Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimi; 2500 TL

Acıkcasi 2500 tl cıkabileceğim son fiyat umarım rockrider 580 den memnun kalırım.Agırlıgıda sanırım 14 kg.suluk ayaklık derken 15 olur

Rafal 740 tabiki 580 den daha iyidir ona sozum yok ama 740 ın yarış için oldugu yazılmış amacım yarış değil dagda bayırda kullanayım kampa gideyim derdındeyım sanırım 580 benı ıdare edecektır.

Scudo
@H.T Teşekkür ederim.Daha öncelerden aldığım her 2.nci el eşyadan sıkıntı çektim. :(

Merhaba, şuan konu açamıyorum. Benim için 3200TL ye kadar mtb önerisinde bulunabilir misiniz ?

@BugraKargi Kullandığınız Carraro modelini yazar mısınız? Carraro bakıyorum.Sizin için baktığım 3 model:
Ktm Ultra Sport 27'5
Mosso 680XC SLX
Sedona 850 27'5 (Sedona bisikletleri severim sram sistem kullanmışlar)

@egebey3461 Carraro Big 827 kullanıyordum. Yakın bir zamanda sattım. Cidden görünüş olarak çok hoş bisikletti. Atlamalar zıplamalar yaptım kadrosuna herhangi bir zarar gelmedi ama 2 aktarıcı kırdım. Öneriler için teşekkür ederim.

@BugraKargi
Scott: (link)
Btwin: (link)

önceliğiniz kadroysa scott, donanımsa btwin tercih edebilirsiniz. ben rafal 740 ve sedona 850 modellerini takip ediyorum.

@tayfun52 Hocam scott fiyatına göre çok donanımsız geliyor bana. Btwin şuan listemde.

@BugraKargi aynen btwin rafal serisinden olumlu mesajlar okudum scott isminin geçmesi zaten fiyatı yukarıya çekiyo markaya takılmayacaksanız btwin en mantıklısı

Ayrıca B'twin kadrolarına ömür boyu garanti veriyor ama kadrolarını kalitesizmide böyle yapıyorlar diyemeden edemiyorum.

Hala araştırma aşamasındayım. Önerisi olan arkadaşlardan bekliyorum :)

Bence Trek Marlin 7 Ye bir bakmalısın diyorum ısrarla :):) (link)

Kadro:ALPHA SILVER ALUMINUM W/SEMI-INTEGRATED HEAD TUBE, RACK & FENDER MOUNTS, G2 GEOMETRY ON 29ERS
Jant:Bontrager AT-650
Lastikler:Bontrager XR1 29x2.20
Vitesler:sram x4 8x3
Ön Ve Arka Aktarıcı:Sram
Ayna Kol: SHIMANO M371
Ruble:SHIMANO HG20
Zincir:kmc x9
Pedal: WELLGO NYLON PLATFORM
Sele: Bontrager Evoke 1
GİDON: BONTRAGER LOW RISER,
BOĞAZ: BONTRAGER RACE LITE, 31.8MM, 7 DEGREE
FURŞ TAKIMI: 1-1/8" THREADLESS, SEMI-INTEGRATED, SEMI-CARTRIDGE BEARINGS
FREN SETİ: TEKTRO M290 HYDRAULIC DISC BRAKES
ELCİK: BONTRAGER SATELLITE PLUS
Buyrun Zaten Gidip 2300 tl vermedim bisikletime 1800 tlye sahibinden.comdan almıştım 1 haftalık iken :harika::harika:

@egebey3461

@egebey3461
Hocam carraro diğer markalara göre f/p oranı yüksek bir marka üstelik yerli arkadaşımda bulunan crx 960 çok muhteşem bir bisiklet tavsiye ederim.

@garmae0671 Mosso'nun 7005 Alu. olduğundan dolayı ya onu yada Ktm Ultra Fire modelini tercih edeceğim.Yorumunuz için teşekkür ederim.

Geri