Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet ve müzik (kendin yap kılıf) tam sürüm v.1.1.

sizce nasıl?

• evet çok iyi hemen edinicem

• kulaklık dinlemek işime gelir

• çok iyi ama ben yapamam böyle bişey

• dostum köyün delisi gibi gezme mahallede :D

• Toplam katılım
    118
@leyla_p
oo merak ettim sahsen:) en yakin zamanda gorusurukk:)

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Scudo
@AliÇimen kulaklık olayı tehlikeli ya tavsiye etmiyorum
@Husamettin01 kefenimizi koyduk bu yola sorun yok:D
@FERDİ İKİZ haklısın kardeşim oda ayrı bi tercih ama bazı aksesualar güzel olunca iyi oluyor
@Uddopekka haklısın evet biraz kaba farklı çalışmalarla görüntü güzelligi saglamaya çalışıyorum,arkadşım aldı amazonda
@ilker Coşkun deneyince yorumlarını bekliyorum bende 3+3 watt
@leyla_p bende apaçiyim:D
@galip mehmet o uygulama olmadan müzik dinlenmiy

• Beğen
Tepkiler: ilker Coşkun
benzer bir sistem bende kurdum ancak sadece uzun turlarımda dinleme amacıyla. Şehir içinde kullanmak biraz garip olur sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Yapana karışmam ama, maşaya lastik pompası ile havalı korna takmak, gelin arabası, büyükada'daki faytonlar gibi bisikleti süslemek, bisiklete müzik tesisatı döşemek bir sporcuya, bu işe gönül verenlere yakıştıramıyorum. Bisiklete gönül veren bizlere bu tarz şeyler yakışmıyor. Müzik dinlemek isteyen kulaklıkla dinler (tehlikeli dış ortam sesi duyulmuyor kazaya sebep veriyor, tasvip etmiyorum) ve etrafındaki kimseye zarar vermez, aklı başında bir insan kimseyi müzik ile, gürültü ile veya benzer hiçbir şey ile rahatsız etmez, etrafına zarar vermez, kamu malına zarar vermez, ataletli olur, empati yapar. İnsanlara saygılı olur, kendine yapılmasını istemediğini kimseye yapmaz. Değil hoparlörle müzik dinlemek, kulaklıkla bile müzik dinlerken toplu taşıma araçlarında acaba etrafım rahatsız oluyor mu diye düşünür, sigara içerken etrafını rahatsız edip etmediğine dikkat eder örnekler çoğaltılabilir. Bu benim bence diyerekten yaptığım yorumdur.İsteyen katılır, isteyen katılmaz saygı duyarım. Zaten başlıktan girdiğim gibi çıkıyorum.Çünkü tartışılacak birşey görmüyorum. Sonsuz saygı ve doyumsuz sevgilerimle

Boyuna takıp son ses müzik acınca yeterli lityum pil 6 saat kablosuz müzik dinleme almassanizda fikriniz olsun [emoji1][emoji3]

(link)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üstad kulaklıkla daha iyi ben dikkat çekmeme taraftarıyım

ben kulaklık kullanmayı seviyorum fakat gerçekten tehlikeli olabiliyor, bu nedenle illada kulaklık takacaksam tek taraflı kullanıyorum

yeni başlık açmak istemiyorum ve buradan soruyorum:bisiklette kullanılmaya uygun en az 2-3 saat kesintisiz müzik dinleyebileceğim, basları ve tizleri güçlü, hafıza kartı takılabilen bir hoparlör tavsiye edebilecek var mıdır?Aliekspressden sipariş verdim,ürün bir kaç gün evvel geldi ve bu gün ilk kez deneyeyim dedim, baslar boğuk ve en kötüsü ise alırken yeterince dikkat etmemişim 800 mah pili var bu ürünün ve sonradan açıklamasına baktım 1-2 saat çalma süresi var diyor fakat bugün sadece yarım saat falan müzik dinleyebildim, daha sonrasında kapatıp açarak bir kaç şarkı dinleyebildim.

@emir yakup bulut
bisiklet üzerinde hoparlörden müzik dinlemek mi?

esasen bisiklet üzerindeyken hoparlörden de kulaklıktan da müzik dinlemek caizdir değildir. hatta tahrimen mekruh olduğuna dair içtihatlar mevcuttur.

@hayatçokgarip Kim bu şahıs?A-Başarısız bir komedyen B- Emekli müftü C-Sanal ortamların aranan polemikçisi D- hiç biri E- hepsi

@emir yakup bulut Kardeş, Doğan görünümlü Şahin almaya ne dersin? Sonra bakarsın kendini ilerletip ototeype "apölye" bağlayıp bisiklet üstünde müzik seti yaparsın.

