Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sporuna yaptığınız toplam harcama

abi çevremdekiler bisiklet alacağımı duyunca "sen enayimisin". "bisiklete para mı verilir" "iki gün sonra lastiği patlar" vb
insanın morelini bozuyorlar.
Lastiği patlar diyenlere "Siz paletli ekskavatör mü kullanıyorsunuz" de.

Scudo
çocuk diyor ki ben 350 liralık bisiklet aldım, ben bisiklet aldığımda en pahalı bisiklet 400 tl idi, 2 gün sonra lastiği patladı diyor

Bisikletçinin lastiği patlamıyorsa bu camiada adam yerine konmaz, söyle sen o arkadaşına. Artı olarak da 400 TL değerinde lastikler var, makineyi almakla bitmiyor.

(link)

Ana sayfadan görebilirsin kaç kez lastik patlatmış.

Ciddi anlamda bisiklet sporunun giriş seviyesi 2000 TL'den başlıyor, ona göre kıyas yaparsan daha makul olur.

200 maxxis lastik ,60 fonte Elcik,60 elite suluk,140 welgo pedal ,360 sele royal sele 100 xlc gidon yükseltici ,bu gün aldığım 60 TL shimano zincir Bunlara ek fiyatını hatırlamadığım bisiklet çantası, pompa aydınlatma ön ve arka ışık.Bisikletim ghost se 1000 .İlerde bunu satıp iyi bir gravel almayı düşünüyorum .Yani toplamda 1000 TL üstü harcama.Kaskım ve eldivenim eksik

Demek istediğim, heves kırıcı olarak söylemiyorum, yaş büyüyünce bu seviyelere geleceksin. O yüzden burada harcamalarını paylaşan arkadaşlar bu tutarları bilerek giriyorlar bu spora. Senin için şimdilik böylesi iyi, kondisyon kazandıkça, daha farklı makineler bakmak isteyeceksin.

Arkadaşının verdiği tutarı böyle kıyaslayarak düşünmen için söyledim giriş seviyesini. Bir işle alakalı hakim olmayan insanların o işe dair dediklerini kaale alma sevgili kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Sahip olduğum otomobil hiçbir aksesuarı yok, halâ standart donanım. Arabaya harcama yapmak yerine bisiklet parçası, klasik bisiklet almadan duramam. Letgo'yu çok seviyorum 🤩 Son aldığım parça: Gipiemme Sprint pedallar ❤️_20200612_094202.JPG

Bisikletçinin lastiği patlamıyorsa bu camiada adam yerine konmaz, söyle sen o arkadaşına.
Öyle demeyeydin iyiydi. 😀 1.5 yıldır bisiklete biniyorum şeytan kulağına kurşun daha lastik patlamadı. 😀

Öyle demeyeydin iyiydi. 😀 1.5 yıldır bisiklete biniyorum şeytan kulağına kurşun daha lastik patlamadı. 😀
Beşiktaş'ta çalışma var malum, en son geçişimde tam dolmabahçeye geldiğimde arka lastiğin patladığını gördüm (cam girmiş) G-One lastikler biraz sert sökerkende tırnağımı kaldırdım, biraz uğraştırmıştı. Yalnız siz siz olun içinizden bile olsa kötü şeyler düşünmeyin, zira o gün sürerken lastiğim patlarsa ne yaparım diye düşünüyordum :D ..

Ben bugüne kadar ne kadar mı harcadım bisiklete? Canım sağolsunla-mahvoldum arasında birşey:ssrtcbya:.
@Ertuğrul Nihtmare Siz takmayın o insanları. O kafayla hayatta hiçbir şeye harcama yapmamak lazım, sonunda ölüm var nasıl olsa.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
(link)

Ana sayfadan görebilirsin kaç kez lastik patlatmış.

