Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet seçimimde yardım edermisiniz?

A

Anonim

Silinmiş hesap
Selamun aleyküm..En büyük bisiklet forumu olduğu için buraya yazmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm..Ben bisiklet alacağım..Şöyle 500-600 arası..Kron filan önerdiler..Ben bu viteslerden donanımlardan pek anlamam ama almışken iyi birşey olsun istiyorum..Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..Şimdiden teşekkür ederim..
 
Scudo
sanırım konu yanlış yerde.konuyu bisiklet seçimi bölümüne açmanız gerkmektedir.
 
Kusura bakmayın..Bir mod arkadaş taşırsa sevinirim..
 
Öncelikle Hoşgeldiniz.

Konu yanlış yerde. Bisiklet seçimi için kendine özel bir başlık var.

" https://www.bisikletforum.com/forumdisplay.php?f=61 "


Buradaki ana başlık içerisinde sizin istediginiz fiyat araligina yakin onlarca bisiklet hakkinda yüzlerce yorum var. Kisa bir vakit ayirip konulari inceleyebilirsiniz.
Üstelik nerede bineceginizi, ne tarz kullanacaginizi ve kullanim sikliginizi belirtirseniz size daha saglikli bilgiler sunabilirler.
 
arkadaşlar dayanıklı ve hafif birşey istiyorum..uzun yol için istiyorum..bu kron benzeri birşey olabilir..ama dediğim gibi almışken vitesleri kadrosu filan iyi olsun..
 
sedonaya bakabilirsin ondada istediğin bütçe-tarz çerçevesinde bisikletler vardır.
 
arkadaşlar dediğim gibi ben vitesten filan anlamıyorum...inceledim bisikletleride bu altus nedir alivio nedir deore nedir acera nedir bilmiyorum..dedim ya şöyle kaliteli donanımlara sahip olsun heptende dandik olmasın :) almışken güzel birşey olsun.çok mu şey istedim :rolleyes:
 
onlar shimanonun mtb serisidir.en alt seviyeden en üste doğru tourney,altus,acera,alivio,deore,lx,slx,xt,xtr dır.tabi model yukarı çıktıkça performans-fiyat da yukarı çıkar.bahsettiğiniz fiyata orta seviye bi vites aksamına sahip bisiklet bulabilirsiniz.altus,acera gibi.
 
@yunus koç

kardeş sen anlıyorsun bu işten..bu kron ct1000 xt 1000 filan iyimidir yoksa başka önerebileceğin bir marka model varmı..
 
kronlardan pek anlamam ama sedona önerebilirim(bir çok modelini kullandım o yüzden).ama başlangıç için borla veya 711 önerebilirim.sedona 2009 lar 14 şubatta çıkıcak istersen onların çıkmasını bekleyebilirsin.
 
kron iyi seçim olur kadrosu çok dayanıklıdır...

fakat sedona borla'da çok iyidir
 
deore sisteme sahip salcano kron yada sedonaların modelleri kaçtan başlıyor arkadaşlar
 
Senin aradığın bisiklet Sedano Borla kardeşim, başka modelleri gez Borlayı götür.
 
@teampasha

2.el bisiklet almam kardeş prensip meselesi..ikinci el bir scottı bile 100 liraya verseler almam huyum bu..illa sıfır olacak..

bu arada bütçemi 830 ytl ye kadar çıkarttım..fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..
 
bence sıfır amoeba hussar al para artarsada kask eldiven vs al.ama yine sedonadan başka modellere bakabilirsin bence bi 4 gün daha bekle ve sedonanın yeni modellerine bi göz at.
 
arkadaşlar biliyorum aa yeter ne alıyorsan al diyorsunuz artık ama bir sorum daha var..daha doğrusu iki sorum..

1. sorum şu..disk frenli almamın vfrene göre avantajları ve dezavantajları nelerdir?

2. sorum sram mı yoksa shimano mu daha iyidir..
 
ilk olarak disk fren v frene göre daha çok para demek heleki hidrolikse.daha fazla ağırlık demek.ama tutuş açısından ne v fren nede mekanik disk hidrolik diskin yerini alamaz.çünkü çok farklı bi sistemle çalışır.disk fren çamur,su,toz,toprak gibi arazi şartlarında v frene göre daha avantajlıdır.yani bunun gibi şeyler.bence alıcaksan ve o kadarda çamura girmem diyosan v fren al.hem daha uygun hem daha hafif hemde daha az uğraş demek.2. sorun ise bu intelmi amd mi gibi bi soru yani herkez ayrı bi yorum yapar.yani biri birinden iyi demek çok tartışılır çünkü ikiside kendini kanıtlamış markalardır.
 
Geri