Aytaç DİREK
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.690
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Canyon
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ilk bisikletimi 2014te 1000 tl ye 8 taksitle almıştım. ona aldığım ekipmanlar da en fazla 200-300 tl tutmuştur.
bu bisiklet çalınınca 15 ay önce 3600 tl ye ikinci el yol bisikleti aldım. ikinci el olmasında mıdır yoksa yol bisikleti olmasından mıdır anlayamadığım bi şekilde çok masrafı oldu. kaza yaptım jant değiştim. en büyük masrafım da o oldu. ayakkabısı, kalleri, giysisi vs derken kaza masrafları ile birlikte tahminimce 2 bin tl masraf yaptım bu bisiklete ve bu kadar sürede bana çok geliyor açıkçası.
Her siparişte hanım için de verilen siparişler dahil mi?
Bisiklet için ihtiyacım kadar olması gereken miktarın 2 katından biraz fazla harcamış olabilirim . Dur dedim mi? Hayır . Şu an gözüme kestirdiğim 4 ürün var. Pusuya yattım evde biraz suların durulmasını bekliyorum . (Eşimin kız kardeşi evleniyor da) . Akabinde kask, ayakkabı, forma ve eldiven alınacak .
Bu 4 ürünü almasam idare edebilir miyim? Kask oldukça eski. Önceliğim güvenlik sebebiyle bu. Ayakkabım aslında idare edebilir ama acayip uyumsuz ve yanlış bir ayakkabı. Bu da alınmalı. E günlük kullanımda işe gidip gelirken vs 2 üst forma yetersiz kalıyor. Eldiven ise almasam da olur ama bunlar alınmışken bir tane eldiven de olmasın mı be . Ama bu dört ürün için seçtiğim ürünler birazcık zorlayıcı rakamlarda olabilir .