Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken laf atma kavgası...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bi çok forumdaş da arkadaşın yaptığını tasvip etmiş, hiç şaşırmadım. Öngörüden ve aklıselimden yoksunuz çünkü. Orada şans eseri adamları dövebilmişsin. Ya birisi bıçak çekip seni yaralasaydı, hatta öldürseydi. Ya da sen adamlardan birisini kazara sakat bıraksaydın, hapse girseydin. Bunları hiç mi düşünmüyorsunuz, bu kadar mı öngörüden yoksun, tamamen içgüdülerine yenik düşmüş insanlarız? Trafikte kavga edip silah çekip adam öldüren ve hem o adamın hem de kendisinin çocuklarını babasız bırakan insanları görmekten hiç mi utanmıyoruz da o insanlardan birisi olmak için çaba sarfediyoruz. Biraz düşünerek hareket edin yahu. Git polis çağır, ha polise de güvenmiyorsan al kız arkadaşını daha elit, oturaklı yerlerde gezin, insanların size laf atmayacağı bir şehre taşının, hatta ülke değiştirin. Hayatınızı kaydırmayın. Bir kelime için hayatınızdan olmayın.

Scudo
ellerine kollarına sağlık müzik eşliğinde bi güzel cevaplarını vermişsin

şu "tasvip etmeyenlerin" başına gelmez ki şöyle olaylar ah be kardeşim... Yaşamadan bilemiyorlar anca kuru sıkı işte.

- off yavrummm ben de binim mi bisikletin arkasına?
+ kime dediniz onu beyefendi?
- yanındaki yavruya dedim la.
+ sizinle hukuki yollardan savaş vereceğim lütfen böyle şeyler yapmayın :D

Eline yüreğine sağlık hocam iyi benzetmişsin tacizci çomarları. Bununla övünmek de sapına kadar hakkın. Şu yaptığını asla yapamayacak tonlarca pısırık kaynıyor ortalık. Bu başlıkta da belli oluyorlar zaten. Adamın yanındaki kadına laf atacaklar yok efendim şiddete karşıyız laf atsın. Diyorum ya inşallah bu tarz olaylar başına gelir bu "şiddete karşı" olanların.

@televole2 Tamam, ben pısırığım. Gördüğüm kadarı ile sen de "laf atmaya" meyillisin bu videodaki arkadaşlar gibi ki hemen isim taktın bana, ama bak ben sana hakaret etmiyor ya da seni dövmeye kalkmıyorum dikkat edersen. Neyse, sana bir soru, hani sen pısırık değilsin ya, çok cesursun ya, diyelim ki o adamlar sana bıçak çekti. Hatta atıyorum birisi şak diye belinden silahı çıkardı, şarjörü çekti "şakşuk" diye, sonra sana doğrulttu. Diğer adam da aldı bıçağını gitti kız arkadaşını yakaladı, bıçakla bi taraftan tehdit ederken bi taraftan da diğer elini vücudunda gezdiriyor? Şimdi cesur arkadaşım bana bi anlat hele, ben çok pısırık olduğum için bilmiyorum bu durumlarda ne yapılır, sen bana bi anlat da ben de nasipleneyim.

@tolgahantanguc , Bu videoyu nasıl bir platform olduğunu hatırlamıyorum ama izlemiştim daha önce. Görebildiğim kadarıyla o iki adamdan daha iyi dövüşüyorsunuz. Bu tür durumlara hazırlıklı da olabilirsiniz, ama çok basit bir şeyi hatırlatmak isterim, kadınlar bu tür durumlarda çoğunlukla laf atan kişiye cevap vermezler ve bu laf atanı olabilecek en fena biçimde zavallı duruma düşürmektir aslında. Tabii anlayana, birçok durumda lafa atan sersemler kayıtsızlık (tepkisizlik değil) karşısında iyice sersemlediklerinden aptallığa devam ederler. Kız arkadaşınız, siz o iki budalayı dövmeseniz de buna içerlemezdi emin olun. Zaten videodan anlayabildiğim kadarıyla, durumun inisiyatifini doğrudan kendinize mal ediyorsunuz. Kız arkadaşınız size bir şey olacak diye korkuyor ve refleks olarak çığlık atıyor. Yani kendisi başka bir şeyin derdinde ve bence en sağlıklı tepkiyi veriyor.

Elbette onun yanında ve tarafında olacaksınız ama bence marifet bu iki gereksiz adamı yerden yere vurmak değil. Bazı hareketler, mesela bu örnekte olduğu gibi bir kadına laf atma ya da onu zayıf görerek taciz etme vb. birçok insan için gerçekten tiksinti uyandırıcıdır. Tiksinti verici olanı buna neden olanın yüzüne çarpmak gerekir öncelikle, bunun atlanabilecek bir aşama olduğunu sanmıyorum. Doğrudan adamları yere indirmekse 'gücü gücüne yetene' derler ya işte buna denk düşüyor.

Velhasıl kadınları zayıf görmemek ve kendilerini ilgilendiren konularda önceliği onlardan gaspetmemek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: mertznc
@Trekkie Ben de belimden emaneti çıkarır sıkarım dizlerine bu kadar basit... Boşuna uzun uzun yazmışssın senaryoyu pısırık kardeş.

@televole2
Büyük konuşmayın. Arkadaşlar haklı.

