Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

sipariş geçtik bakalım. tasarımlar çok hoş :)

Scudo
Tasarımlar cidden güzel, yalnız diğer renk alternatiflerinin fotoğrafları da görünse daha iyi olur.

7 ocak günü verdiğim sipariş hala gelmedi!!

ciddiyet sıfır.. telefonlarıma ve mesajlarıma cevap vermiyor. bi kaç gün daha bekleyip bankadan chargeback açacağım ve thh başvuru yapacağım. gelişmeleri yazarım.

projeyi devrettim dedi. iade için banka işlemlerini başlattım dedi. bekliyoruz bakalım.

konu sahibi sabri yıldırım adına kayıtlı olan tarztişört sitesinden 7 ocak günü sipariş verdim. kredi kartı ekstremde sabri yıldırım adına harcama gözüküyor. bekledim sipariş gelmedi. tarztişört sitesinden iletişim bilgilerinden sabri yıldırıma ulaşmaya çalıştım 3 gün sonunda mesajlarıma telefonlarıma cevap verdi. projeyi devrettiğini artık ilgilenmediğini söyledi. para iadesi için bankaya talimat vereceğim dedi (( bu dediğinin üzerinden de 1 hafta geçti. bu süreç biraz zaman alabilir bekleyeceğim eğer iade gelmez ise haklarımı arayacağım)). bisikletforumda bu konuyu görüpte benim gibi sipariş vermek isteyen olursa diye yazıyorum. siparişler gelmiyor muhatap yok. bilginize.

Bu gibi firmalar kendini kanıtlamadığı sürece kendi sitelerinden alışveriş yapmayın. Bir sorun olmaması için hepsiburada, n11 ..vb siteler ile ilişki kurup hizmetlerini oradan da verebilirler.

Geri