@Seymour Glass ukala dümbeleği!Baksana sen ne tür bir karakter zaafiyetinden muzdaripsin ki tavsiye isteyen bir adamla aklınca alay edebilecek kadar alçalabiliyorsun. Kendine hakaret edilmesinden zevk alan bir ruh hastası mısın, kavga etmek için ortam yaratmaya mı çalışıyorsun?Sahte bir ismin ve kendine ait olmayan bir fotoğrafın arkasına saklanarak bu forumu bilgi alış verişi için kullanan insanlara sataşamazsın. Küstahlığa tahammülüm yok.

Hoparlörle müzik dinleme eyleminin kendisi değil, dinlenilen müziğin türü bu eylemin apaçilik olarak algılanmasını haklı kılabilir.Bisikletine monte edeceği hoparlörle Bethoveen'ın 5. senfonisini veya Ali Ekber Çiçek'in Haydar Haydar'ını veya Led Zeppelin'den immigrant songu dinleyecek adama ancak saygı duyulur ve bunu çevresindekilerle paylaştığı için teşekkür edilir.

@emir yakup bulut

iki yıldır cbl clip(150 tl.) kullanırorum.Ses kalitesi çok iyi.5 saat şarjı gidiyor.bluetooth ile ister telefondan ister mp3 çalardan müziklerini dinleyebilirsin.
iki yılda içindeki 600 mah lık pil işlevsizleşince,içini açıp,benzer bir pilin 1100 mah lık olanını(aliexpress) lehimle taktım,cihaz sıfırlandı :)
Denemedim ama philiphsin de pixel pop cihazı da 8 saatlik süresiyle cazip duruyor.
Geçen ay mediamarkta 99 tl olan cihaza senin için yine bir bakınca 159 tl fiyatı görüp ''oha'' demeden kendimi alamadım.
1 ayda almış olunan zam acımasız olmuş.
Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: emir yakup bulut
Jbl flip 3 kullanıyorum ben. Suluk kafesine sıkıştırarak taşıyabiliyorum. Yagmurdan çamurdan etkilenmiyen bi ürün ve ses olarak çok tatmin edici. Tavsiye ederim.

3 saat kötü ya ama anlık dinlemeler için iyi helal olsun :)

arkadaşlar gayet güzel önerilerde bulunmuşlar , benzer ürünlerden kullanmakta olduğum logitech x100 ürünü de ben tavsiye ederim, 100-130 tl fiyat aralıklarında şuanda, ben aldığımda 80 tl idi ancak malumunuz şuanda fiyat uçmuş durumda, ses ve sağlamlık olarak çok başarılı fakat suya dayanaklı değil, bisiklet ile kullanmak istiyorsunuz o halde bütçeyi zorlayıp jbl flip serisine bakın, bütçe yeterse jbl charge serisini zaten şiddetle tavsiye ederim ki aynı zamanda powerbank olarak ta kullanabiliyorsun, 2.el bile olsa korkmadan alınabilir.

• Beğen
"Jbl flip 3" diyen arkadaşlar, fiyat doğru mu? 400TLye satılıyor bu meret...

Yaklaşık 2 yıl önce bir alt modelini kullandığım (Er-151), kalitesinden oldukça memnun kalıp bir üst modeline terfi ettiğim Earson Er-160'dan bahsedeyim biraz:
Hoparlörün ses şiddeti ve daha önemlisi ses kalitesi oldukça tatminkar... 2.1 sürücüsüyle stereo sesin yanında kaliteli bası da eşlik ediyor müziklere...
Micro sd kart desteği var. Ses açma-kısma yan tarafındaki döner butonla sağlanıyor olması büyük kolaylık... Play/pause tuşu da bu döner butonun ortasından yapılıyor. Micro usb şarj ve pc bağlantısı olması iyi bir özellik. Yüksek volumde 5-6 saatlik şarj süresi var... Bol yağmurda da, gece boyu çiğde de kaldı, özelliklerinde belirtilen "su geçirmezlik" özelliğini kanıtlıyor... Karta veya bluetooth cihazlara bağlantısı hızlı gerçekleşiyor, araya engel girmediğinde 10 metreye kadar sıkıntısız bağlanmaya devam ediyor... Suluk kafeslerinde kullanılabiliyor. Bazı satıcılar buna uygun tutucuyla satıyorlar (suluk kafesi olarak kadroya bağlanıyor bu tutucu), bendeki de öyle, tutucuyla almanızı tavsiye ederim.
Fiyatı da 25-26$ civarında...

Şu anda işteyim, dileyen arkadaşlara daha sonra fotoğraf veya video dahi çekip gönderebilirim..

(link)

Dosyalar

• SmartSelectImage_2017-02-27-12-10-52.png
    SmartSelectImage_2017-02-27-12-10-52.png
    63,9 KB · Okunma: 16
  • SmartSelectImage_2017-02-27-12-11-28.png
    SmartSelectImage_2017-02-27-12-11-28.png
    41,1 KB · Okunma: 14
  • Beğen
Geri