Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sporuna yaptığınız toplam harcama

1 çift lastik, 1 çift rotor, 1 çift balata, 1 çift matara, gidon bandı, pedal, sele, zincir, iç lastik (stok)
2 tayt, 2 forma, kask, nabız bandı, 3 kal

Bu ay eskidikleri, bozuldukları için aldığım şeyler. Orta düzey bir bisiklet parası...

Scudo
Bisiklete para kaçırmasaydım, her gece manda yoğurdu, Medine Hurması yerdim. Gerisini siz düşünün.
Ötesi de yoktur.:snzdglsn:

Yol ayakkabısına geçtim. Dün ayakkabı + pedala (kal dahil) 4800 Lira.

Bisikleti 2. el almıstım 1200₺,
iki adet matara 80₺,
3-4 iç lastık kullandım sanırım 250₺
yol ayakkabısına geçtim daha yenı, ayakkabı ve pedal 1400₺
bir de yol bilgisayarı almıstım 90₺
fakat lastıklerın değişim zamanı geldi..

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
yeni başladığımı varsayarsak ort bi 8000 9000 gitmiştir ki çoğu bisiklet patlağı lastik değiştirme ve jant değiştirme için

Toplam da 7 adet bisiklet var en ucuzu 20 bin tl! civarı 2 tanesine yeni dış lastik alacağım, Brooks sele alındı... yani masraflar çok.

Şimdilik 6.500 tl civarı😁 (Yeni başladım).

Hakkaten saçma bir başlık.
7 yıldır aynı bisiklete sahibim. Çok kullanmadim kabul ama masrafım bu sürede biraz makine yağı, iç lastik bir çift dış lastik oldu lafı bile olmaz.
Son 5 ay hobim oldu bu sefer lamba , çamurluk kıyafet derken biraz harcadım o da ama aman bir rakam değil. 1000.tl değildir. Ha yarı pro olmaya başladınmı bu ülkede her sey pahali.
Hala 28 jant 28 ya da 30 mm dış lastik bakıyorum ama tekine de 400 tl vermek istemiyorum. Tavsiyelere açığım.

Bir carbon jant setimiz olmasın mı dedik, 30k 'dan başlayan fiyatları görünce şimdilik olmasın olduk.

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
Son 6 ay içinde yaptiklarim;
Peugeot r13
Garmin 530 bundle
Moon sirius ve vortex 1300lm
Jordanred tayt ve forma
Freysport forma
Maxxis ic lastik x2
Decathlon üst içlik
.............
Öncesinden ise;
Kron tx150 hd
Kask
Ufak tefek aksesuar vs ler..
R13 fiyatina gore cidden guzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Smart trainer ı sattım (1750) elit suito akıllı trainer aldım (8000 ) Buarada 2 suluk aldım suluk tutucuyla birlikte 300 de onlar tuttu bide kısa çamurluklardan aldım koltuğun altına takılandan (çokta işe yaramıyor ). Yedek lastik aldım 2 tane 100 tl (ucuzundan aldım nasılsa patlıyor :) ) Yeni bufflar aldım 3 tane 400 onlar tuttu. Lambalar biraz zayıftı onlara 400 lira harcadım.... Harcamalar devam ediyor yani 😆 😆 😆 :harika: :harika: :harika:

yav bunların üzerine ben bi karbon bisiklet daha aldım onu tubless e çevirdim buna uygun ayakkabı ve pedal aldım seleyi sele italyanın sp 01 selesiyle değiştirdim iki tam takım forma aldım biri santini yeni kask yol bilgisayarı olarakta kullanabileceğimi yeni saat graveli çamuluk ve bagaj aparatıyla biraz daha gezi bisikleti formuna soktum fizik gidon bandı. kask altı kep aldım iki tane eldiven iki tane bakım için aldığım ürünlry yağ silikon sprey falan derken burası yaklaşık ikiyüz oldu. derin bir kuyunun içine doğru çekiliyorum sanırım :eek::eek::eek:

Bisikletim ST-R785 kollar vardı. İlk HD Di2 kol versiyonu. 510 gramdı. İkinci el, arızalı 2'si sağ 1'i sol 3 tane ST-R9170 kolu 7.500 TL'ye aldım. İkisinin arızası hortum girişleri yalama olmuş, birisinin yağ hazne kapağı yalama olmuş ve tamir edilmeye çalışılırken pistona parça kaçmıştı. Dışarıdan sıfır ürün kadar temizlerdi. Üçünü de tamir ettim. Bisikletime taktım, biri de yedek olarak duruyor. Çiftinin ağırlığı 320 gram.

Prologo Dimension STD sele kullanıyordum. 270 gram. Nack versiyonu (karbon, 160 gram) normalde fiyatı 160 euro civarında satılıyordu All4cicyling de beyaz renk ve stokta 1 adet kaldığı için 80 euroya düşmüştü. Daha önceli alışverişlerimden de 15 euro hediye çekim vardı. Toplamda vergisi kargosuyla 95 euroya geldi.

90 euroya Sram RED22 ruble buldum, 162 gram. Mevcut Ultegra rublem 260 gramdı.

Sırf bunlarla bisikletim 400 gram hafifledi.

Aero aynakol yapraklarını normal, delikli yapraklarla değiştirdim, Kaliperleri değiştirdim (R9170), İç lastikleri TPU yaptım, SramRED22 zincir derken toplamda 700 gram fark oldu.

Geçen sene R6870 arka aktarıcımı R8050 ile değiştirmiştim. OSPW kullandığım için R9150 ile aralarında 20 gram fark oluşuyor. Onun için arka aktarıcıyla ilgili bir planım yok ama ön aktarıcım R6870 onu R9170 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ağırlık farkı yaklaşık 40 gram ama ağırlıktan ziyade sistem, mekanik farkı için değiştirme isteğim var.

Jantlarım eskidi artık. Değiştir beni diye kaşıyorlar ama bu sene zor seneye ne olur belirsiz.

Hiç bir şey istesemde zor bu saatten sonra boy.198 kilo 140(135'e indim biraz) ama gene yeterli değil taşıyacak bisiklet nerde beni😴

Saymadım ama şu anki bisiklet dokuzuncu bisikletim.

Keşke 21 vitesli 700x38 dış lastik uyumlu kaliteli bir bisiklet alsaydım ve hiç değiştirmeseydim diye ah vah ediyorum.

Ne boş işlerle uğraşmışım beee. Al sat al sat al sat pufff.

Geri