Scudo Sports

Bisiklet sürerken neler hissediyorsunuz?

Scudo
@Tahir Keskin

Ne demek istiyorsun arkadaşım sen şimdi. :mad:
Sanki orda bana bir gönderme var gibi geldi :D

Yol bisikletinde: Lastik basıncını hissediyorum :D totom basınç sensörü gibi oldu, uzun süreli dik tırmanışlarda 39-52 aynakolu da hissettiğim oluyor. açıkcası yol bisikletinde duygularımı bastırıyorum çünkü vücudumu dinliyorum sürekli.

Yol bisikletinden babamın şehir bisikletine geçince (sele borusu ve maşa amortisörü, kanepe gibi sele, martı gidon) uçan halıya binmiş gibi hissediyorum.

Bisiklet sürerken bisikleti hissediyorum...

Her türlü yol koşulunda her bir aksamının sesini dinliyorum. Trafikte dışarıya dikkat ederken, gördüğüm güzellikleri seyredip tadını çıkarırken aynı zamanda beynimin bir bölümü de bu sesleri dinleyip aniden oluşabilecek arıza anındaki sesleri duymak için hazırda bekliyor.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Bisikletle kısa sürüş: Mutluluk
Uzun sürüş: Mutluluk, heyecan, özgürlük
Tur: Mutluluk, heyecan, özgürlük, huzur
(Yokuşları sevmem ama) :)
Motosiklet: Mutluluk, heyecan
Araba: Sıkılma. Müzik açmazsam daralıyorum
Hissettiklerim bunlar. Bisikletin Seratoninle ilişkisi işte... ;)

• Beğen
Tepkiler: pilot
Ayrıca felç trafiğin arasından akarken hissettiklerimi anlatamam :D

• Beğen
Tepkiler: C. Yavuz
Deyim yerindeyse serotonin ve endorfin manyağı oluyorum. :mlk:

Birde insanlarla göz göze gelince mutlaka elim ve ya başımla selam verdiğimi farkettim.Sanırım bu da istemsizce, bisikletin verdiği huzurdan kaynaklanıyor.Oysaki günlük hayatta bir "merhaba" dan bile ne kadar uzağız.

stres kalmıyor, rahatlıyorum. çıplak ayakla toprağa elektrik vermekten çok daha etkili

• Beğen
Tepkiler: pilot
Bisikletimin ne kadar hantal olduğu kendime ne kadar eziyet ettiğim :)
Keşke bir yol bisikletim olsa hızlı bir şehir bisikletim olsa diyorum..

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Valla yalnizlil hissediyorum. 1 er gun arayla 15km civari 5kullaniyorum isten gelince, ama yanimda kimse yok. Nevsehirde sehir disi yollar da hep tirmanis o yuzden yoruyor.

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

Hergün arabayla gidip geldiğim yollardaki rampaları yeni farkettiğimi düşünüyorum

• Beğen
Herkesin yazdigi seylere benzer seyler bende hissediyorum.
ayrica ozellikle bos yollarda isem kendi kendime konustugumu farkediyorum. Kendime birseyler anlatiyorum, bazen unuttugum seyler geliyor aklima.
unutkanlik problemim var diyebilirim, ancak bisiklet uzerinde zihnim aciliyor :)

• Beğen
düz yolda mutluluk,

tırmanışta zorlanmayla karışık bir çoşku,

inişte ise rüzgar...

• Beğen
Özgürlük hissiyle karışık bir haz. Hele de sizin bisiklete olan sevdanızı görüp imrenen insanları gördükçe daha da artıyor bu his. :)

• Beğen
Geri