Scudo Sports

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

İlk bir kaç saat huzurlu hissediyorum fakat sonrası da oturan yerlerimi hissetmiyorum ama insan poposunun kıymetini anlıyor :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Hasan Uzun
Scudo
sağ kulağımda kulaklık müzik dinliyorum, sol kulağımda arkadan gelecek tırların seslerine ve kornalarına dikkat kesiliyor. şehir dışında ve yokuş aşagı inerken bağıra bağıra şarkı söylüyorum. yokuş aşagı inerken rüzgarın yüzüme vurduğu an özgür olduğum aklıma geliyor.

• Beğen
Tepkiler: DumbWarder
@1dost dostum kusuyorum derken içimdeki derdi kederi atıyorum falan demek istemiş yanlışım varsa düzelt @bkaan

• Beğen
Tepkiler: bkaan
Malesef bu aralar ya derse yetişip yetişemeyeceğimi ya da yaktığım kalorileri tekrar almak için kaç gram makarna yemem gerektiğini düşünüyorum. :acpsnr:

@aliyazc İzlerken bile korktum, inşallah hala yaşıyordur arkadaş. :D

@aliyazc assikome dedirten olay :D Off izlerken bile kalbim güp güp çarptı. Ben olsaydım orda ayaklarım kesin bir taraflarıma değercesine pedallardım :D

Yokuş aşağı: Yavaşla, yavaşla, Yavaşla!
Düz yolda: Az kaldı, az kaldı, az kaldı.
Yokuş Yukarı: Bisikletten nefret ediyorum, bisikletten nefret ediyorum, bisikletten nefret ediyorum!

Rüzgarın ve güneşin fücudunuzda yaptığı dans...Anlayamazsınız....böhüağğğ

Açlık,kuraklık,ılık ılık akan ter!

bazen sağa direksiyon çevirdiğimde sol ayağımın tekere sürttüğünü görüyorum. acaba bir gariplik var mı bende filan diye düşünüyorum. ayağım mı uzuyor çözemedim:)

Bisiklet sürerken özgüvenim tavan yapıyor nedense:cool:

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@omur_ms ilk defa benim yasadigim sorunu yasayan birini gordum. Eskiden problem olnadigini dusunurdum simdi suphelendim. Sende de donerken frenleme etkisi yapiyor degil mi?

Damarlarımda dolaşanın kan değil, resmen bir lav olduğunu hissediyorum. O kadar büyük bir yaşam enerjisi doluyor ki abartmıyorum. İnsanlıktan çıkıyorum, çocuklaşıyorum, şarkılar söylüyorum. Resmen bir terapi oluyor bana bisiklet.

Mavic Ksyrium Elite jantlarım çukura girince yoğun bir "duygusallık" hissediyorum.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Geri