televole2
Daimi Üye
- Tepki
- 546
- Bisiklet
- Cube
Benim için kişisel tatmin büyük oranda. tur bisikletiyle başladım 1200 tl ye carraro 227 aldım. 5 ay bindim canım yol bisikleti çekti. sattım onu, 4500 tl ye cube aldım. İnsanların bakışları hoşuma gidiyor, bisikletime bakınca huzur doluyorum, mutlu oluyorum. Millet fiyatını sorunca aldıkları cevap ağızlarını açık bırakıyor bana uzaylı ya da salak gözüyle bakıyolar bu ço khoşuma gidiyor, birilerinin akıl sır erdiremediği, anlam veremediği bir alanda uzmanlaşmak güzel şey. Farklı olmayı seviyorum. Bisiklet farklı hissettriiyor.
Hem pahalı bisiklet deyip geçmemek lazım. Bu iş manevi olduğu kadar maddi olarak da yatırım. Geçen yıl 4500 tl ye aldığım bisiklet şu an 6000 tl. durduğu yerde değer kazanıyor meret
NOT: Asgari ücretli çalışanım. Gerekirse 36 ay taksit öder 20.000 tl'lik bisikleti alırım hiç düşünmeden. Yeter ki beni mutlu edeceğini bileyim. Mutluluktan, huzurdan daha önemli ne olabilir ki?
Hem pahalı bisiklet deyip geçmemek lazım. Bu iş manevi olduğu kadar maddi olarak da yatırım. Geçen yıl 4500 tl ye aldığım bisiklet şu an 6000 tl. durduğu yerde değer kazanıyor meret
NOT: Asgari ücretli çalışanım. Gerekirse 36 ay taksit öder 20.000 tl'lik bisikleti alırım hiç düşünmeden. Yeter ki beni mutlu edeceğini bileyim. Mutluluktan, huzurdan daha önemli ne olabilir ki?