Yapana karışmam ama, maşaya lastik pompası ile havalı korna takmak, gelin arabası, büyükada'daki faytonlar gibi bisikleti süslemek, bisiklete müzik tesisatı döşemek bir sporcuya, bu işe gönül verenlere yakıştıramıyorum. Bisiklete gönül veren bizlere bu tarz şeyler yakışmıyor. Müzik dinlemek isteyen kulaklıkla dinler (tehlikeli dış ortam sesi duyulmuyor kazaya sebep veriyor, tasvip etmiyorum) ve etrafındaki kimseye zarar vermez, aklı başında bir insan kimseyi müzik ile, gürültü ile veya benzer hiçbir şey ile rahatsız etmez, etrafına zarar vermez, kamu malına zarar vermez, ataletli olur, empati yapar. İnsanlara saygılı olur, kendine yapılmasını istemediğini kimseye yapmaz. Değil hoparlörle müzik dinlemek, kulaklıkla bile müzik dinlerken toplu taşıma araçlarında acaba etrafım rahatsız oluyor mu diye düşünür, sigara içerken etrafını rahatsız edip etmediğine dikkat eder örnekler çoğaltılabilir. Bu benim bence diyerekten yaptığım yorumdur.İsteyen katılır, isteyen katılmaz saygı duyarım. Zaten başlıktan girdiğim gibi çıkıyorum.Çünkü tartışılacak birşey görmüyorum. Sonsuz saygı ve doyumsuz sevgilerimle