Harika duruyor, güle güle kullanın. Toplama maliyetini de belirtirmisiniz. İşçilik dahil.

Çok emek verilmiş belli.
Lastikleri 2020'de iç lastikler dahil 300 liraya aldım.
Seleyi 2018'de 120 liraya almıştım.
2018'de Shimano vites setini aktarıcı ty300 35₺ye aynakol FC-131m 67₺ye, Shimano ön aktarıcıyı 17₺ye, Shimano Ty20 vites kollarını 39₺ye, Megarange dişliyi 35₺ye orta göbeği de Shunfeng marka (?) 80₺ye aldım.
Jantları alüminyum tek kat aldım ön arka 100₺ye geldi.
Frenleri ben Shimano Acera istemiştim ellerinde kalmamıştı bana sağolsun Alivio ön arka V-fren gönderdiler onlara da 2018'de 75 lira ödemiştim set olarak.
2020de Arka ışığı(70 lümen) Adana'da bir satıcıdan 50₺ye, ön ışığı (350 lümen) da 90₺ye aldım. İkisi de su geçirmez ve çok kuvvetli şarjlı ışıklar. YouTube'a videoları ekledim isteyen izleyebilir.
Gidon setinin bilyelerini değiştirdim, plastik pedal kullandım, biraz da eski gidonu zımpara ile parlatıp üzerine mat boya attım. Burada da 50₺ masraf var diyelim.
İşçilik tamamen bana aitti.
Totalde 1000 lira tutuyor. Ama 9 kg ağırlık olunca hiç bile denebilir. Şuan bu kadar tur ve işe gidip gelme için optimize edilmiş bir bisiklet (lastik kalitesi bunun kadar değil tabi ki) yaklaşık 2.500 dolayından başlıyor.