Scudo Sports

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

Karavan ve motosikletle sayısız yurt içi ve yurt dışı gezi kamp yaptığım için Fark;Başarı...Benzin,elektirikle değil sağlık,inanç,pedal kuvvetiyle bitirilmiş mesafenin başarısı

Scudo
Bisiklet sessiz gidiyorsa kendimi uçuyormuş gibi hissediyorum.
(Bisiklet sessiz gittiği zaman çok mutlu oluyorum, doğal olarak hemen tekerim patlıyor)

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: TafLan ve specific
Oyuna devam..
Biz hiç kaybolmadık
Biz hiç kaybetmedik desem yalan
Oyuna devam..
Biz hiç yorulmadık
Biz hiç yenilmedik desem yalan
Oyuna devam...

• Beğen
Tepkiler: five
Eğlenceli v keyifli bir spor olmasınin yanında, yeni insanlar, beraberinde yeni yerler keşfetmek. .
Son zamanlar farkettiğim bir durum;
Meditasyon yapmak gibi bisiklet sürmek.
Plaza diliyle interaktif şekli meditasyonun. .
Zihin, beden, akıl ben denen şeyin altına ne giriyorsa hepsi tek bir odakda v o anda toplanıyor. Deneyimlemek lazım 😎🚲♾️

Kendi bedenim ile bir çatışma ve ilerleme halinde olma fikri çok motive ediyor beni. Ama yanlız olma hissi de muazzam ve tarifsiz huzurlu.

Her çevirişte pedalı geçmişin tüm filmi makara gibi dişlilerimin arasından geçerken kare kare ben gözüm ufuktayken bu filmin bitmesini isteyip gelecekte daha güzel ,ümitli yarınların hayaline kavuşma isteğiyle ilerlerim güneşin ufukta battığı yöne doğru…

Her çevirişte pedalı geçmişin tüm filmi makara gibi dişlilerimin arasından geçerken kare kare ben gözüm ufuktayken bu filmin bitmesini isteyip gelecekte daha güzel ,ümitli yarınların hayaline kavuşma isteğiyle ilerlerim güneşin ufukta battığı yöne doğru…

Aklıma Red Kit çizgifilmin bitiş müziğini getirdiniz. :kyfmyrn:

"i'm a poor, lonesome cowboy
and i'm a long long way from home"

Yani;
"Ben fakir, yalnız bir kovboyum
Ve evden çok uzaklardayım"

Lastik patlağı dışında ne sorun çıkabilir? Çıkacak acaba ? Diye düşünüyorum çoğu zaman...

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geri