Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

Sabri YILDIRIM

Daimi Üye
Tepki
272
İsim
Sabri YILDIRIM
Bisiklet
Sedona
@karaomermustafa

Arkadaşlar selamlar,

Tüm bisiklet severlerin beğeneceği bir kaç bisiklet tişörtünü paylaşmak istedim. Aslında bu maceraya kendi tasarımlarımı basıp giymek için çıkmış olsam da, şu an bir e-ticaret sitesine kadar ilerledim :)

Bisiklet dışında da modeller üzerinde çalışıyorum ve kendi istediğiniz tasarım/görsel/fotoğraf üzerinden de baskı yapabilirim. Tişörtler %100 pamuk ve kullandığım boya su bazlı kimyasal içermeyen Dupont markasının özel boyasıdır. Terleme - çatlama yapmaz ve tamamen organiktir.

Merak edenler için: (link)

b-04b.jpg

b-09b.jpg

b-13b.jpg

b-14b.jpg

b-05b.jpg

b-07b.jpg

b-10s.jpg

b-07s_z98y-yf.jpg

Scudo
Acaba formada üretmeyi düşünüyormusunuz cidden güzel olmuş tişortler

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
@Emreyasir22

Normal şartlarda baskının %100 kalitede olması için kumaşın %100 pamuk olması gerekiyor. Ancak baskı makinasını aldığım üretim yerinde mayo kumaşına da baskı yaptıklarını ve havuz/deniz kullanımı sonrasında baskıyı problemsiz olarak test ettiklerini söylemişlerdi. Ben denemedim :) Ama toplu bir sipariş söz konusu olursa dener buradan da paylaşırım.

abi çok iyi ya :krktm:

• Beğen
Tasarımlar güzel olmuş, özellikle Ride yazılı olan hoşuma gitti. Çalışmalarınızda başarılar dilerim, yalnız biraz da Mtb ciler için birşeyler yapmak lazım :)

@ratm Aslında sitede farklı modeller de mevcut ama daha yeni çalışmalar da ekleyeceğim.

Tasarımlar güzel,zamanlama çok iyi..
Iki adet sipariş verdim...:harika:

• Beğen
Tasarımlar çok güzel, fiyat da aynı şekilde. Fotoğrafları görünce 50' si vardır diye gerçirdim içimden ama yarı fiyatında görünce mutlu oldum :)

• Beğen
Arkadaşlar amacım insanların gerçekten zevkli tişörtler giyebilmesi :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Bike forever epey hoşuma gitti (link)

bırakmayın bu işin peşini ;)

• Beğen
Bir tavsiye vereyim. Sitede ki tişört ön izlemeleri çok küçük görünüyor. Baskıyı daha yakından çekip koyarsanız sitede gezmek eziyet olmaktan çıkacaktır. İyi günler.

@caesar Kargo bedava için 100TL sipariş oluşturma kuralı söz konusu. Ciddi anlamda şunu söyleyebilirim, site çok yeni olduğundan ve kalite hem tişört hem kullanılan boya bakımından en üst seviyede olduğundan kar marjı çok az. Kullandığım tişört Türkiye'nin en iyi ipliğinden üretiliyor. Toplu bir sipariş olursa mesela en az 20 adet gibi o zaman %10 indirim sağlayabilirim.

@Carcass06 Bir çok modele tişört görselinin dışında ikinci fotoğraflara tasarımı tek koydum orada daha yakın görünüyor aslında baskı

• Beğen
Tepkiler: Carcass06
@Sabri YILDIRIM Ama tek tek tıklamak gerekiyor baskının uzaktan neye benzediği gözükürse daha iyi geri dönüş olacağına emin olabilirsiniz. Madem bu kadar iddalısınız tişört kalitesi konusunda, istediğimiz baskıyı yapıyor musunuz? Hayvan tişörtlerine biraz daha çeşit gelirse eksik olan tişört ihtiyacımı sizden gidermekten memnuniyet duyacağım.

@Sabri YILDIRIM

@Carcass06

1. Mesajı okursanız yanıtınızı bulabilirsiniz

@Carcass06 İstediğimiz her türlü çalışmayı basabiliriz. Önemli olan öncesinde çalışmayı görmem, kontrol sonrasında net bilgiyi veririm. Bir çok yeni model hazırladım henüz siteye yükleyemedim. Kısa sürede yeni modelleri de ekleyeceğim malum mevsim geldi.

@caesar Toplu olarak Tegv ve Hisar Koleji Robot Takımı'nın tişörtlerini basıyorum mesela. Adet arttıkça fiyatta elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

• Beğen
Tepkiler: caesar
Geri