Kesinlikle en doğru hareketi gerçekleştirmişsin sonuna kadar desteklediğim olay. Bu tür insan görünümlü tipler bi tek bu dilden anlarlar ders olmuştur umarım. Bundan sonra bi kadına laf atarken 2 hatta 3 kez düşünürler .

@televole2
Bisiklette taşırken aerodinamik olarak sorun oluşturmayacak, nice çabalarla 7,5 kiloya indirdiğim bisikletimi fazla ağırlaştırmayacak emanet arıyorum. Yardımcı olursunuz umarım ?
Bazen sinirlendiğim insanlar oluyor onlara sizin gibi hemen oracıkta ateş etmek istiyorum. (Bisikletimin gidon uçlarına mızrak ekledim 100'er gram ağırlaştırdı ama caydırıcı oldu) Karbon namnulu bir emanet iş görür mü? Yoksa enerji içeçeği + prozac / xanax karışımına devam mı edeyim?

@BerkEvren Kuru sıkıyla başlayabilirsin. Net üzerinden bir sicil kaydı göndererek temin edebilirsin. Elin alışınca daha sonra gerçek tabancaya geçersin. Bunun da türlü illegal yolları var temini çok basit.
Sinirlendiğin insanlara ateş etmek tamamen senin tasarrufunda olan bir şey. Bu başlıkta konuşulan olay gibi durumlarda ben ateş etme taraftarıyım. Sen "gukuk" yollarından hakkını arayabilirsin de. Esprilerine hiç gülmedim.

Eline koluna sağlık bir daha bir kıza laf atmamayı öğrenmişlerdir umarım..Ben orada olsaydım daha kötü sonuçlar olabilirdi karşı taraf ucuz yırtmış nede olsa adanalı damarı var :)

@BerkEvren
Küçük bir glock iş görür, hafif ve küçük. Molotoflu sürüş grubu güzelmiş de son zamanlarda benzinciden şişeye benzin almak zorlaştı. Biz de marangoz arkadaşların da yardımıyla bisiklette taşınabilir boyutlarda mancınık, katapult yaptık mühimmat derdimiz kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Sadece şunu söyleyeyim bunun onaylayan arkadaşlar kız arkadaşınıza laf atan iki kekoyu dövünce kendinizi daha erkek mi hissediyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: ilayda i
@KüçükGiant erkek ve kadın neden yaratıldı bir düşün derim biz sahip çıkmıcazda ne yapacaz o kadarda düşmeyin yanımdaki kıza laf atacak adamdan kan alırım şırıngayla o kadar ..

yine hukuka, kolluk kuvvetlerine inanan medeni insanlar ve barzoların kapıştığı bir konu. milletimizin özetini izliyoruz forumda, üzücü.

• Beğen
Tepkiler: Boran Selçuk
Şimdi yorumları okuyorum da ne çok kavga etmek isteyen varmış yahu.

Ben de arkadaşı savundum başta ancak başta yazdıklarına dikkat etmemiştim. Bir şey olsun da kavga edeyim mantıgında birisiymiş. Yorumlayanlar da aynı şekilde.

Kadın namusumdur olayına gitmiş, "The Namus Saver" olmuş millet kendi çapında. İbrahim Tatlisesten sonraki p.z.v.klerin elinden alanlar grubu sizi gidi.

Kendisi olmasa koruyamayacak aklı sıra. Hayatınız boyunca pısırık, evinden çıkmayan, tek işi çocuk doğurup yemek yapmak olan, kocasından 5 öğün dayak yiyen ancak hayatı boyunca gıkını çıkarmayan kadınlar görmüşsünüz.

Bu kafalar gün gelir kadını da döver kendine karşı çıktı diye. "Erkek" ya aklı sıra, arkadasların dedigi gibi bir şeyler yapmak zorunda egosunu tatmin etmek için. Belki de içlerindeki eşcinseli böyle bastırıyor arkadaşlar (burada eşcinsellere hakaret veya assagilama yapmak istemedim, escinsel olmanın toplum tarafindan kötü görüldugünden arkadasların bu kısmını bastirmak icin bu tarz siddet egilimlerine girdigini düşünüyorum).

Muhtemelen hayatınız boyunca da "en iyi yaptiginiz" şey buymuş ki ,eğer arkadasların dedikleri gibi 3. kez yüklemenizse bu videoyu, bununla egonuz söndükçe şişirmeye calisip duruyorsunuz anlasilan.

Demem o ki kadın kendi namusunu da onurunu da senden benden iyi korur. Bu kafalardan çıkın artık.

Biri de erkeklikten bahsetmiş, silah taşıma olayina girmiş. Silahla karşındaki silahsıza sıkınca "dünyada yasayan en erkeksi erkek" ödülünü verecekler arkadasa. Yukarıda yazdigim durum bu arkadas icin de gecerli. Bu gibi insanlar da silah, bicak vs tasıyarak karşısındakine korku salınca kendini daha erkek zanneder. Çevresi onu misal hapiste gördügünde onun için övülecek bir şeydir bu. Birini vursa en azından 10 sene boyunca facebookta popüler olur. Bu gibi tiplere iki karşıt görüş sunsan çıkarır silahını ,erkekligin son noktası icat stres çarkından sonra, sorununu böyle çözmeye çalışır çünkü kurtlar vadisi ile büyümüştür.

İnsanların acınası halini gizlemeye çalışmaktan başka bir şey degil bu.

Haydi iyi günler.

iyi yapmışsın eline sağlık da şu kavgalarını anlatanlar sürüsüne katılmasaydın keşke.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri