Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet taşıyıcılar

Anladım yani tabi burda beklentiler ön planda oluyor sizin içinize hangisi sinecekse onu almanız benim de tavsiyemdir ben kendi kullanıcı deneyimimi paylaştım böyle ürünler almak isteyen arkadaşlara bir katkıda bulanalım maksadında

• Beğen
Tepkiler: r.ezk
Scudo
Benim görüntü bu şekilde, öğleden sonra ailecek pazar gezmesine çıkacağız.

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/18/6feba2ad92d732cad531794b11b056fb.jpg

@r.ezk
bende beğendim fiyat bir ayda 150 tl ye ulaşmış.

@Tolga Uşaklı
araç megane3 sw sport tourer sanırsam. yakışmış ama.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Uşaklı
İyi birşey isterseniz THULE ye bakın derim :harika: :)

Evet arabam MST olarak kısalttığımız model, güzel araba, 2011'den beri keyifle kullanıyorum.
Biraz alçak ama onun dışında her türlü spor ve aktivite için uygun. :)
Bisikletler takılı iken bu şekilde gözüküyor.

20150118_124638.jpg

Bisikletleri de aşağıdaki şekilde 5 dakikada takabiliyorsunuz bu taşıyıcıya. :)

Kazasız belasız kullanın inşallah. Belli ki aracı özenli kullanıyorsunuz tertemiz maşallah.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Uşaklı
Teşekkür ederim, araba delisi değilim ama iyi bir kullanıcı sayılırım :)

merhaba arkadaşlar.taze bir bisikletciyim.kızımda salcano bodrum-oğlumda salcano ng750-bende de salcano city fun 70 v var. araç arkasında 3 bisiklet taşıyabilecek ve mümkünse çeki demirine takılan taşıyıcı araştırıyorum ama çeki demiri fiyat ve prosedürü nedir veya tecrübesi olan arkadaşlardan fikir almak isterim.aracım opel astra classic sedan.

Aracınızda çeki demiri var mı ?

çeki demiriniz yoksa çeki demiri taktırıp ruhsata işletmeniz gerekiyor. masraflı ve uğraş istiyor. bende ilk bisiklet aldığımda sizin gibi çeki demirine niyetlendim fakat masrafı ve prosedoru görünce vaz geçtim. SARIS BONES RS markalı amerikan mali 3 bisiklet taşıyabilen araç bagajına monte edilen bir taşıyıcı aldım. aynın anda 3 bisiklet taşıyorum, uzun mesafe ve şehir içinde sık sık da kullanırım. kesinlikle tavsiye ederim, piyasada bulunan taşıyıcıların en iyilerinden, fiyatı biraz pahalı ama bütçeniz varsa kesinlikle öneririm, çok güvenli..

• Beğen
Tepkiler: m/yalcin
hayır henüz yok biraz baktım teferruatlı ve maliyetli gibi.kararsız kaldım .hala araştırıyorum.

bence hiç düşünmeyin, çeki demirine vereceğiniz parayı dediğim markadan bir taşıyıcı alın, isterseniz internetten markanın videolarınıda izleyebilirsiniz, ne araca nede bisikletlere en ufak bir zarar vermiyor, ayrıca kilit mekanizmasıda var aracınızın üzerinde kitlediğiniz zaman başkası tarafından sökülemiyor da...

• Beğen
Benim aracım Megane Sport Tourer, çeki demiri takılı ancak ruhsata işlenmiş durumda değil.
Ben 3.30 boyundaki botumu taşımak ve römork bağlamak için taktırmıştım geçen yaz.
Çeki demiri için benim aracın arka tamponu çıkardılar, tamponun arkasındaki orjinal parçayı çıkarıp yerine çeki demirli parçayı taktılar. Yanlış hatırlamıyorsam 450 TL para vermiştim.

Vizeye daha zaman olduğu için gidince ne olur bilemiyorum, belki de vizeden önce çıkarır, sonra tekrar takarım.
Hafta sonu Marmaris'e gezmeye gittim, yolda polis kontrolü vardı, bakmadılar bile.
Şu ana kadar da kimse sormadı bunu ruhsata işlettin mi diye ama bir arkadaşım kendi aracında aldığı gibi ruhsata da işletti, tercih meselesi.

Benim tavsiyem tavan tipi taşıyıcı almanız yönünde, bende iki tane taşıyıcı var o şekilde kullanıyorum.
Yalnız sizde tavan rayı olmadığı için maliyetli olur biraz ilk kurulum ama sürekli biniyorsanız ve uzaklara gidiyorsanız almanızda fayda var.
Bende sürekli aracın üzerinde takılı taşıyıcılar, biraz ses yapıyor ama alıştık.

@alpr60
teşekkür ederim alatin.com.tr de değişik modeller buldum sayenizde.selamlar.

@m/yalcin

rica ederim, alırsanız memnun kalacağınızdan emin olun..

• Beğen
bones rs aldım .kurdum denedim başarılı.teşekkürler.

Arkadaslar konuyu hortlatiyorum, bisiklet tasiyici kullananlar tasiyici varken bagaj kapagi aciliyor mu cok onemli ve acil? Aracim astra j hb

merhaba,

volvo xc60 2015 model araç için doğru olan ve alınabilecek en iyi bisiklet taşıyıcı hangisi sizce? internetten baktım biraz ama çok seçenek var kafam karıştı, yardımcı olan birileri olursa şimdiden teşekkürler...

selamlar

özgür

Benim de cok ihtiyacim var. Araba sedan 2010 vw jetta. Genel sedanlar ve hatcbackler icin standart bir tasiyici oneriniz varsa guzel olur.

Geri