ktm benimde kafama yattı fakat başka markanın bisikletini tercih etmeyi düşünmüyorum.Bana yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler.

Edit:Aklıma geldi havalı maşamı dahaiyidir yok yaylı maşa mı yorumlarınızı bekliyorum.

İlgilenirsen arkadaşım satıyor 2.500 tlye
(link)

@boşgezeninboşkalfası
bana 3000 liraya sram x9 arka aktarıcı, mavic cross ride'lı, ağırlığı da 12kg'ın altında bir bisiklet gösterin ki marvel maşasını tek başına getirtmeye kalksanız 500-600 dolar verecek olun.
kaliteden kastınız nedir bilmiyorum ama, ben o fiyata alabileceğim en iyi bileşenlere de bakarım. piyasada decathlon bisikletlerine karşı bir önyargı olduğunu düşünüyorum.

@Ozan Baris Livan

geçen yıl rockrider 8.1 alacaktım, ancak sonuçta binlerce kilometre yol yapacağım bisiklete o kadar para veriyorsam, daha üst seviyede bir f/p ürünü varsa onu alayım dedim.
sonuçta 8.3 almıştım, iyi ki de o kararı vermişim.
benim verebileceğim tavsiye, rockrider 580'e 2500 lira verebiliyorsanız, biraz daha zorlarsanız rafal 720 almanız. şu an fiyatı 3000 tl, Türkiye'ye geldiği günden beri takip ediyorum. 4000'den indi o fiyata. eldekini satıp onu aldım ben de. çok memnunum.

Beyaz renk bisikletlerden nefret ediyorum :D

@H.T 2.nci el bisiklet almayı düşünmüyorum hele ki 2009 asla almam 2016 piskelet bakıyorum.Arkadaşlar daha önerebileceğiniz bisiklet var mı acaba?

@H.T Arkadaşının piskeleti güzelmiş amma velakin işte 2.nci el :(

@egebey3461 Temiz bisiklet ama tercih meselesi sıfır hastalığı başka:) Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Kendi Kullandığım Trek Marlin 7 yi Şiddetle Tavsiye ederim Kesinlikle Hakkını Veriyor Bendeki Gary Fisher Collection Link:(link)

Dosyalar

• IMG_9283.JPG
    IMG_9283.JPG
    180,8 KB · Okunma: 35
Geri