@Okay Ürünün kendisinde bir problem varsa yada yazıldığı / söylendiği gibi değil gibi bir durum için tabiki ücretsiz. Bu kural keyfe keder iadeler için geçerlidir. Yanlış anlaşılmasın.
Arkadaşlar kargoları ancak bugün gönderebildim. Aras Kargo'dan kaynaklanan bir gecikme yaşadım ne yazık ki. Tişörtler Pazartesi adreslere iletilmiş olacaktır.
harika olmus ilk sayfadaki tasarimlara baktim elinize saglik. ben ve benim gibi katlanircilara da 1 2 tasarim yaparsaniz harika olur folding bike yasam tarzidir
siparişim ulaştı teşekkürler. işyerinde olduğum için çok fazla inceleyip yorum yapma fırsatım olmadı ama yine de merak edenler için bir tane görsel ekleyeyim. fotoğraf alelacele oldu idare edin. benim vücudum biraz orantısızdır. boyuma göre bacaklar kısa üst gövde uzun olmasına rağmen m beden gayet güzel oturdu. kesimi ve kumaş kalitesi açısından memnunum diyebilirim.
@Hayatikiteker Fiyat artışının talep ile ilgisi yok 25TL geçen seneki fiyattı ve boya, tişört ve diğer malzemeleri satın aldığımda artan fiyatların yansıması oldu açıkçası ve 30TL 'ye bu baskı mantığında özel baskı yapan başka bir satıcı bulabilirseniz o zaman evet talebi görünce zam yaptım derim gerçekten
@VolkanÖzcan Görüşleriniz için teşekkür ederim, kalite ile ilgili en ufak probleminiz söz konusu olmaz. Bu konuda alçakgönüllü değilim çünkü gerçekten %100 pamuk ve birinci sınıf pamuk kullanılıyor.
Ben de t-shirtleri çok beğendim. Hatta hemen denemek için 1 adet sipariş ettim. Yalnız şöyle bir şey var, ödemeyi havaleyle yaptım ve siparişin onaylanıp kargoya verildiğine/verileceğine dair bir geri bildirim almadım. Bu konuda bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum.
@andjustice4all Gerekli işlem bilgilendirmesi yapıldı ve bu süreç/bilgilendirme konusunda daha hızlı ve dikkatli olmaya çalışacağımı bilmenizi isterim.