Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sporuna yaptığınız toplam harcama

Scudo
Koşmak daha masrafsız, bir tane doğru düzgün ayakkabı alırsınız, gerisi idare edilir.
Bisiklet öyle değil, sürekli masraf çıkıyor…
Hem koşuyorum, hem bisiklet sürüyorum; ama bisikletin zevki koşudan daha üstün geliyor bana, bağımlılık yapıyor galiba ☺️

Koşmak daha masrafsız, bir tane doğru düzgün ayakkabı alırsınız, gerisi idare edilir.
Bisiklet öyle değil, sürekli masraf çıkıyor…
Hem koşuyorum, hem bisiklet sürüyorum; ama bisikletin zevki koşudan daha üstün geliyor bana, bağımlılık yapıyor galiba ☺
Selam, sizinle aynı durumda ve fikirdeyim.:hhhhhh:
Sanırım para harcattigi için bisiklet daha gözde oluyor:D;)

Kur 1.19 iken 500 USD vererek aldığım bisiklet dışında yaptığım harcama, o kurla ancak bir o kadar daha tuttu. Aldığım yedek parça ve sarf malzemeleri stok fazlası olarak kenarda duruyor. Yollarda can güvenliği olmadığı için şehir içinde süremiyorum, taşra turu için vakit ve yol arkadaşı uyduramıyorum ve bir daha 500 dolarlık bisiklet alamam. Balkonda yatıyor.

• Beğen
Tepkiler: eccesolitarius
Yeterince harcamış değilim. Pandemi sebebi ile...

2 ayda 10.000'ni geçti. 3100 Katlanır Bisiklet 4200 Hibrit Bisiklet, ekipmanlar, rüzgarlık yağmurluk kask derken hala harcamaya devam diyebilirim.

En son 8.000 TL gibi bir meblağ harcayarak Trainer aldım.

269859 dosyayı görüntüle

muazzam bi alet hocam iyi günlerde kullanın 11 - 32 arka ruble tek başına 500 tl
ayrıca bu trainerla zwift vb uygulamalar artık daha keyifli,

bundan bende aldım o günden beri kendime tshirt bile almadım :))
bende işi böyle dengelemeye çalışıyorum.

Ben de hesaplamayı bıraktım :D suito-t trainer alarak bir süre harcama yapmayı zirvede bırakıyorum.:D

Herkes suitosuna kavuşmuş.. Bizimki hala edi received..

• Beğen
Tepkiler: Clal
2 sene aradan sonra döndüm. İnanılır gibi değil ancak bisiklet hariç 6000 liraya yakın masraf var hala. Zamanında 160 liraya aldığım el pompası olmuş 350 lira. Ultra lüks bir hobi olmuş artık bu bisiklet işi.

2 sene aradan sonra döndüm. İnanılır gibi değil ancak bisiklet hariç 6000 liraya yakın masraf var hala. Zamanında 160 liraya aldığım el pompası olmuş 350 lira. Ultra lüks bir hobi olmuş artık bu bisiklet işi.

Durumlar aynı, hala daha gözlük olarak eski güneş gözlüğümü kullanıyorum. Tayt, forma, ayakkabı, pedal daha yapılacak harcamam çok...

Toplamını söylemek için işin daha çok başındayım ama geçen gün Decathlon'dan 2 çorap, en ucuzundan 1 şort (düz normal şort, bisiklet şortu bile değil), en ufağından sele altı çanta ve 1 suluğa 200₺ civarı ödedim. Yahu aralarında orta kalite denilebilecek ürün bile yok. Hele çoğu tekstil ürünüyken bu derece yüksek tutması korkuttu beni. Ben mi abartıyorum acaba🤔

• Beğen
Tepkiler: ngt_psy
Aldıkça peşi sıra geliyor bisiklet ürünlerinin 😃 Ön ışık alırken decatlondaki 25 TL olanlardan başladım kendimi 550 TL'lik Moon Meteor 1300 Lümen incelerken buldum :) Yağmurluk rüzgarlık kışlık polar derken bitmiyor ihtiyaçlar :) Tabi içki sigaramız yok Allah'a şükür, bisiklete para harcarken üzülmem mutlu olurum. Hem sağlık hem hobi, sizi mutlu edecek şeylere para harcamaktan korkmayınız. Herkese dikkatli ve bol pedallamalar :)🛵

Geri