Benim aracım Megane Sport Tourer, çeki demiri takılı ancak ruhsata işlenmiş durumda değil.
Ben 3.30 boyundaki botumu taşımak ve römork bağlamak için taktırmıştım geçen yaz.
Çeki demiri için benim aracın arka tamponu çıkardılar, tamponun arkasındaki orjinal parçayı çıkarıp yerine çeki demirli parçayı taktılar. Yanlış hatırlamıyorsam 450 TL para vermiştim.
Vizeye daha zaman olduğu için gidince ne olur bilemiyorum, belki de vizeden önce çıkarır, sonra tekrar takarım.
Hafta sonu Marmaris'e gezmeye gittim, yolda polis kontrolü vardı, bakmadılar bile.
Şu ana kadar da kimse sormadı bunu ruhsata işlettin mi diye ama bir arkadaşım kendi aracında aldığı gibi ruhsata da işletti, tercih meselesi.
Benim tavsiyem tavan tipi taşıyıcı almanız yönünde, bende iki tane taşıyıcı var o şekilde kullanıyorum.
Yalnız sizde tavan rayı olmadığı için maliyetli olur biraz ilk kurulum ama sürekli biniyorsanız ve uzaklara gidiyorsanız almanızda fayda var.
Bende sürekli aracın üzerinde takılı taşıyıcılar, biraz ses yapıyor ama alıştık.