Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

Scudo
iade kargo bedelini musterinin karsilamasi bence iyi olmamis. begenilmeyen urunu musteri sorunsuz bir sekilde iade etmek ister

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
@Okay Ürünün kendisinde bir problem varsa yada yazıldığı / söylendiği gibi değil gibi bir durum için tabiki ücretsiz. Bu kural keyfe keder iadeler için geçerlidir. Yanlış anlaşılmasın.

Arkadaşlar kargoları ancak bugün gönderebildim. Aras Kargo'dan kaynaklanan bir gecikme yaşadım ne yazık ki. Tişörtler Pazartesi adreslere iletilmiş olacaktır.

Hocam eğer elinizde var ise üstünüzde görme şansımız var mı tişörtleri ? Eğer mankende görürsek daha güzel olur düşüncesindeyim .

• Beğen
@ismail_32 Valla bugün 20-25 tane kargoladım hiç fotoğraf çekmedim. Ama kendime bastıklarımdan üzerime giyip çeker yüklerim bir ara.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
harika olmus ilk sayfadaki tasarimlara baktim elinize saglik. ben ve benim gibi katlanircilara da 1 2 tasarim yaparsaniz harika olur :) folding bike yasam tarzidir :) :)

• Beğen
@Alizee en kısa sürede katlanır için de tasarımlar hazırlayacağım :) Konuyu açtıktan sonra siteme bir çok yeni bisiklet modeli ekledim bu arada.

(link)

Bir iki tane de tur bisikleti tasarımı olsa hoş olur. Şöyle yüklü halde, heybeli, çantalı falan...

• Beğen
siparişim ulaştı teşekkürler. işyerinde olduğum için çok fazla inceleyip yorum yapma fırsatım olmadı ama yine de merak edenler için bir tane görsel ekleyeyim. fotoğraf alelacele oldu idare edin. benim vücudum biraz orantısızdır. boyuma göre bacaklar kısa üst gövde uzun olmasına rağmen m beden gayet güzel oturdu. kesimi ve kumaş kalitesi açısından memnunum diyebilirim.

tiş2.JPG

Tersten yıkanıp ütülendikten sonra baskıda da problem olmaz :)

Bu çok güzel oldu bence , paylaşmadan geçemedim.

b-45.jpg

Tişörtleri teslim aldım.
Kalıbı,kesimi,kumaşı ve baskısı gayet iyi.
Hemen elde yıkadım,kuruyunca foto atarım:harika:

• Beğen
@cazci Ters çevirip çamaşır makinasında yıkayabilirsiniz ama maksimum 30 derecede. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle.

@Hayatikiteker Fiyat artışının talep ile ilgisi yok :) 25TL geçen seneki fiyattı ve boya, tişört ve diğer malzemeleri satın aldığımda artan fiyatların yansıması oldu açıkçası ve 30TL 'ye bu baskı mantığında özel baskı yapan başka bir satıcı bulabilirseniz o zaman evet talebi görünce zam yaptım derim gerçekten :)

• Beğen
Tepkiler: Dumutt
Sonunda tasarımlarını beğendiğim bir yerli tişört sitesi çıkmış. Elinize sağlık.

Tişörtlerin kalitesini inceleme şansım olmadı henüz tabi ama 30 Tl fiyat oldukça mantıklı tasarım tişörtler için.

• Beğen
@VolkanÖzcan Görüşleriniz için teşekkür ederim, kalite ile ilgili en ufak probleminiz söz konusu olmaz. Bu konuda alçakgönüllü değilim çünkü gerçekten %100 pamuk ve birinci sınıf pamuk kullanılıyor.

@Sabri YILDIRIM

Ben de t-shirtleri çok beğendim. Hatta hemen denemek için 1 adet sipariş ettim. Yalnız şöyle bir şey var, ödemeyi havaleyle yaptım ve siparişin onaylanıp kargoya verildiğine/verileceğine dair bir geri bildirim almadım. Bu konuda bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
@andjustice4all Gerekli işlem bilgilendirmesi yapıldı ve bu süreç/bilgilendirme konusunda daha hızlı ve dikkatli olmaya çalışacağımı bilmenizi isterim.

Geri