Scudo Sports

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

Scudo
Bisikletle trafikte araçların içinden geçerken Kral gibi, araçla trafikte beklerken yanımdan bisiklet geçtiği zaman Ezik gibi hissediyorum.

Evet evet hissettiğim tam olarak bu.

@1dost yenisin di mi? anlamlandıramadın tabi..neyse ilerde inşallah dost..

• Beğen
Tepkiler: DumbWarder
@bkaan Neden kusuyorsun dostum?

sağda parketmiş araç kapıyı açacak mı? solumdaki minibüs sağa kıracak mı? arkamdaki araç yanımdan mesafe bırakarak mı geçecek?

işte hep bunlar istanbul, hep trafik....

ama herşeye rağmen verdiği huzur paha biçilmez.

Sinirli stresli olup bisikletime bindiğimde mazlumu getirin bana sahnesini yasatiyorum ona :) ve sakinlestigimi hissediyorum en güzel en sadik terapistim benim, istediğim zaman istediğim yere gidiyorum mutluyum ya :) rizenin bir tepesine gidip şehri izleyince kendimi çok iyi hissediyorum yazın denize kadar sürüp denize atlayacagimi hayal edip muhteşem hissediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Trafikte genelde agresif sürmek çok hoşuma gidiyor kaldırımlarda vs. ön kaldırma valla biraz tehlikeli ama eğlenceli :) Trafiğe kapalı alanlarda genelde uzun turlar yapıyoruz bazen yokuş aşağı top speed deniyoruz :)

Şahsen şehir gürültüsünden uzaklaşınca dünyalar benim oluyor kent ormanı vb yerlere gidip doyasıya orman sürüsü yapıyoruum ;)

• Beğen
Kendimi beygir gibi hissediyorum.:cool: Şaka bir yana bana özellikle bol mıcırlı sağımda ve solumda bahçelerin olduğu yollarda verdiği haz inanılmaz.

"Biz" degil de "Ben" olmanin tadi en cok bisiklet tepesinde cikiyor, dogasi geregi. Ne diger bisikletciler, ne araclar, ne de herhangi biri ya da bir sey; Sadece ben oluyorum bu evrende, ben hukmediyorum her seye. Seviyorum bu duyguyu.

• Beğen
Huzur arkadaşım huzur. Keşke bisiklet sürerken sadece doğanın sesini duyabilsek.

Bisiklet sürerken ağladığım da oldu; heyecandan, adrenalin ve mutluluktan bağırdığım da. Ama bu kadar karmaşık duyguları hiçbir zaman günlük yaşantıda bulamadım. Bisiklete binerken ben oluyorum, kendimi hissediyorum :)
Bu yazıyı yazdıktan sonra bisiklete binmeye gitti... :hhhhhh:

• Beğen
klasik bir cevap olacak ama tek kelimeyle özgür. asıl benim için bisiklet sürmenin başka zevkli bir yanı var. bisiklet sürerken tamamen yola odaklanıyorum. gün içinde, çalışırken, evde otururken ve başımı yastığa koyduğumda aklımda dolanan binbir sorundan bir tanesi bile yolda aklıma gelmiyor. tamamen transa geçiyorum diyebilirim.

Bazı zamanları ''popom artık bana ait değil'' diye düşünüyorum. Öldürecek bu sele beni :D Tabi bir de işin özgürlük boyutu var istediğin yere sıfır masrafla gitmek var.

• Beğen
Tepkiler: DumbWarder
İlk on dakika brn bir korkuyorum ya. Hakim olamiyorum boyle bacaklar titriyor kalp atisim hizlaniyor o derece. Sonra gidiveriyor
Acaba sorunum ne

kendimi şanslı hissediyorum... bir de becerikli... ve cesur :harika:

• Beğen
Geri