Scudo Sports

Bisiklet Üzerindeki Çizikler

ozi*

Üye
Tepki
16
İsim
Ozan
Herkese merhaba.
Bugün ufak bir kaza sonucu alçak bir duvara yasladığım yol bisikletim yere düştü.Düşme anında sürtünmesinden dolayı ve düştüğü anda aldığı darbeden dolayı üzerinde birkaç tane çizik oluştu.Boyasını da kaldırdı bisikletin.

Ne yapmam gerekir bilemiyorum bir çözüm yolu var mıdır diye sormak istedim.Bisikletimin derdine düştüm halimden anlar belki bunu yaşayanlar.En ufak çizik bile dert oluyor artık :(

Neler yapabilirim kapatmak için veya daha az görünmesini sağlamak için ?

Çok teşekkür ederim...

28ad444350632899c7855c452de5984d.jpg

a5715613e0b90ff671bfda1a048efc98.jpg

Scudo
Dostum bu kadar mükemmeliyetçi olmasan sorunlar kendiliğinden çözülmüş olacak. Eşya bu eskiyecek tabi. Sen kullan geç. Dünya, eşya için dertlenilecek bir yer değil. Yine de umarım bir çözüm bulunur. Belki aynı renkte oje bulursan işe yarayabilir.

@ozi*
Hocam önce o bölgeyi tertemiz yapın toz moz kalmasın.
Sonra uygun renkte oje ile kaplayın o bölgeleri. Oje kuruduktan sonra pasta cila yapımında kullanılan cila bezi midir nedir artık onunla zımparalayın
Tabiki fark olur ama iyice incelemek lazımdır fark etmek için

Anladım.Dediklerinizi inceleyeceğim.Çok teşekkür ederim yardımınız için ;)

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

İşinizi görecektir. Ama yine de o kadar çok takılmayın. ;) Uzun turlar sonrası bisikletin halini görseniz oturur ağlarsınız :)

Çizik gideren kalemler var faydası olur mu bilmem

Boyayla falan kapatılabilir. Ama abinin söylediği gibi takılma eşya kullanmak ve eskimek için vardır. Eşya seni kullanmasın sen eşyayı kullan :harika: saygılar olsun

• Beğen
Tepkiler: Liqezz
Çok teşekkür ederim hepinize.İçim rahatladı en azından, çok sağolun abilerim :) Saygılar, sevgiler olsun.Yeni yılınızı kutlarım<3

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçinin rahatlamasına sevindim :) Mutlu bir yıl, mutlu bir ömür dilerim. Sağlıkla, sprola, huzurla, başarıyla dolu...

Tam o çizik yeri kapatacak şekilde yaptıracağınız, isminiz , soy isim ve kan grubunuzun yazdığı uygun boyda bir sticker , kimsenin gözüne batmayacağı gibi , bisikletinizin bir başkasıyla karışmaması ve kaza durumunda oldukça faydalı olacaktır.

@Cömert
Ben de oje diyecektim tam. Hiç bu yönden düşünmemiştim :) Hem şekil olur [emoji14]

SM-A300FU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen .. Oluyor maalesef.. Ben de sticker olayını yaptım karbon yol bisikletine.. Öbür alü bisikleti görseniz çizik dolu.. Takmıyorum.. Hem o mtb olduğu için ayrı bir hava kattığını düşünüyorum.. İlk bisikletim ve onu öyle seviyorum.. Çok ileri bir çok çizikle dolarsa plastidib diye bir şeyin reklamı vardı.. Ondan yaptırabilirsiniz.. Kadronuzu değiştirmek istemezseniz.. Çizikler bu işin kaçınılmaz kısmı.. Zamanla öğreniyorsunuz.. Mesala Karbon kadroyu artık arka taşıyıcıda taşımıyorum.. Çok çiziyor araç arkası taşıyıcı..

Karbon bisiklet şeffaf folyo ile kaplanırsa ısıtmadan mütevellit karbonun yapısında bir bozulma olurmu acaba.

@mehmetsunu o folyo veya sticker benzeri şeylerin yapıştırıcısı güçlüyse tekrar çıkarırken verniği kavlatıyor.. Ben çizik kapayıcıyı denedim.. Evet bir nevi boya gibi bir katman oluşturuyor.. Ama siz o çizik orada biliyorsunuz ya gözünüz takılıyor.. Ben ismim ve kan grubum yazan bir sticker yapıştırdım ve araç arkası taşıyıcıyı kullanmıyorum bu bisiklet için.. Benimkini o çizmişti.. Evin önünden pedallıyorum.. Ha araç üstü taşıyıcı almayı düşünüyorum sonrası için..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@amoush00

Bisikletçi dostum araç arkası taşıyıcısı var araç arkası taşıyıcığı var. ben bnb rack supporter aldım. Platform tabanlı % 100 güvenli bisiklete zararı yok. Bir incelemede yazmış idim oradan bakabilirsin. Öyle uyduruk taşıyıcılarla bisiklet taşımam.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Cömert
Kulağa hoş geliyor aslında.
Çok teşekkür ederim.Nerede yaptırabilirim peki bunu ?

@mehmetsunu Baktım.. Evet güzele benziyor ama nispeten pahalı gibi..

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Dış cephe reklam panosu yapan her firma bunu yapabilir.

Veya google "isim kan grubu sticker" Enter. Sahibinden , n11 , gitti gidiyor,sanal pazar gibi nerdeyse her satış sitesinde ilanlara denk gelebilirsiniz.

Geri