Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

Scudo
@Özcan. Polo yaka tişörtler genelde lacoste kumaşında olduğundan yani delikli bir yapı olduğundan denemedim ve nasıl olur %100 emin değilim açıkçası :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhabalar,

Kaft tişört markasını biliyorsunuzdur, ben çoğu tişörtümü oradan satın alıyorum. Memnun olduğum en güzel kısım tişörtün yakaları. O yaka şeklinde tişört yapmayı düşünür müsünüz ?
Bisiklet yakayı çok fazla sevmiyorum fakat tasarımlar çok hoşuma gitti.
Fiyatlar da gayet makul.
İnşallah uzun soluklu bir proje olur.

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
bir de basılı gerçek halini görsek tam olacak

• Beğen
custom tasarım yapıyor musunuz, yani MTB tasarımları gibi kendi tasarımımızı(sizin istediğiniz formatta, çözünürlükte, siyah-beyaz olacak şekilde vb) size yollasak yapabilir misiniz?

• Beğen
site hakkında ufak bir yorumum olacak. üye girişi ile ilgili menü birçok sitede olduğu gibi sağ üst tarafta olsa daha kullanışlı olur.

• Beğen
@ScaryEnemy Kaft'ı biliyorum ve sizin düşündüğünüz gibi bu yaka tipinin daha popüler olacağını da düşündüğüm için bu kalıpta da tişört modelim bulunuyor. Bunları da henüz siteye giremedim ama birebir Kaft'taki yakanın aynısından tişörtüm de var kısaca :)

@brky1905 Bu konu üzerinden sipariş veren arkadaşlar oldu. Tişörtleri bir aksilik olmaz ise bugün tamamlayıp yarın kargoya vereceğim. Sonrasında arkadaşlar ürünler hakkında yorumları yaparsa çok daha iyi bir kullanıcı deneyimi oluşur.

@trabzonlu ozan Tabi ki yapabilirim. Bunun için tarztisort@gmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz.

@Ahmet Ayaz Bunu not olarak yazdım bakacağım, teşekkürler

@Sabri YILDIRIM kardeşim tebrik ederim taktir ettim çocuk da var mı akşam evden bakacağım. Özel sipariş oluyor mu

• Beğen
@soneryen Çok teşekkür ederim. Çocuk için ve bebek için zıbın üzerinde de çalışmalar yaptım daha önce, bana tarztisort@gmail.com dan yazarsanız ve çocuğunuza uygun tişört bedeni için bana giydiğinden en ve boy ölçüsü yazabilirseniz yardımcı olabilirim çok rahat. Zıbın modelleri çok ilgi gördü çünkü eğlenceli tasarımlar var.

Instagram sayfasında biraz aşağı indiğinizde görebilirsiniz: (link)

@Sabri YILDIRIM
Benim kızlar büyük zıbın değilde üçümüz aynı giyeceğimiz tshirt bakacağım fotokolic ismiyle instagramı takip ediyorum fotokolic benim instagram adım görüşmek üzere

• Beğen
Tasarımlarınızı ve ürünlerinizi, çok beğendim, girişiminiz harika.

• Beğen
@Sabri YILDIRIM
çalışan emek sarfeden emeğinin karşılığını alsın birilerinin sırtında sülük gibi geçinenlere inat. Sizi destekliyorum. ama ne bileyim hobby sitesinde ticaret dikkatimi çekiyor, sanırım uzun bir süre kayseride kalınca böyle oldu.
%51 hissene ne istiyosun bu arada? Deneme t shir ü varmı?
Bende alcağım söz siteden. Tasarımlar çok dikkat çekici. Birde ucuza ter atanlardan olsa daha güzel olacak. Ellerinize sağlık destekliyorum.
Lütfen cümlelerimi yanlış anlamayın takılıyorum sadece
Destekliyorum sizi.

ucuza ter atanlar yani ucuz yollu ter tahliyesi olan formalar demek istedim :D

• Beğen
@Yalchinosis Teşekkür ederim. Bu aslında tam bir girişim sayılmaz, aklımda çok daha farklı ve büyük bir girişim projesi mevcut ama yatırımsız boşa harcanan zaman ve fikrin bütçesi olan biri tarafından kopyalanmasına ihtimal yaratır. Mesai sonrasında zaman ayırarak farklı bir kanal oluşturup kalitesi ve tasarımları ile bir dükkan oluşsun istiyorum çünkü ileride gerçekten bir dükkan açma fikrim de mevcut :) Hayırlısı olsun bakalım.

@iksis Hiç yanlış anlamadım merak etme :) Ucuza ter atanlar nedir? Anlayamadım. Deneme tişörtünden ziyade alan arkadaşlar burada tişörtleri ellerine alınca yorum yazacaklardır. O zaman güven konusunu gözden geçirebilirsin :)

custom tişörtler içinde ücret 25 tl mi olacaktır ?

@yunuskent Sitede beyaz renk modeller: 25TL, renkli modeller 30TL'dir. Bunun nedeni tişört renkli olduğunda tasarım önce full beyaz boya ile uygulanır ve sonra asıl renkli baskı yapılır ve bu işlem öncesinde beyaz boya için özel bir solüsyon uygulanır kumaşa. Bunlar da maliyet oluşturuyor.

Özel isteklerde baskı dosyası hazır ise beyaz modellerde 30TL, renkli modellerde 35TL'dir.

@Dağcı Çaylak İtiraf: Kendim yol bisikleti kullanıyorum ve öncelikle bu tip tasarımlar hazırladım. Ama bir kaç dağ bisikleti modeli ekledim bugün ve bazı yeni modeller de ekleyeceğim en kısa sürede.

Geri