Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet tişörtleri

Sitede kadın sekmesinde "bu kategoride henüz ürün bulunmuyor" yazıyor. Henüz satış yok mu?

• Beğen
Tepkiler: Sabri YILDIRIM
Scudo
Tshirtler oldukça güzel görünüyor ve siz de olabildiği kadar yaptığınız ürünün arkasında duruyorsunuz. Bu güven sonrasında 3 adet sipariş verdim.

• Beğen
Nasıl alacağız iletişim bilgisi

SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tasarımlar güzel olmuş en yakın zamanda sipariş vereceğim :harika:

Tişörtlerin kumaş kalitesi nasıl? Birde sitede sadece beyaz üzerine yapılan çalışmaların görseli mevcut, sipariş verilebilen diğer renklerin görselleri henüz eklenmemiş sanırım.
Tişörtlerde V yaka seçeneği de olsa bence güzel olur, kendi adıma konuşayım V yaka harici tişört giymiyorum ve sırf bu yüzden sipariş veremem..

Vesselam güzel olmuş ve zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum.

• Beğen
@emin07 Merhaba, Direk web sitesinden sipariş verebilirsiniz: (link)

@MGSancar Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. V yaka opsiyonu mevcut ama henüz sitede yok :) Diğer renk alternatifleri de mevcut olup her bir tasarım için farklı renk mockup yapmak ciddi zaman aldığından bu çalışma da sonraya bırakıldı. Arzu ettiğiniz siparişi site üzerinden verebilir ve not kısmına V yaka derseniz bu şekilde siparişinizi hazırlarız yada direk tarztisort@gmail.com mail adresime yazabilirsiniz.

@MGSancar Kalite konusunda mütevazi olamayacağımı açık olarak belirteyim. Tişörtler, Türkiye'nin en iyi ipliğinden %100 pamuk olarak üretiliyor ve dokunduğunuz an, bu kaliteyi direk anlıyorsunuz. 30 derecede yıkandıktan sonra asla çekme, küçülme, esneme, salma gibi problemler başınıza gelmez.

• Beğen
Tepkiler: MGSancar
@Kerem Groims Çok teşekkür ederim, inşallah gelecek nesil daha girişimci ve daha ileri görüşlü olacak ;)

@Ahmet Ayaz Muhtemelen kalıp için soruyorsunuz, şu an işte olduğum için fotoğrafı direk çekemedim, ancak internetten bulduğum ve kalıbı benzer olan bir modeli aşağıda görebilirsiniz.

emporio-armani-v-yaka-tisort-beyaz.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
@Sabri YILDIRIM Tasarımlarınız şık gerçekten. Yalnız bir öneride bulunmak isterim. Pamukludan ziyade %100 polyester tişörtlerde yapmalısınız. Bisiklet sürüşlerinde tere, güneş ışığına ve yıkanmalara karşı daha dayanıklı oluyorlar. Bir de sanırım kendi istediğimiz tasarımları da yapabiliyorsunuz. Mesela şöyle bir tişört isterdim.

%5B0%5D2017346.jpg

Şöyle bir tişört istesem mümkün mü?
Adsız.png

@1dost İstediğiniz tasarımı yapabiliriz - bunun için lütfen tarztisort@gmail.com mail adresimize mail gönderin.

Bu arada Polyester üzerine de baskı yapabilirim ama sistem esasında organik ve kimyasal içermeyen üretim için uygun, insan tenine hiçbir şekilde kimyasal dokunmaması için tamamen pamuk kumaş ve kimyasal içermeyen su bazlı boya kullanan bir sistem ile üretim yapıyorum.

4 tane de ben sipariş verdim. hayırlı olsun. not kısmına yazdım buraya da ekleyeyim. beyaz tişörtler v yaka olsun lütfen.

• Beğen
Geri