Ciddi anlamda bisiklet sporunun giriş seviyesi 2000 TL'den başlıyor, ona göre kıyas yaparsan daha makul olur.
2 saattir siteden çıkamadım. Hayranlıkla ve kıskanarak okudum. Çok büyük cesaret işi. Bacağına sağlık.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve mazot
Şuanlık Carraro Sportive 225 - 2600 Tl
Kask-Suluk-Şort-Pompa Lastik yama kiti ufak çantası ıvır zıvır 750 Tl
Ekipman Toplam: 3350Tl

Şuanlık Tabiki :) bu gidişle Port bağajı - kamplar için ek bağajları derken bi 750-1000 Tl daha harcarım gibi gözüküyor 4000 Tl leri bulur :D

Daha şimdi iki mayo, bir askılı tayt, bir kaç tane tamir-bakım malzemesi alıp 150€ bayıldım.🤤
Hanım bisiklet yüzünden boşayacak beni sonunda.🤣
---
Aslında toplam harcama diyemeyiz gibi geliyor bana. Yaşadıkça, sürdükçe bir şeyler harcanıyor. 🙂

TL'ye çevirince çok daha zor oluyor açıklaması. O yüzden birebir gibi düşünün lütfen. Yine de çok.😕
Zaten ikinci mayoyu alıcaktım, düşüp parçalayınca iki tane aldım.
Ucuza alınmış bir kaç mayom var ama ya cebi yetmiyor ya da iyi olmuyor. 😕

TL'ye çevirince çok daha zor oluyor açıklaması. O yüzden birebir gibi düşünün lütfen. Yine de çok.😕
Zaten ikinci mayoyu alıcaktım, düşüp parçalayınca iki tane aldım.
Ucuza alınmış bir kaç mayom var ama ya cebi yetmiyor ya da iyi olmuyor. 😕

Yurtdışından bazı kaliteli taytlara bakıyorum en az 150 sterlin. Ülkemizde satılanlara bakıyorum 250 TL. 250 lira için bile 40 kere düşünüyorum, 41.de vazgeçiyorum almaktan. 3 taksitle aldığım 100 liralık decathlon şortu ile binmeye devam ediyorum.

Birebir düşününce o kadar ürüne o para gayet uygun oluyor.

2019 Nisan dan beri aktif bisiklet kullanıyorum yaklaşık 5 bin km kullandım toplam yaptığım harcama 12.000 tl 7 bin tl si bisiklet

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@makaram
Hocam, kaliteli giysi ayrı konu, ayrı teknoloji. Yok jersey' n önü rüzgar geçirmez, koltuk altı buharlaşma sağlayıcı ve terleme önleyici, sırtı falanca kumaş... Aldığım giysiler var +1 derecece içime içlik üzerine sadece jersey giydiğim giysi var. 80 dolara mı ne aldım. Kesinlikle pişman değilim.Ne üşüyorum, ne de rüzgar geçiriyor, ne de terletiyor. Giysiler genelde 0-10 derece 10-20 derece, 20-35 derece gibi bantlarda üretiliyor. Böyle 3 giysi alsan bi daha 3-4 sene alış veriş ihtiyacın olmaz. Tüm hava durumlarına göre de set yapmış olursun... parası da karşılığını verir.. Bir şey almadan yurtdısı sitelerden ürünü iyice araştırmanı öneririm. Burda satıcıların yaptığı açıklamalar yetersiz. Burdan karambole aldığım bir rüzgarlık var 450 TL verdim, yurtdışı baktım 12 dolar dandik bişeymiş... Bilmem anlatabiliyor muyum...

@ZirZop Haklısınız ama tek set yetmiyor ne yazıkki. Haftada 5 gün işe gidiyorum. İşe gitmesem 3 gün sürüşe çıkıyorum. Yaz günleri aynı forma en fazla 2 kere giyilebiliyor ki çoğunlukla 1 kere giyiliyor. İyi ürün iyi para ona lafım yok. Çoğu da veriyor parasının hakkını gerçekten. Ama benim vurgulamak istediğim alım gücümüz. Sıkıntı bu noktada başlıyor.

Benim yaptığım harcama maks 2k.

@ZirZop ben normalde kışın kullanmıyorum. Ama bu sene kullanacağım. Soğuk havalar için sizin kullanıp memnun kaldığınız ürünler hangileri? Nereden aldınız?

• Beğen
Tepkiler: ÆSir
Geri