Şimdi yorumları okuyorum da ne çok kavga etmek isteyen varmış yahu.
Ben de arkadaşı savundum başta ancak başta yazdıklarına dikkat etmemiştim. Bir şey olsun da kavga edeyim mantıgında birisiymiş. Yorumlayanlar da aynı şekilde.
Kadın namusumdur olayına gitmiş, "The Namus Saver" olmuş millet kendi çapında. İbrahim Tatlisesten sonraki p.z.v.klerin elinden alanlar grubu sizi gidi.
Kendisi olmasa koruyamayacak aklı sıra. Hayatınız boyunca pısırık, evinden çıkmayan, tek işi çocuk doğurup yemek yapmak olan, kocasından 5 öğün dayak yiyen ancak hayatı boyunca gıkını çıkarmayan kadınlar görmüşsünüz.
Bu kafalar gün gelir kadını da döver kendine karşı çıktı diye. "Erkek" ya aklı sıra, arkadasların dedigi gibi bir şeyler yapmak zorunda egosunu tatmin etmek için. Belki de içlerindeki eşcinseli böyle bastırıyor arkadaşlar (burada eşcinsellere hakaret veya assagilama yapmak istemedim, escinsel olmanın toplum tarafindan kötü görüldugünden arkadasların bu kısmını bastirmak icin bu tarz siddet egilimlerine girdigini düşünüyorum).
Muhtemelen hayatınız boyunca da "en iyi yaptiginiz" şey buymuş ki ,eğer arkadasların dedikleri gibi 3. kez yüklemenizse bu videoyu, bununla egonuz söndükçe şişirmeye calisip duruyorsunuz anlasilan.
Demem o ki kadın kendi namusunu da onurunu da senden benden iyi korur. Bu kafalardan çıkın artık.
Biri de erkeklikten bahsetmiş, silah taşıma olayina girmiş. Silahla karşındaki silahsıza sıkınca "dünyada yasayan en erkeksi erkek" ödülünü verecekler arkadasa. Yukarıda yazdigim durum bu arkadas icin de gecerli. Bu gibi insanlar da silah, bicak vs tasıyarak karşısındakine korku salınca kendini daha erkek zanneder. Çevresi onu misal hapiste gördügünde onun için övülecek bir şeydir bu. Birini vursa en azından 10 sene boyunca facebookta popüler olur. Bu gibi tiplere iki karşıt görüş sunsan çıkarır silahını ,erkekligin son noktası icat stres çarkından sonra, sorununu böyle çözmeye çalışır çünkü kurtlar vadisi ile büyümüştür.
İnsanların acınası halini gizlemeye çalışmaktan başka bir şey degil bu.
Haydi iyi günler.