Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet sürerken zikr çekmek

@Candan Biberci

forumdan kaldırılacak topikler var bu konuyu bilare ulaş dostum ile konuşacağım fikrini alacağım ..tamamı ile buranın bisiklet üzerine odaklanması talebim olacak ,,

Scudo
Buradaki kaynamanin sebebi nedir gercekten ?
1. Bisiklette zikiir cekilmez mi genel kanaat ?
2.Bunu yapabilirsin ama forumdan saklamalisin mi?
3. Herhangi bi inancim yok , inananada ayar olurum mu ?
4. Konuyu acan arkadas gosteris yapiyor sanki mi ?
5. Kendi inandigima inanmayan kahrolsun mu ?

Kendinize bi sorun bunu

Buraya çok ağır bir giriş yazmıştım da, sildim.

Arkadaşlar, siz iyi misiniz? Müslümansınız ama öğle vakti demeden, mütemadiyen içkiye falan mı abanıyorsunuz? Yahu başka forumlarda, yabancı forumlarda insanlar yarışlardan konuşuyor, ekipmanlardan konuşuyor, antrenmanlardan konuşuyor, beslenmeden konuşuyor ya da hiç olmazsa şehiri ya da ülkesindeki bisiklet kültürünü geliştirmekten konuşuyor. Siz burada gelmiş bisiklet üzerinde zikir çekmekten, ayetel kürsü okumaktan falan konuşuyorsunuz? Bize ne ulan, bize ne? Bisiklet sporuna yararı nedir bu söylenilenlerin? İnsanların İslam'la olan bağını arttırmasına yardımcı olmak istiyorsanız onun yeri burası mı?

Yönetime de ağzımı açıp tek laf söylemiyorum. Paragöz, reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığındaki insanlar dolu olmalı yönetimde. Böyle bir şeye izin vermek, sitenin akışına hiç ama hiç karışmamak gerçekten popülarite fikriyle kendinden geçmiş olmayı gerektirir. Umarım ilerleyen zamanlarda şu siteye güzel bir alternatif çıkar da çekip gidecek bir yer olur.

@drumbanger
Kanka öyle deme ibadet halka acik alanda yapilir ve herkese söylenir. Herkes bilmezse sevap yok :D kime hava atacam kanka no prim

@M.A.Y.

inan ki ilk kelimeyi gördüm okumadım, hani bana saygı ?

ibadeti tanrıyla aranda yap bisiklet forumunda değil, sizlerin yaptığı burda din misyonerliği ve primcilik. Birbirine eş dost olan insanları din, siyaset yüzünden birbirinden ayırmak.

İnsanlar kardeştir

Konu sahibi arkadaşım kusura bakma ama, bunun yeri burası değil. Dini forumlarda bu konuyu açarsan daha sağlıklı olacaktır.

Gün gelicek, boş zamanlarımızda zikir çekmediğimiz, ibadet etmediğimiz için bizi içeri bile atarlar. Hatta karıya kıza tecavüz edip sonra "yaw aççıg giyiniyodu" demediğimiz için de toplumdan da dışlanırız. Kafa kesmediğimiz için din düşmanı oluruz ama sadece adını ve ilk ayetini bildiğimiz kitabı okumadan doğuştan hafız oluruz.

• Beğen
Tepkiler: Kayra lazoglu
İlk ekşi sözlüğü kirlettiniz, şimdiki hedefiniz bisikletforum mu ?

Farkındasınız değilmi günlük konularda birbirini beğenenlerin nasılda böyle bir konuda ayrıştığını ?
Benmi câhilim yoksa onlarmı çok akıllı ?
Benmi imansızımda onlarmı imân ehli ?

Ben beliki yüzbin zikrederim rabbimi boşa gider ama imansız gözüyle baktığın bir kez gönülden zikrederde senin yüzbininden daha evla olur.

@M.A.Y.

inanır mısın sen ve senin tanıdıklarını muayene edip doğru tanı ve tedaviyi koyacak doktor rolünü oynayacağım tam 5 sene sonra. En kısa sürede psikiyatri alanında uzman doktor olmuş hocalarımdan birinden gidip sıra alayım haklısın.

Sen ne oldun usta ?

@M.A.Y. bunu birde arabistanda yaşamış birine söyle bak sana ne cevap verecek

• Beğen
Tepkiler: berktx
Neyse arkadaşlar size "iyi" forumlar.
Kaskınızı bu kez forumda atılacak taşlar için takmanızı tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@M.A.Y.

Bu yazıdan sonra halen daha "gösteriş" diyebilenden şüphe bile duymam. Dolayısıyla geriye pekte söylenecek bir söz kalmıyor.

Ayrıca yöneticiler bu konuyu kilitlerlerse anlarım ama silerlerse çok üye kaybedeceklerinden de eminim.

@Togursamsun
Hamdolsun Mekke'yi de Medine'yi de ziyaret etmek nasib oldu, arkadasin hayal dunyasindan paylastigi seylerin hicbirini gormedim.
Afedersiniz, oraya gittigimizi yazmamiz cok yanlis oldu, hatta gosteris oldu dimi?
Siz ne kadar kaldiniz Arabistan'da? Tecrubelerinizi paylasirmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bence konu kapatılsın,gereksiz münakaşanın kimseye yararı yok.
Kuyuya taş atan da bir kenarda kıs kıs gülmesin..

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Soyle yapsak yada dusunsek daha mantikli olmaz mi ? Dileyen zikir yapsin dileyen yapmasin ama birbirimize saldirgan tavirlar gostermesek bence bu daha erdemli bi yaklasim olur

Geri